Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Příběh o předurčení, svobodě... Ewald Arenz, Chci si přečíst, Host, 2025

Zúžit výběr

Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Chemie im Essen (Hans-Ulrich Grimm)

Wie kommt der Geschmack ins Fertiggericht, und was macht Bonbons bunt? Jeder hat schon von Zusatzstoffen wie Glutamat und Aspartam gehört. Aber was hat es damit wirklich auf sich, und was verbirgt sich hinter E 965, E 650 und ...

  • Knihabrožovaná vazba
    259 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)
Food Science and Technology 
EN
Fundamentals and Innovation

Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation...

  • Knihapevná vazba
    2 190 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Food Science (Sari Edelstein)

Food Science: An Ecological Approach presents the field of food science―the study of the physical, biological, and chemical makeup of food, and the concepts underlying food processing―in a fresh...

  • Knihapevná vazba
    2 254 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Schmeckt's noch? (Eva Goris)
Schmeckt's noch? 
DE
Die Wahrheit über die Praktiken der Lebensmittelindustrie
  • Knihabrožovaná vazba
    259 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 (Apple Academic Press Inc.)

The three volumes in this handbook highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels...

  • Knihapevná vazba
    3 214 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Who Poisoned Your Bacon? (Guillaume Coudray)
Who Poisoned Your Bacon? 
EN
The Dangerous History of Meat Additives

Did you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as 'category 1 carcinogens'? Would you eat them if you knew they caused bowel cancer...

  • Knihabrožovaná vazba
    302 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 34 dní.

Kniha: Chateau Visegrad (Columbus)

Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými...

  • Knihapevná vazba
    341 Kč
    Do 3 – 5 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 3 – 5 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Richtig einkaufen ohne Glutamat (Hans-Helmut Martin)
  • Knihabrožovaná vazba
    259 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: The Complete Bordeaux (Stephen Brook)
The Complete Bordeaux 
EN
4th edition

The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines...

  • Knihapevná vazba
    1 472 Kč
    Do 7 – 12 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 7 – 12 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: The Herb and Flower Cookbook (Pip McCormac)

The Herb and Flower Cookbook is a cookery book with a difference. Here, you can take your cooking to the next level by cultivating aromatic plants to use when creating unusual and seasonal recipes that are fresh and full of flavour...

  • Knihapevná vazba
    554 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: The Omnivore's Dilemma (Michael Pollan)

One of the New York Times Book Review's Ten Best Books of the Year Winner of the James Beard Award Author of How to Change Your Mind and the #1 New York Times Bestsellers In Defense of Food and Food RulesWhat should we have for dinner? Ten years ago,...

  • Knihabrožovaná vazba
    374 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Food Science and Technology (Geoffrey Campbell-Platt)

Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs...

  • Knihapevná vazba
    1 761 Kč
    Do 8 – 13 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 8 – 13 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Meat Science (Paul Warriss)
Meat Science 
EN
An Introductory Text

Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene, and animal welfare, handling and slaughter...

  • Knihabrožovaná vazba
    1 335 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Novel Technologies in Food Science (John Wiley & Sons)

Presenting cutting-edge information on new and emerging food engineering processes, Novel Technologies in Food Science, the newest volume in the ground-breaking new series, “Bioprocessing in Food Science,” is an essential reference on...

  • Knihapevná vazba
    4 461 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean (Kristin Bilyeu, Milind B. Ratnaparkhe a Chittaranjan Kole)

The soybean is an economically important leguminous seed crop for feed and food products that is rich in seed protein (about 40 percent) and oil (about 20 percent); it enriches the soil by fixing nitrogen in symbiosis with...

  • Knihabrožovaná vazba
    1 738 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Complete Bordeaux NE (Stephen Brook)

The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Vinársky slovník (slovensko-česko-francúzsko-nemecko-anglický) (Edita Ďurčová)
Vinársky slovník (slovensko-česko-francúzsko-nemecko-anglický) 
SK
S výkladom termínov v slovenskom a nemeckom jazyku

Slovník prináša informácie potrebné pre lepšie pochopenie vinárskej problematiky a nádherného sveta vína. Výber hesiel a ich výklad v slovenskom jazyku by mal slúžiť ako základná odborná pomôcka pre lepšiu orientáciu v odbornej...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Lidé jsou přesvědčení, že manželství končí, když se láska vytratí. Když zloba nahradí štěstí. Když pohrdání nahradí rozkoš. Jenže Graham a já se na sebe nezlobíme. Jen prostě nejsme ti samí lidé, kterými jsme bývali.
Kniha: To nejlepší v nás (Colleen Hoover)
To nejlepší v nás
  • Colleen Hoover