Knihy
E-knihy
Zrušit
Titulky 5
Zúžení výběru
Řazení
Počet titulů: 5
Seřadit podle:

Na skladě, objednávejte ale rychle

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pál

-5%
214 Kč

214 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich...

-5%
242 Kč

242 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

5,02x Akce

Posíláme do 10 dní

Potravinářská prvovýroba a výroba, složení a vlastnosti poživatin, nauka o výživě, znaky jakosti potravin, příčiny znehodnocování potravin, skladování a konzervování ...

-15%
276 Kč

276 Kč

Sleva 15%

Posíláme do 10 dní

Cukrářská výroba III

Ludvík Bláha a a kolektiv autorů/autorek • Informatorium, 2014
Na skladě Akce

Na skladě, objednávejte ale rychle

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním...

-15%
217 Kč

217 Kč

Sleva 15%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Vyprodané

Učebnice popisuje výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a o hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků, potravinářských barviv a obalových hmot...

295 Kč

295 Kč

Vyprodané


„Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše odpovídá. “

André Maurois