Autor Brian Polcyn
The craft of Italian salumi, now accessible to the American cook, from the authors of the best-selling Charcuterie...
-
Knihapevná vazba1 039 KčDo 7 – 12 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 7 – 12 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...
-
Knihapevná vazba979 KčDo 3 – 7 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 3 – 7 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste...
-
Knihapevná vazbaVyprodanéMrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.