Čtenářský klub - Kniha měsíce se slevou - Zjistit Více
Kniha: Food Science and Technology (Geoffrey Campbell-Platt)

1 884 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Kniha: Food Science and Technology (Geoffrey Campbell-Platt)
Kniha: Food Science and Technology (Geoffrey Campbell-Platt)

Food Science and Technology

Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all... Číst víc

Nakladatel
Wiley-Blackwell, 2017
Počet stran
576

Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 884 Kč

U dodavatele 2 ks
Posíláme do 7 – 12 dnů
Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 7 – 12 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
Sledovať dostupnosť

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat knihy na Martinus.cz?

  • Máme více než 300 000 knih skladem
  • Knihomolská záložka ke každému nákupu
  • Více než 9 000 výdejních míst

Naši skřítci doporučují

Toshikazu Kawaguchi - Pátý díl oblíbené série o kavárnách
Kniha: Food Science and Technology (Geoffrey Campbell-Platt)
1 884 Kč
U dodavatele 2 ks
Posíláme do 7 – 12 dnů
Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 7 – 12 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Více o knize

Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs being taught worldwide. The book is supported by the International Union of Food Science and Technology and comprises 21 chapters, carefully written in a user-friendly style by 30 eminent industry experts, teachers, and researchers from across the world. All authors are recognized experts in their respective fields, and together represent some of the world’s leading universities and international food science and technology organizations.

All chapters in this second edition have been fully revised and updated to include all-new examples and pedagogical features (including discussion questions, seminar tasks, web links, and glossary terms). The book is designed with more color to help enhance the content on each page and includes more photos and illustrations to bring the topics to life.

Coverage of all the core modules of food science and technology degree programs internationally
Crucial information for professionals in the food industry worldwide
Chapters written by subject experts, all of whom are internationally respected in their fields
A must-have textbook for libraries in universities, food science and technology research institutes, and food companies globally
Additional interactive resources on the book's companion website, including multiple choice questions, web links, further reading, and exercises
Food Science and Technology, 2nd Edition is an indispensable guide for food science and technology degree programs at the undergraduate and postgraduate level and for university libraries and food research facilities.
Naše katalogové číslo
2647743
Originální název
Food Science and Technology
Počet stran
576
Vazba
pevná vazba
Rozměr
218×276 mm
Hmotnost
1830 g
ISBN
9780470673423
Rok vydání
2017
Vydání
2
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Wiley-Blackwell
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu nebo škodlivý obsah

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Opravdu mě po dočtení dorazilo, že když skončíte se čtením, přejete si, aby byl autor váš úžasný kamarád a mohli jste mu zavolat, kdykoliv se vám chtělo.
Kniha: Kdo chytá v žitě (Jerome David Salinger)
Kdo chytá v žitě
  • Jerome David Salinger