Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Novinka autorky Čtvrtého křídla, Kniha Padnout na zem, Rebecca Yarros. NAKLADATEL Nakladatelství Fragment, 2025. Chci si přečíst

Zúžit výběr

Kniha: Potravinářské zbožíznalství (Jana Dostálová a Pavel Kadlec)

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...

  • Knihabrožovaná vazba
    617 Kč
    Skladem > 5 ks
    Tato kniha se na cestu k vám může vydat prakticky okamžitě! Pokud si ji objednáte do 13:00 v pracovní den (do 17:00 v případě PPL kurýra nebo osobního odběru v knihkupectví Martinus v Brně), odešleme vám ji ještě v ten samý den, jinak nejpozději následující pracovní den.

Kniha: Technologie potravin (Pavel Kadlec)
Technologie potravinPřehled tradičních potravinářských výrob

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....

  • Knihabrožovaná vazba
    674 Kč
    Skladem 5 ks
    Tato kniha se na cestu k vám může vydat prakticky okamžitě! Pokud si ji objednáte do 13:00 v pracovní den (do 17:00 v případě PPL kurýra nebo osobního odběru v knihkupectví Martinus v Brně), odešleme vám ji ještě v ten samý den, jinak nejpozději následující pracovní den.

Kniha: Technologie potravin II (Pavel Kadlec)
  • 665 Kč
    Do 2 – 4 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 2 – 4 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Technologie potravin I (Pavel Kadlec)
  • 843 Kč
    Do 2 – 4 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 2 – 4 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Procesy potravinářských a biochemických výrob (Pavel Kadlec a kolektiv)

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající...

  • Knihabrožovaná vazba
    599 Kč
    Skladem 2 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si!

Kniha: David, Nik a kouzelný cylindr (Kateřina Kanajlo a Pavel Kadlec)

Dobrodružství dvou brášků Davida a Nika, kterým starý kouzelník daruje vysloužilou kouzelnickou rekvizitu – starý cylindr, má nejspíš původ v dětských snech o zemích hraček, nekonečných kopcích zmrzliny nebo horách...

  • Knihapevná vazba
    254 Kč
    Do 4 – 5 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 4 – 5 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Lázeňské a turistické procházky v okolí Velkých Losin (Pavel Kadlec)

Příručka o procházkách v okolí Velkých Losin je určena především pro klienty lázní, lázeňské hosty a návštěvníky TERMÁLNÍCH LÁZNÍ Velké Losiny. Příručka nabízí 24 tras procházek a výletů...

  • Knihabrožovaná vazba
    166 Kč
    Do 2 – 3 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 2 – 3 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách (Karel Kadlec, Miloš Kmínek a Pavel Kadlec)

Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Co byste měli vědět o výrobě potravin? (Pavel Kadlec a kolektiv)

Kniha Co byste měli vědět o výrobě potravin? je určena všem zájemcům o ucelené znalosti související s výrobou potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích (Pavel Kadlec)

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Measurement and control of chemical, food and biotechnological processes (Karel Kadlec, Miloš Kmínek a Pavel Kadlec)

Na obálce pod názvem: University of Chemistry and Technology Prague

  • Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Nepropadejte panice!