Revoluční kniha Mirandy Gray – je to pravé pro vás, pokud: máte pocit, že menstruace vás obtěžuje – a v zaměstnání zvláště; trpíte premenstruačním syndromem a chcete se ho zbavit; chcete objevit dary a výhody těch fází cyklu, které nemáte rády..
-
Knihabrožovaná vazba449 KčSkladem 2 ks
V této praktické a moderní učebnici najdete dostatek materiálů pro osvojení si ekonomické španělštiny v mluvené i písemné podobě. Učebnice je vhodná pro přípravu ke zkoušce z obchodní španělštiny Madridské obchodní a průmyslové komory na úrovni...
-
Knihabrožovaná vazba491 KčSkladem 1 ks
Publikace přináší základní znalosti o tom, jak připravovat pokrmy chutně a při tom zdravě. Tyto znalosti by měl mít každý, kdo pečuje o své zdraví, protože správná výživa se na zdravotním stavu člověka významně podílí...
-
Knihabrožovaná vazba136 KčDo 6 dnů
Od invaze enlilského Společenství na planetu Zemi uplynuly dlouhé měsíce. Z uprchlíků se stali válečníci, z neznámých mimozemšťanů spojenci a z nákladní kraksny válečná loď. Vše, čím si posádka Vzdorující prošla, ale...
-
Knihabrožovaná vazba322 KčSkladem > 5 ks
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také...
-
Knihabrožovaná vazba314 KčSkladem 3 ks
-
Vyprodané
- Ludvík Bláha
- kolektiv
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...
-
Knihabrožovaná vazba290 KčSkladem 3 ks
Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....
-
Knihabrožovaná vazba609 KčSkladem 1 ks
- Pavel Kadlec
- kolektiv
Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající...
-
Knihabrožovaná vazba790 KčSkladem 2 ks
-
Vyprodané
Neustále měnící se prostředí je zdrojem rizik a nejistot, a tak v dnešní době čím dál tím více dochází k nutnosti integrovat riziko a nejistoty do rozhodovacího procesu...
-
Knihabrožovaná vazba644 KčDo 25 dnů
Nositel Nobelovy ceny za ekonomii Milton Friedman prohlásil v roce 1999: „Myslím si, že v omezování role státu bude hrát jednu z hlavních rolí internet. Jedna z věcí, které nám schází, ale brzy se objeví, jsou spolehlivé digitální...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Učebnice Informatika pro 4. ročník ZŠ je zpracována tak, aby odpovídala modelovému školnímu vzdělávacímu programu a pokrývá všechny navržené a očekávané výstupy RVP ZV pro...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Srozumitelnou formou, na názorných příkladech, přináší tato kniha začínajícím investorům fakta, která by měli znát ještě dříve, než začnou investovat. Každý začátečník by se proto měl s nimi seznámit...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle