Čtenářský klub - Kniha měsíce se slevou - Zjistit Více
Kniha: Meat Science (Paul Warriss)

1 335 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Kniha: Meat Science (Paul Warriss)
Kniha: Meat Science (Paul Warriss)

Meat Science

An Introductory Text

Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene,... Číst víc

Nakladatel
Cabi, 2009
Počet stran
240

Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene, and animal welfare, handling and slaughter... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

1 335 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat knihy na Martinus.cz?

  • Máme více než 300 000 knih skladem
  • Knihomolská záložka ke každému nákupu
  • Více než 9 000 výdejních míst

Naši skřítci doporučují

Příběh o předurčení, svobodě... Ewald Arenz, Chci si přečíst, Host, 2025
Kniha: Meat Science (Paul Warriss)
1 335 Kč
Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Více o knize

Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene, and animal welfare, handling and slaughter. The new edition has been updated to cover significant advances such as the process of conditioning, leading to the tenderisation of meat, and new coverage of the use of molecular genetic techniques to try to select animals for improved meat quality. This title features new larger format in two colours throughout.

It is fully revised and updated including new coverage of genomics. It includes carefully selected references and titles for further reading.
Naše katalogové číslo
137886
Počet stran
240
Vazba
brožovaná vazba
Hmotnost
680 g
ISBN
9781845935931
Rok vydání
2009
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Cabi
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu nebo škodlivý obsah

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.
Kniha: Ztracený ráj (John Milton)
Ztracený ráj
  • John Milton