Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Jediná oficiální autobiografie papeže Františka - Naděje

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Předmět
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Útvar
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Technologie přípravy pokrmů 1 (Hana Sedláčková a Pavel Otoupal)
Technologie přípravy pokrmů 1

První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...

  • Knihabrožovaná vazba
    180 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do šesti dní.
  • Přečtená
    výborný stav
    Tuto knihu jsme vykoupili přes Knihovrátek a je ve výborném stavu.Rozdíl mezi touto knihou a novou byste asi ani nepoznali. Knihu jsme označili nálepkou, která může na některých obalech zanechat stopy.
    108 Kč
    Skladem
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si!

Kniha: Nadívaný pštros (Mark Morton)
Nadívaný pštros

Zcela mimořádná publikace encyklopedického charakteru, jež shromažďuje tradiční a zavedené, ale i neobvyklé kulinární výrazy včetně jejich lingvistického významu...

  • Přečtená
    mírně opotřebovaná
    Tuto knihu jsme vykoupili přes Knihovrátek a je mírně opotřebovaná.Na této knize už je sice znát, že ji někdo četl, může jí chybět přebal, ale není poškozená tolik, aby to jakkoliv snižovalo zážitek z jejího obsahu. Knihu jsme označili nálepkou, která může na některých obalech zanechat stopy.
    286 Kč
    Skladem
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si!
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: ESP Series: Flash on English for Cooking, Catering and Reception - New 64 page edition (Elen Catrin Morris)
ESP Series: Flash on English for Cooking, Catering and Reception - New 64 page edition 
EN

New series focusing on English for Specific Purposes...

  • Knihabrožovaná vazba
    205 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Technológia 1 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 1 (pre ŠO kuchár)

Učebnica je určená pre 1. ročník študijného odboru kuchár. Jej obsah je v súlade so ŠVP. Učivo je rozdelené do 9 kapitol, v ktorých sa žiaci oboznámia s vývojom gastronómie u nás aj vo svete, s HACCP, povinnosťami a pomôckami kuchára...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Skladem > 5 ks
    Tato kniha se na cestu k vám může vydat prakticky okamžitě! Pokud si ji objednáte do 13:00 v pracovní den (do 17:00 v případě PPL kurýra nebo osobního odběru v knihkupectví Martinus v Brně), odešleme vám ji ještě v ten samý den, jinak nejpozději následující pracovní den.

Kniha: Excellent! Catering and Cooking: Student´s Book (Catrin Elen Morris)
Excellent! Catering and Cooking: Student´s Book 
EN

Excellent! trains today’s students in the hospitality industry with the language competences they will need for a successful future career...

  • Knihabrožovaná vazba
    626 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 31 dní.

Kniha: Excellent! Catering and Cooking: Teacher´s Guide with Tests + 2 CDs (Paola Tite)
Excellent! Catering and Cooking: Teacher´s Guide with Tests + 2 CDs 
EN

Excellent! trains today’s students in the hospitality industry with the language competences they will need for a successful future career...

  • Knihabrožovaná vazba
    677 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 31 dní.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA 
SK

Učivo umožní žiakom získať vedomosti o potravinách a surovinách, ich zložení a výživovej hodnote. Žiaci sa oboznámia s činiteľmi, ktoré vplývajú na kvalitu pokrmov počas tepelnej úprava so zmenami nastávajúcimi počas spravovania potravín a surovín...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 9 dní.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA 
SK

Učebnica je rozdelená na teoretickú časť a technologické cvičenia. Cieľom učebnice je rozvoj kompetencií žiakov, rozšírenie vedomostí, podpora kreativity a využitie teoretických vedomostí pri praktických zručnostiach na technologických cvičeniach...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia 3 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 3 (pre ŠO kuchár) 
SK

Učebnica Technológia 3 nadväzuje a rozširuje učivo z nižších ročníkov. Je určená žiakom študijného odboru kuchár...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia 1 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 1 (pre ŠO kuchár) 
SK

Táto učebnica je určená pre študijný odbor kuchár. Zahŕňa súbor informácií, ktoré tvoria základ učiva na technológiu prípravy pokrmov. Text je ilustrovaný perokresbami a farebnými fotografiami, ktoré vám pomôžu rozvíjať predstavivosť a tvorivosť žiaka...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Jestli někdy potkáte někoho, koho budete doopravdy milovat, nikdy ho nenechte odejít.
Kniha: Já a Ty, navždy (Jo Watson)
Já a Ty, navždy
  • Jo Watson