Knihy
E-knihy
Zrušit
Titulky 9

Technologie potravin I

Pavel Kadlec a a kolektiv autorů/autorek • Vydavatelství VŠCHT

Posíláme do 12 dní

-5%
845 Kč

845 Kč

Sleva 5%
Nestíháme do Vánoc :(

Posíláme do 12 dní

Přidat do

Technologie potravin II

Pavel Kadlec a a kolektiv autorů/autorek • Vydavatelství VŠCHT

Posíláme do 12 dní

-5%
666 Kč

666 Kč

Sleva 5%
Nestíháme do Vánoc :(

Posíláme do 12 dní

Přidat do

Procesy potravinářských a biochemických výrob

Pavel Kadlec a a kolektiv autorů/autorek

od 659 Kč

Kniha
Na skladě

Na skladě, objednávejte ale rychle

Vyprodané

Kniha
Na skladě

Na skladě, objednávejte ale rychle

Vyprodané

Posíláme do pěti dní

Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze...

-5%
1 103 Kč

1 103 Kč

Sleva 5%
Stíháme do Vánoc

Posíláme do pěti dní

Přidat do

Posíláme do 12 dní

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty...

-5%
545 Kč

545 Kč

Sleva 5%
Nestíháme do Vánoc :(

Posíláme do 12 dní

Přidat do

Posíláme do 12 dní

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....

-5%
536 Kč

536 Kč

Sleva 5%
Nestíháme do Vánoc :(

Posíláme do 12 dní

Přidat do

Posíláme do šesti dní

Dobrodružství dvou brášků Davida a Nika, kterým starý kouzelník daruje vysloužilou kouzelnickou rekvizitu – starý cylindr, má nejspíš původ v dětských snech o zemích hraček, nekonečných kopcích zmrzliny nebo horách...

-5%
255 Kč

255 Kč

Sleva 5%
Stíháme do Vánoc

Posíláme do šesti dní

Přidat do

Co byste měli vědět o výrobě potravin?

Pavel Kadlec a a kolektiv autorů/autorek • Key publishing, 2010

Vyprodané

Kniha Co byste měli vědět o výrobě potravin? je určena všem zájemcům o ucelené znalosti související s výrobou potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů...

716 Kč

716 Kč

Vyprodané

Přidat do

Potravinářské zbožíznalství

Jana Dostálová, Pavel Kadlec a a kolektiv autorů/autorek • Key publishing, 2014

Dočasně vyprodané,
opět bude 30.12.2019

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...

-27%
491 Kč

491 Kč

Sleva 27%

Dočasně vyprodané,
opět bude 30.12.2019

Přidat do

„Přátelé jsou lidé, kteří si mohou půjčovat moje knihy a stavět na ně mokré sklenice.“

Robinson Jeffers