Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Tři Sekery - Kateřina Surmanová, Kalibr, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
CyberSecurity - Jan Kolouch, Pavel Bašta a kolektiv, CZ.NIC, 2019
CyberSecurity

Kniha CyberSecurity se primárně věnuje problematice kybernetické bezpečnosti. Prezentovány jsou základní principy, které by každá osoba, která využívá informační a komunikační technologie, měla respektovat a případně si je měla...

  • Knihabrožovaná vazba
    409 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaEPUBMOBI
    249 Kč
    Ihned ke stažení

Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    297 Kč
    Skladem 3 ks

Technologie potravin I - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
Technologie potravin I
  • 822 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Vybrané kapitoly z nové ekonomiky - Otto Dostál a kolektív, Wolters Kluwer ČR, 2010
Vybrané kapitoly z nové ekonomiky

Kniha pojednává o klíčových faktorech nové ekonomiky: umělé inteligenci, aplikaci ICT ve zdravotnictví, změnách v legislativním systému, business inteligenci a nových trendech v komputerizovaném politickém marketingu...

  • Knihabrožovaná vazba
    268 Kč
    Do 19 – 24 dnů
Prognostika - Bohumír Štědroň a kolektiv, C. H. Beck, 2019
Prognostika

Kreativní monografie se prognostikou zabývá komplexně, v nejširších souvislostech, a prezentuje nové trendy v této oblasti, ke kterým patří i prognózování v politice a sportu. V úvodní kapitole je provedena deskripce kvantitativních...

  • Knihabrožovaná vazba
    460 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Vytváření informačního zázemí škol - Zdeněk Jonák a kol., MAC
Vytváření informačního zázemí škol

PhDr. Z. Jonák je odborným pracovníkem Výzkumného ústavu pedagogického v Praze v oblasti Informační a komunikační technologie, je spolutvůrcem RVP pro ICT. Mgr. L. Čumplová je ředitelkou Státní pedagogické knihovny Komenského, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    47 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Procesy potravinářských a biochemických výrob - Pavel Kadlec a kolektív, Vydavatelství VŠCHT, 2003
Procesy potravinářských a biochemických výrob

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající...

  • Knihabrožovaná vazba
    790 Kč
    Skladem 2 ks

Technologie hlasových komunikací - Jan Uhlíř a kolektiv, CVUT Praha
Technologie hlasových komunikací

Hlasové technologie nacházejí stále širší uplatnění v praxi. Monografie přináší ucelenou informaci o metodách číslicového zpracování signálů lidské řeči, a to v oblastech přenosu, syntézy a rozpoznávání. Rozvoj hlasových technologií je výsledkem...

  • 567 Kč
    Do 18 – 23 dnů

Inovace podnikových informačních systémů - Josef 	Basl a kolektív, Professional Publishing, 2011
Inovace podnikových informačních systémů

Informační a komunikační technologie (ICT) dosud stále zvyšují svůj podíl ve společnosti – projevují se jak v životě jednotlivce, tak ve fungování veřejné správy. Důležité postavení zaujímají v podpoře konkurenceschopnosti podniků a a tvorby HDP...

  • Knihapevná vazba
    198 Kč
    Do 3 – 4 dnů

IS/IT strategie - krok za krokem - Miloslav Keřkovský a kolektív, C. H. Beck, 2015
IS/IT strategie - krok za krokem

IS/IT jsou z pohledu současné praxe managementu rozporuplný fenomén. Pro každou organizaci mohou být příležitostí – strategickou zbraní, prostředkem pro získávání strategických informací z oblasti vývoje nových výrobků a služeb, nových trhů, způsobů...

  • Knihabrožovaná vazba
    490 Kč
    Skladem 1 ks
Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
Technologie potravin II
  • 489 Kč
    Skladem 2 ks

Digitální cesta k prosperitě - Ota Novotný, Jiří Voříšek a kol., Professional Publishing, 2011
Digitální cesta k prosperitě

Kniha přináší výsledky analýz digitální konkurenceschopnosti České republiky v současném ekonomickém prostředí...

  • Knihapevná vazba
    358 Kč
    Skladem 1 ks

Počítačem integrované řízení podniku - M. Pospíšilová a kolektív, Bova Polygon, 2008
Počítačem integrované řízení podniku

Racionálně vytvořený, využívaný a rozvíjený informační systém v prostředí informačních a komunikačních technologií (IS/ICT) je jedním z podstatných faktorů podporujících konkurenceschopnost podniku v současných ekonomických podmínkách...

  • Knihapevná vazba
    468 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Materiály a jejich chování při svařování (I/EWE, I/EWT) - Kolektív, Český svářečský ústav, 2016
Materiály a jejich chování při svařování (I/EWE, I/EWT)
  • Autorský kolektiv

Učební texty pro mezinárodní/evropské svářečské inženýry a technology /I/EWE, I/EWT).

  • Knihabrožovaná vazba
    893 Kč
    Do 12 – 17 dnů

Premeny školy v digitálnom veku - Ivan Kalaš a kolektív, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2013
Premeny školy v digitálnom veku 
SK

V tejto knihe sa autori zaoberajú predovšetkým tým, aký potenciál ponúkajú žiakom digitálne technológie na iné učenie sa, na rozvoj znalostí a zručností v 21. storočí, na učenie sa objavovaním veľkých myšlienok a vyjadrovaním seba samých,...

  • Knihapevná vazba
    269 Kč
    Skladem 1 ks

Civilizácia na rázcestí po polstoročí - Peter Dinuš, Ladislav Hohoš, Ivan Laluha a kolektív, VEDA, 2019
Civilizácia na rázcestí po polstoročí 
SK

Koncom šesťdesiatych rokov minulého storočia vyšiel vo viacerých vydaniach dokument výskumného tímu pod vedením akademika Radovana Richtu Civilizace na rozcestí. Kríza industrializmu s dôrazom na ťažký priemysel sa vtedy...

  • Knihapevná vazba
    447 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín 
SK
  • Autorský kolektiv

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná vazba
    369 Kč
    Skladem 1 ks

Vykurovanie drevnými peletami - Ladislav Židek a kol., BIOMASA - združenie právnických osôb, 2006
Vykurovanie drevnými peletami 
SK

Z obsahu knihy: DREVNÉ PELETY AKO PALIVO - výroba, kvalita, dostupnosť, náklady na vykurovanie, SPAĽOVANIE DREVNÝCH PELIET, ZARIADENIA NA SPAĽOVANIE - konštrukcia, typy horákov, systémy dopravy peliet, prevádzka zariadení,...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    154 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Pokud chceš vědět, jaký někdo doopravdy je, všimni si, jak se chová ke svým podřízeným, ne k sobě rovným.“

Harry Potter a Ohnivý pohár - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2019
Harry Potter a Ohnivý pohár
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)