Žlutá knihy o zemědělství a potravinářství
Publikace shrnuje hlavní abiotické a biotické poruchy ozimé a jarní pšenice. Kniha je zpracována formou atlasu s vyobrazením a popisem ekonomicky významných chorob, škůdců a abiotických poškození...
-
Knihabrožovaná vazba143 KčDo 1 – 5 dnů
- Jana Dostálová
- Pavel Kadlec
- kolektiv
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...
-
Knihabrožovaná vazba527 KčDo 1 – 5 dnů
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...
-
Knihabrožovaná vazba410 KčSkladem 3 ks
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...
-
Knihabrožovaná vazba410 KčSkladem 1 ks
-
424 KčIhned ke stažení
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních...
-
Knihabrožovaná vazba129 KčDo 3 – 5 dnů
- Autorský kolektiv
Podrobné a přehledné informace o účinnosti přípravků na ochranu rostlin...
-
Knihabrožovaná vazba334 KčVíce než 30 dní
Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si...
-
339 KčIhned ke stažení
- Autorský kolektiv
Přípravky na ochranu sadů a vinic - podrobné a přehledné informace o účinnosti přípravků na ochranu rostlin v jádrovinách, peckovinách, drobné...
-
Knihabrožovaná vazba345 KčDo 1 – 5 dnů
Publikácia nehovorí len o typoch poľovníckych nožov, ich vývine, výrobe a použití, ale aj o vzťahu majiteľov k nim.
-
Knihapevná vazba493 KčDo 11 – 12 dnů
Biele zlato - katalóg cukrovarníckej zbierky, predstavuje zaujímavú zbierku k dejinám slovenského cukrovarníctva, ktorú spravuje Mestské múzeum Šurany...
-
Knihabrožovaná vazba193 KčSkladem 1 ks
Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje...
-
Knihapevná vazba1 056 KčDo 6 – 10 dnů
Dielo prináša viacero nových vedeckých poznatkov vo sfére výskumu historických štruktúr krajiny, pričom väčšina z nich vychádza z autentického vlastného terénneho výskumu...
-
Knihapevná vazba606 KčDo 11 – 15 dnů
- Autorský kolektiv
Podrobné a prehľadné informácie o účinnosti a možnostiach použitia prípravkov na ochranu rastlín...
-
Knihabrožovaná vazba618 KčDo 21 – 26 dnů
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle