Čtenářský klub - Kniha měsíce se slevou - Zjistit Více
Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)

2 354 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)
Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)

Food Science and Technology

Fundamentals and Innovation

    Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful... Číst víc

    Nakladatel
    De Gruyter, 2023
    Počet stran
    585

    Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation... Číst víc

    • Pevná vazba
    • Angličtina

    2 354 Kč

    Na objednávku
    Dodání může trvat více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.
    Sledovať dostupnosť

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat knihy na Martinus.cz?

    • Máme více než 300 000 knih skladem
    • Knihomolská záložka ke každému nákupu
    • Více než 9 000 výdejních míst

    Naši skřítci doporučují

    Aleš Novotný - Český thriller se severskou atmosférou
    Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)
    2 354 Kč
    Na objednávku
    Dodání může trvat více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

    Více o knize

    Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation, processing, packaging, and distribution of quality food. It is a valuable resource for researchers and students in food science & technology and food industry professionals and entrepreneurs. There are two new chapters in the 2nd Ed. COVID-19 and food supply chain as well as climate-smart food science.

    - Covers all key aspects of food quality and safety from farm to fork.
    - Highlights emerging technologies and innovations in food processing and packaging.
    - Includes two new chapters and updates to existing chapters.
    Naše katalogové číslo
    2647731
    Originální název
    Food Science and Technology
    Počet stran
    585
    Vazba
    pevná vazba
    Rozměr
    170×240 mm
    Hmotnost
    1001 g
    ISBN
    9783111013091
    Rok vydání
    2023
    Vydání
    2
    Jazyk
    angličtina
    Nakladatel
    De Gruyter
    Editoři
    • Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu nebo škodlivý obsah

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila kniha vám?

    Člověk prochází přítomností se zavázanýma očima. Smí pouze tušit a hádat, co vlastně žije. Teprve později mu odvážou šátek s očí a on, pohlédnuv na minulost, zjistí, co žil a jaký to mělo smysl.
    Kniha: Směšné lásky (Milan Kundera)
    Směšné lásky
    • Milan Kundera