Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Žlutá knihy o zemědělství a potravinářství

Použité filtry
Zrušit filtry
Potravinářské zbožíznalství - Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv, Key publishing, 2014
Potravinářské zbožíznalství

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...

  • Knihabrožovaná vazba
    585 Kč
    Do 2 – 6 dnů

Škodlivé organizmy pšenice - Vít Bittner, Kurent, 2009
Škodlivé organizmy pšenice

Publikace shrnuje hlavní abiotické a biotické poruchy ozimé a jarní pšenice. Kniha je zpracována formou atlasu s vyobrazením a popisem ekonomicky významných chorob, škůdců a abiotických poškození...

  • Knihabrožovaná vazba
    143 Kč
    Do 2 – 6 dnů

Umění fermentace I. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace I.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    417 Kč
    Skladem 4 ks

Umění fermentace II. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace II.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    415 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    424 Kč
    Ihned ke stažení

Katalog přípravků na ochranu sadů a vinic 2012 - Kolektív autorov, Kurent, 2012
Katalog přípravků na ochranu sadů a vinic 2012
  • Autorský kolektiv

Podrobné a přehledné informace o účinnosti přípravků na ochranu rostlin...

  • Knihabrožovaná vazba
    334 Kč
    Do 23 – 28 dnů

Chemie na talíři

Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    339 Kč
    Ihned ke stažení

Přípravky na ochranu sadů a vinic 2016 - Kolektív autorov, Kurent, 2016
Přípravky na ochranu sadů a vinic 2016
  • Autorský kolektiv

Přípravky na ochranu sadů a vinic - podrobné a přehledné informace o účinnosti přípravků na ochranu rostlin v jádrovinách, peckovinách, drobné...

  • Knihabrožovaná vazba
    345 Kč
    -23 %
    Do 2 – 6 dnů

Poľovníci a poľovnícke nože - Alojz Drábek, Epos, 2002
Poľovníci a poľovnícke nože 
SK

Publikácia nehovorí len o typoch poľovníckych nožov, ich vývine, výrobe a použití, ale aj o vzťahu majiteľov k nim.

  • Knihapevná vazba
    493 Kč
    -5 %
    Do 10 – 11 dnů

Biele zlato - Miroslav Eliáš, Mestské kultúrne stredisko Šurany, 2021
Biele zlato 
SK

Biele zlato - katalóg cukrovarníckej zbierky, predstavuje zaujímavú zbierku k dejinám slovenského cukrovarníctva, ktorú spravuje Mestské múzeum Šurany...

  • Knihabrožovaná vazba
    193 Kč
    Skladem 1 ks

Základy rostlinné produkce - Josef Šnobl, Josef Pulkrábek a kol., Česká zemědělská univerzita v Praze, 2010
Základy rostlinné produkce

* Hlavní charakteristiky zemědělství; * Vegetační faktory; * Rajonizace zemědělské výroby; * Soustavy hospodaření; * Půda; * Zpracování půdy; ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Chemie potravin I+II - Jan Velíšek, Jana Hajšlová, Ossis, 2009
Chemie potravin I+II

Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Semenářská kontrola - Miroslav Houba, Kurent, 2013
Semenářská kontrola

Přehled problematiky vedení semenářských porostů a jeho zakotvení v platné legislativě. Kompletně popisuje principy semenářské kontroly, jejího provádění a...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Prípravky na ochranu rastlín 2022 - kolektív autorov, Kurent, 2022
Prípravky na ochranu rastlín 2022 
SK
  • Autorský kolektiv

Podrobné a prehľadné informácie o účinnosti a možnostiach použitia prípravkov na ochranu rastlín...

  • Knihabrožovaná vazba
    618 Kč
    Do 19 – 24 dnů

Historické štruktúry poľnohospodárskej krajiny Slovenska a ich význam - Jana Špulerová, Dagmar Štefunková, Marta Dobrovodská a kolektív, VEDA, 2017
Historické štruktúry poľnohospodárskej krajiny Slovenska a ich význam 
SK

Dielo prináša viacero nových vedeckých poznatkov vo sfére výskumu historických štruktúr krajiny, pričom väčšina z nich vychádza z autentického vlastného terénneho výskumu...

  • Knihapevná vazba
    606 Kč
    Do 11 – 16 dnů

Zloženie potravín a potravinových surovín - Judit Süli, Anna Sobeková, Zuzana Bujdošová, Tatiana Hrušková, Osveta, 2019
Zloženie potravín a potravinových surovín 
SK

Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje...

  • Knihapevná vazba
    1 040 Kč
    Do 5 – 9 dnů

Živočíšna výroba - kolektiv, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2017
Živočíšna výroba 
SK
  • Autorský kolektiv

Učebnica môže byť využitá pri modernizácii a skvalitnení vzdelávania v poľnohospodárskej praxi, pri tvorbe koncepcií a projektov poľnohospodárskeho zamerania, realizácii praktického chovu a šľachtenia hospodárskych zvierat na úrovni po

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Řekl jsem již, že metafory jsou nebezpečné. Láska začíná metaforou. Jinak řečeno: láska začíná ve chvíli, kdy se žena vepíše svým prvním slovem do naší poetické paměti.“