Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Jediná oficiální autobiografie papeže Františka - Naděje

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Technologie potravin II (Pavel Kadlec)
Technologie potravin II
  • 699 Kč
    Do 2 – 4 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 2 – 4 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Technologie potravin I (Pavel Kadlec)
Technologie potravin I
  • 886 Kč
    Do 2 – 4 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 2 – 4 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Zpracování masa v kostce, aneb, Nejen zabijačka (Jiří Altera a Libuše Alterová)
Zpracování masa v kostce, aneb, Nejen zabijačka
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: České masné výrobky (Ossis)
České masné výrobky

Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Domácí zabíjačka : porážení, bourání, zpracování (Bernhard Gahm)
Domácí zabíjačka : porážení, bourání, zpracování

Terminol. slovníček

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)
Food Science and Technology 
EN

Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation...

  • Knihapevná vazba
    2 602 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Food Science (Sari Edelstein)
Food Science 
EN

Food Science: An Ecological Approach presents the field of food science―the study of the physical, biological, and chemical makeup of food, and the concepts underlying food processing―in a fresh...

  • Knihapevná vazba
    2 710 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Salumi (Brian Polcyn a Michael Ruhlman)
Salumi 
EN

The craft of Italian salumi, now accessible to the American cook, from the authors of the best-selling Charcuterie...

  • Knihapevná vazba
    1 039 Kč
    Do 7 – 12 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 7 – 12 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Pekařská technologie (Jaroslav Albrecht a Petr Šedivý)
Pekařská technologie
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Potravinářská technika I (Bořivoj Groda)
Potravinářská technika I

247 výt.. Tabulky

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Praktické využití hub a houbám podobných organismů v potravinářství, zemědělství, lékařství a průmyslu (Aleš Lebeda, Barbora Mieslerová a Michaela Sedlářová)
Praktické využití hub a houbám podobných organismů v potravinářství, zemědělství, lékařství a průmyslu

Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta, katedra botaniky

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Potravinář : technologie : 1. ročník SPŠ (Jiří Altera a Libuše Alterová)
Potravinář : technologie : 1. ročník SPŠ
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář (Josef Tašl)
Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář

Obsahuje rejstřík

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 (Apple Academic Press Inc.)
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 
EN

The three volumes in this handbook highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels...

  • Knihapevná vazba
    3 864 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Kniha: Učebná kniha uzenářství a řeznictví (Josef Achrer)
Učebná kniha uzenářství a řeznictví

Obsahuje rejstřík

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Řeznictví a uzenářství (Václav Rošický)
Řeznictví a uzenářství

Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Hygiena a technologie masa (Ladislav Steinhauser)
Hygiena a technologie masa
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technologie speciálních vín (Barbora Nádeníčková)
Technologie speciálních vín

Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta. 60 výt.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň (Ignác Hoza, Jan Hrabě a Otakar Rop)
Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň

Správné vročení na obálce. 200 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Uzenář (Karel Josef Jarník)
Uzenář

Terminologický slovník

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže.
Kniha: Skoncovat s Eddym B. (Edouard Louis)
Skoncovat s Eddym B.
  • Edouard Louis