Knihy o zemědělství a potravinářství

Zúžení výběru
Další možnosti
Další možnosti
Další možnosti
Další možnosti
Další možnosti
Další možnosti
Další možnosti
Další možnosti
Další možnosti
Další možnosti
Na skladě, objednávejte ale rychle

Obsahuje informace z oblasti odrůdového zkušebnictví, hodnocení a využití zrna pšenice. Tyto informace jsou zaměřeny na nejrozšířenější druh - pšenici setou, ozimou...

50 Kč

50 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle
Na skladě, objednávejte ale rychle

Regenerativní zemědělství je metoda vnímající rostliny a půdní organismy jako společný metabolický systém...

-10%
396 Kč

396 Kč

Sleva 10%
Na skladě, objednávejte ale rychle
Posíláme do týdne

Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?...

-5%
133 Kč

133 Kč

Sleva 5%
Posíláme do týdne
Na skladě, objednávejte ale rychle

Kniha seznamuje s technickými daty, údržbou, seřizováním a opravami populárních »Crystalů« a jejich následovníků. Na 212 stranách a více než 130 nákresech představuje základní konstrukční jednotky i díly, jejich demontáž i...

250 Kč

250 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle

Réva vinná

 • Profi Press, 2015
Dodání může trvat více než tři týdny

Tato publikace je komplexní a poměrně podrobnou příručkou, která by měla čtenářům poskytnout informaci o révě vinné. Shrnuje dosavadní poznatky o zakládání...

390 Kč

390 Kč

Dodání může trvat více než tři týdny

Plevele polních plodin

 • Profi Press, 2014
Na skladě, objednávejte ale rychle

Publikace seznamuje čtenáře s problematikou plevelných rostlin, jejich biologickými vlastnostmi, úlohou v agroekosystému, škodlivostí a možnostmi jejich regulace...

430 Kč

430 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle
Posíláme do týdne

Publikace shrnuje hlavní abiotické a biotické poruchy ozimé a jarní pšenice. Kniha je zpracována formou atlasu s vyobrazením a popisem ekonomicky významných chorob, škůdců a abiotických poškození...

-5%
143 Kč

143 Kč

Sleva 5%
Posíláme do týdne
Na skladě, objednávejte ale rychle

Nové vydání knihy vychází z potřeb praxe, výuky i snah o zvýšení znalostí a informovanosti odboré i laické veřejnosti. První část knihy se zabývá výživou rostlin...

440 Kč

440 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle
Na skladě, objednávejte ale rychle

Publikace shrnuje nejnovější poznatky týkající se produkce, užití a ekonomiky brambor. Zahrnuje biologickou charakteristiku bramboru, šlechtění a odrůdovou skladbu...

340 Kč

340 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle
Na skladě, objednávejte ale rychle

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden...

-5%
219 Kč

219 Kč

Sleva 5%
Na skladě, objednávejte ale rychle

Technologie v kostce

od 132 Kč

Kniha 2019
-5 %
132 Kč
Posíláme do pěti dní
Kniha 2018
Vyprodané
-5 %
132 Kč
Vyprodané
Posíláme do týdne

Komplexní technologie pěstování slunečnice. Podrobné informace o pěstování, chorobách, škůdcích, výživě, výběru osiva a sklizni od předních odborníků...

-5%
276 Kč

276 Kč

Sleva 5%
Posíláme do týdne
Na skladě, objednávejte ale rychle

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....

-5%
536 Kč

536 Kč

Sleva 5%
Na skladě, objednávejte ale rychle
Na skladě, objednávejte ale rychle

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...

-5%
491 Kč

491 Kč

Sleva 5%
Na skladě, objednávejte ale rychle
Na skladě, objednávejte ale rychle

Kniha je zaměřena na tradiční a velice perspektivní obilninu českého i světového zemědělství. Vedle informací teoretické povahy se věnuje zvláště pěstitelské...

100 Kč

100 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle
Posíláme do týdne

V knižní publikaci jsou zpracovány aktuální poznatky o minimalizačních a půdoochranných technologiích zpracování půdy a zakládání porostů plodin. Jsou uvedeny příčiny...

160 Kč

160 Kč

Posíláme do týdne
Posíláme do 14 dní

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku...

2 500 Kč

2 500 Kč

Posíláme do 14 dní
Dodání může trvat více než tři týdny

Kniha poskytuje ucelený pohled na problematiku pásového zpracování půdy v podmínkách střední Evropy, včetně modifikací z hlediska jejich možného pozitivního a negativního...

390 Kč

390 Kč

Dodání může trvat více než tři týdny
Posíláme do týdne

Není to tak dlouho, co jsme skoro všichni byli zemědělci. Vždyť ještě v roce 1900 žilo na venkově kolem 90 % evropského obyvatelstva. Možná proto se nás dotýká zastavování úrodné zemědělské půdy a...

-5%
569 Kč

569 Kč

Sleva 5%
Posíláme do týdne
Dodání může trvat více než tři týdny

Národní zemědělské muzeum za téměř 120 let své činnosti nashromáždilo i sbírku fotografií. V současné době uchovává fotoarchiv Národního zemědělského...

330 Kč

330 Kč

Dodání může trvat více než tři týdny

„Kde leží tvůj poklad, tam bude i tvé srdce.“

Harry Potter a relikvie smrti - J.K. Rowling, Jonny Duddle (ilustrácie)
Harry Potter a relikvie smrti
J.K. Rowling, Jonny Duddle (ilustrácie)