Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Učebnice pro vysoké školy

Použité filtry
Zrušit filtry
Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    272 Kč
    Skladem 3 ks

Technologie potravin I - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
Technologie potravin I
  • 632 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Procesy potravinářských a biochemických výrob - Pavel Kadlec a kolektív, Vydavatelství VŠCHT, 2003
Procesy potravinářských a biochemických výrob

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající...

  • Knihabrožovaná vazba
    790 Kč
    Skladem 2 ks

IS/IT strategie - krok za krokem - Miloslav Keřkovský a kolektív, C. H. Beck, 2015
IS/IT strategie - krok za krokem

IS/IT jsou z pohledu současné praxe managementu rozporuplný fenomén. Pro každou organizaci mohou být příležitostí – strategickou zbraní, prostředkem pro získávání strategických informací z oblasti vývoje nových výrobků a služeb, nových trhů, způsobů...

  • Knihabrožovaná vazba
    490 Kč
    Skladem 1 ks

Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
Technologie potravin II
  • 489 Kč
    Skladem 2 ks

Materiály a jejich chování při svařování (I/EWE, I/EWT) - Kolektív, Český svářečský ústav, 2016
Materiály a jejich chování při svařování (I/EWE, I/EWT)
  • Autorský kolektiv

Učební texty pro mezinárodní/evropské svářečské inženýry a technology /I/EWE, I/EWT).

  • Knihabrožovaná vazba
    893 Kč
    Do 12 – 17 dnů

Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín 
SK
  • Autorský kolektiv

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná vazba
    383 Kč
    Skladem 2 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Staň se tím, kým jsi.“

Když Nietzsche plakal - Irvin D. Yalom, 2014
Když Nietzsche plakal
Irvin D. Yalom