Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Praktický průvodce, Kód sebevědomé ženy, Paula Weber, First Class Agency s.r.o., 2025, Chci si přečíst

Zúžit výběr

Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Technologie přípravy pokrmů 1 (Hana Sedláčková a Pavel Otoupal)
Technologie přípravy pokrmů 1

První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...

  • Knihabrožovaná vazba
    161 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do tří dní.
  • Přečtená
    výborný stav
    Tuto knihu jsme vykoupili přes Knihovrátek a je ve výborném stavu.Rozdíl mezi touto knihou a novou byste asi ani nepoznali. Knihu jsme označili nálepkou, která může na některých obalech zanechat stopy.
    64 Kč
    Skladem
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si!

Kniha: Nadívaný pštros (Mark Morton)
Nadívaný pštros

Zcela mimořádná publikace encyklopedického charakteru, jež shromažďuje tradiční a zavedené, ale i neobvyklé kulinární výrazy včetně jejich lingvistického významu...

  • Přečtená
    mírně opotřebovaná
    Tuto knihu jsme vykoupili přes Knihovrátek a je mírně opotřebovaná.Na této knize už je sice znát, že ji někdo četl, může jí chybět přebal, ale není poškozená tolik, aby to jakkoliv snižovalo zážitek z jejího obsahu. Knihu jsme označili nálepkou, která může na některých obalech zanechat stopy.
    248 Kč
    Skladem
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si!
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Metodologie předklinického a klinického výzkumu (Jaroslav Květina, Zdeněk Zadák a kolektiv)
Metodologie předklinického a klinického výzkumu

Publikace Metodologie předklinického a klinického výzkumu v metabolismu, výživě, imunologii a farmakologii je v českém písemnictví ojedinělá ...

  • Knihapevná vazba
    534 Kč
    Do 1 – 3 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 1 – 3 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
  • 460 Kč
    Ihned ke stažení
    Máte čtečku, tablet nebo mobil? Stáhněte si do nich e-knihu! Budete ji mít hned a ještě ušetříte život stromů. Více informací o e-knihách najdete zde.

Kniha: Praktikum umělé výživy (Charvát J. a kolektiv)
Praktikum umělé výživy

Přehledný text pojednávající o základech umělé výživy. Obecná část: energetický metabolismus, substráty, fyziologie a patofyziologie ve vztahu k umělé výživě, principy umělé výživy enterální i...

  • Knihabrožovaná vazba
    128 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Základy všeobecnej farmakológie (Martin Kertys)
Základy všeobecnej farmakológie 
SK

Monografia poskytuje ucelený pohľad na v súčasnosti dostupné poznatky týkajúci sa všeobecnej farmakológie. Publikácia postupne predstavuje kapitoly o farmakokinetických a farmakodynamických procesoch, ktoré sú podkladom pre správne pochopenie fungovania..

  • Knihabrožovaná vazba
    281 Kč
    Skladem 2 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do šesti dní.
  • 209 Kč
    Ihned ke stažení
    Máte čtečku, tablet nebo mobil? Stáhněte si do nich e-knihu! Budete ji mít hned a ještě ušetříte život stromů. Více informací o e-knihách najdete zde.

Klinická výživa

Monografie Klinická výživa je komplexním textem, který se zabývá výživou ve všech jejích aspektech. Je primárně určena lékařům s atestací v základním oboru se zájmem o klinickou výživu, může však sloužit též jako výukový..

  • E-kniha
    2 100 Kč
    Ihned ke stažení
    Máte čtečku, tablet nebo mobil? Stáhněte si do nich e-knihu! Budete ji mít hned a ještě ušetříte život stromů. Více informací o e-knihách najdete zde.
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: ESP Series: Flash on English for Cooking, Catering and Reception - New 64 page edition (Elen Catrin Morris)
ESP Series: Flash on English for Cooking, Catering and Reception - New 64 page edition 
EN

New series focusing on English for Specific Purposes...

  • Knihabrožovaná vazba
    206 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Biochemie I : semináře (Josef Tomandl a Eva Táborská)
Biochemie I : semináře

Nad názvem: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta. 940 výt.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Medical Biochemistry - Seminars (Mária Mareková)
Medical Biochemistry - Seminars 
EN

Predmet Lekárska biochémia plní v medicínskom štúdiu nezastupiteľnú úlohu, naučiť študentov vnímať prirodzené, fyziologické, ako aj chorobné procesy v organizme ako deje odohrávajúce sa na molekulovej úrovni...

  • Knihabrožovaná vazba
    509 Kč
    Do 1 – 2 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 1 – 2 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Lekárska biochémia I. Intermediárny metabolizmus (Ladislav Turecký)
Lekárska biochémia I. Intermediárny metabolizmus 
SK

Lekárska biochémia I. Intermediárny metabolizmus

  • 472 Kč
    Do 1 – 3 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 1 – 3 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Technológia 1 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 1 (pre ŠO kuchár)

Učebnica je určená pre 1. ročník študijného odboru kuchár. Jej obsah je v súlade so ŠVP. Učivo je rozdelené do 9 kapitol, v ktorých sa žiaci oboznámia s vývojom gastronómie u nás aj vo svete, s HACCP, povinnosťami a pomôckami kuchára...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Skladem > 5 ks
    Objednejte teď s PPL nebo do knihkupectví Martinus v Brně a kniha je zítra u vás.

Kniha: Excellent! Catering and Cooking: Student´s Book (Catrin Elen Morris)
Excellent! Catering and Cooking: Student´s Book 
EN

Excellent! trains today’s students in the hospitality industry with the language competences they will need for a successful future career...

  • Knihabrožovaná vazba
    630 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 31 dní.

Kniha: Excellent! Catering and Cooking: Teacher´s Guide with Tests + 2 CDs (Paola Tite)
Excellent! Catering and Cooking: Teacher´s Guide with Tests + 2 CDs 
EN

Excellent! trains today’s students in the hospitality industry with the language competences they will need for a successful future career...

  • Knihabrožovaná vazba
    680 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 31 dní.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA 
SK

Učivo umožní žiakom získať vedomosti o potravinách a surovinách, ich zložení a výživovej hodnote. Žiaci sa oboznámia s činiteľmi, ktoré vplývajú na kvalitu pokrmov počas tepelnej úprava so zmenami nastávajúcimi počas spravovania potravín a surovín...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do týdne.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA 
SK

Učebnica je rozdelená na teoretickú časť a technologické cvičenia. Cieľom učebnice je rozvoj kompetencií žiakov, rozšírenie vedomostí, podpora kreativity a využitie teoretických vedomostí pri praktických zručnostiach na technologických cvičeniach...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia 1 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 1 (pre ŠO kuchár) 
SK

Táto učebnica je určená pre študijný odbor kuchár. Zahŕňa súbor informácií, ktoré tvoria základ učiva na technológiu prípravy pokrmov. Text je ilustrovaný perokresbami a farebnými fotografiami, ktoré vám pomôžu rozvíjať predstavivosť a tvorivosť žiaka...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia 3 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 3 (pre ŠO kuchár) 
SK

Učebnica Technológia 3 nadväzuje a rozširuje učivo z nižších ročníkov. Je určená žiakom študijného odboru kuchár...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Je to úžasné, co všecko si mudlové vymysleli, aby se obešli bez čar a kouzel.