Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Inovace podnikových informačních systémů - Josef 	Basl a kolektív, Professional Publishing, 2011

236 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Inovace podnikových informačních systémů - Josef 	Basl a kolektív, Professional Publishing, 2011
Inovace podnikových informačních systémů - Josef 	Basl a kolektív, Professional Publishing, 2011

Inovace podnikových informačních systémů

Informační a komunikační technologie (ICT) dosud stále zvyšují svůj podíl ve společnosti – projevují se jak v životě jednotlivce, tak ve fungování veřejné správy. Důležité... Číst víc

Nakladatel
Professional Publishing, 2011
Počet stran
150

Informační a komunikační technologie (ICT) dosud stále zvyšují svůj podíl ve společnosti – projevují se jak v životě jednotlivce, tak ve fungování veřejné správy. Důležité postavení zaujímají v podpoře konkurenceschopnosti podniků a a tvorby HDP... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

236 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 238 Kč
U dodavatele 1 ks
Posíláme do 2 – 3 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
Inovace podnikových informačních systémů - Josef 	Basl a kolektív, Professional Publishing, 2011
236 Kč

Více o knize

Informační a komunikační technologie (ICT) dosud stále zvyšují svůj podíl ve společnosti – projevují se jak v životě jednotlivce, tak ve fungování veřejné správy. Důležité postavení zaujímají v podpoře konkurenceschopnosti podniků a a tvorby HDP jednotlivých států. ICT tak jsou důležitým faktorem, ovlivňujícím celosvětově ekonomickou výkonnost.

Mnozí autoři se shodují na tom, že inovační potenciál ICT zatím nebyl zcela vyčerpán, mj. i proto, že inovace neopouštějí ani vlastní sektor ICT. Objevují se stále nové technologické možnosti, nově byly koncipovány SW aplikace a ICT služby a celkové i podnikové modely, které díky ICT vznikly.

Informační a komunikační technologie se staly naším každodenním a přitom stále méně nápadným společníkem. Pronikání ICT do našich životů lze nejlépe ilustrovat na mobilních telefonech, či spíše zařízeních, bez kterých si život v moderní společnosti již téměř nelze představit. V podobně mobilních telefonů drží dnešní generace v rukou počítače, které jsou výkonnější než první generace moderních PC, postavených na platformě x86, a většinou si to ani neuvědomuje. Využitím mobilních technologií a dalších komunikačních prostředků jako je mail, skype, ICQ nebo v poslední době Facebook se mění chování lidí.

Všudypřítomné a také méně viditelné jsou ICT i v podnicích. Vyšší nasycenost aplikací ICT v podnicích, potřeba jejich generační výměny a v nepo-slední řadě rozsáhlejší možnosti nových nástrojů ICT, spojující se s rychle se měnícím ekonomickým prostředím, vyžadují aktualizovat přístupy k inovacím jejich vývoje, k inovacím jejich nasazení i k požadavkům na zvýšené ekonomické přínosy.

Cílem publikace je ucelené shrnutí poznatků souvisejících se současnou rolí ICT v podnicích, s inovacemi ICT v podnicích a jejich kategorizací. V rámci inovačního cyklu se soustřeďuje na vlivy, inicializující inovace na bázi ICT. Tuto tématiku rámuje koncept podnikové architektury a její vliv na inovace. V závěru publikace jsou uvedeny základní metodické principy, důležité pro zvýšení konkurenceschopnosti, vycházející z inovací ICT, ve které hrají zásadní roli lidé, potažmo účelnost jejich vzdělávání.

V textu knihy jsou využita data z rozsáhlého průzkumu, ve kterém v roce 2010 byly získány údaje od více než šesti set podniků a které reflektují současný přístup podniků k inovacím v souvislosti s ICT.
Číst víc
Počet stran
150
Vazba
pevná vazba
Rozměr
168×246 mm
Hmotnost
432 g
ISBN
9788074310454
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
106565
Jazyk
čeština
Nakladatel
Professional Publishing
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover