Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Aleš Novotný - Český thriller se severskou atmosférou

Odborné a naučné knihy

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Téma
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Filozofické aspekty teorie chaosu (Lukáš Hadwiger Zámečník)
Filozofické aspekty teorie chaosu

Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Terminální balistika (Jaroslav Buchar a Josef Voldřich)
Terminální balistika
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Řešení modelových situací v cestovním ruchu (Mirko Melichárek)
Řešení modelových situací v cestovním ruchu

Pozn.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)
Food Science and Technology 
EN

Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation...

  • Knihapevná vazba
    2 602 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Food Science (Sari Edelstein)
Food Science 
EN

Food Science: An Ecological Approach presents the field of food science―the study of the physical, biological, and chemical makeup of food, and the concepts underlying food processing―in a fresh...

  • Knihapevná vazba
    2 710 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Pekařská technologie (Jaroslav Albrecht a Petr Šedivý)
Pekařská technologie
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Modelové scénáře pro vybrané zátěžové situace = Model scenarios for selected stress situations : monografie ()
Modelové scénáře pro vybrané zátěžové situace = Model scenarios for selected stress situations : monografie

100 výtisků

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Praktické využití hub a houbám podobných organismů v potravinářství, zemědělství, lékařství a průmyslu (Aleš Lebeda, Barbora Mieslerová a Michaela Sedlářová)
Praktické využití hub a houbám podobných organismů v potravinářství, zemědělství, lékařství a průmyslu

Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta, katedra botaniky

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 (Apple Academic Press Inc.)
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 
EN

The three volumes in this handbook highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels...

  • Knihapevná vazba
    3 864 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Hygiena a technologie masa (Ladislav Steinhauser)
Hygiena a technologie masa
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Řešení modelových situací (Mirko Melichárek)
Řešení modelových situací

Tabulky

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Porušení sypaných hrází v důsledku přelití (Jan Jandora)
Porušení sypaných hrází v důsledku přelití

Anglické resumé. Anglicko-český terminologický slovníček. Obsahuje bibliografii a rejstřík

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Analýza kritických míst svařovacího procesu na základě simulací v programu SYSWELD = The analysis of critical points during the welding process on the basis of simulation calculations of the SYSWEL... (Jaromír Moravec)
Analýza kritických míst svařovacího procesu na základě simulací v programu SYSWELD = The analysis of critical points during the welding process on the basis of simulation calculations of the SYSWEL...

Studijní obor: 2303V002 Strojírenská technologie. Na obálce nad názvem: Technická univerzita v Liberci, Fakulta strojní, katedra strojírenské...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Výpočtové modely v technické praxi (Emanuel Ondráček a Přemysl Janíček)
Výpočtové modely v technické praxi

Celostátní vysokoškolská příručka pro skupinu technických studijních oborů. Pozn.. Terminologie. 2000 výt.. Obálka a vazba Otakar Karlas

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Social choice and behavior : the nature of their design and management (Dušan Tříska)
Social choice and behavior : the nature of their design and management
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Základy pekárenské technologie (Dana Novotná, Josef Příhoda a Pavla Humpolíková)
Základy pekárenské technologie
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Food Science and Technology (Geoffrey Campbell-Platt)
Food Science and Technology 
EN

Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs...

  • Knihapevná vazba
    2 117 Kč
    Do 7 – 12 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 7 – 12 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Modelování a simulace pomocí PSpice ()
Modelování a simulace pomocí PSpice

Na obálce uvedeno: barevná verze knihy

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Measurement and control of chemical, food and biotechnological processes (Karel Kadlec, Miloš Kmínek a Pavel Kadlec)
Measurement and control of chemical, food and biotechnological processes

Na obálce pod názvem: University of Chemistry and Technology Prague

  • Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Novel Technologies in Food Science (John Wiley & Sons)
Novel Technologies in Food Science 
EN

Presenting cutting-edge information on new and emerging food engineering processes, Novel Technologies in Food Science, the newest volume in the ground-breaking new series, “Bioprocessing in Food Science,” is an essential reference on...

  • Knihapevná vazba
    5 299 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.


Pokud chceš vědět, jaký někdo doopravdy je, všimni si, jak se chová ke svým podřízeným, ne k sobě rovným.