Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

Učebnice pro vysoké školy

Použité filtry
Zrušit filtry
Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    290 Kč
    Skladem 3 ks
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Technologie potravin I - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
Technologie potravin I
  • 845 Kč
    Do 6 dnů
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Procesy potravinářských a biochemických výrob - Pavel Kadlec a kolektív, Vydavatelství VŠCHT, 2003
Procesy potravinářských a biochemických výrob

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající...

  • Knihabrožovaná vazba
    790 Kč
    Skladem 2 ks
  • Vyprodané

IS/IT strategie - krok za krokem - Miloslav Keřkovský a kolektív, C. H. Beck, 2015
IS/IT strategie - krok za krokem

IS/IT jsou z pohledu současné praxe managementu rozporuplný fenomén. Pro každou organizaci mohou být příležitostí – strategickou zbraní, prostředkem pro získávání strategických informací z oblasti vývoje nových výrobků a služeb, nových trhů, způsobů...

  • Knihabrožovaná vazba
    490 Kč
    Skladem 1 ks
Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
Technologie potravin II
  • 489 Kč
    Skladem 2 ks
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Materiály a jejich chování při svařování (I/EWE, I/EWT) - Kolektív, Český svářečský ústav, 2016
Materiály a jejich chování při svařování (I/EWE, I/EWT)
  • Autorský kolektiv

Učební texty pro mezinárodní/evropské svářečské inženýry a technology /I/EWE, I/EWT).

  • Knihabrožovaná vazba
    893 Kč
    Do 8 dnů

Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín 
SK
  • Autorský kolektiv

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná vazba
    373 Kč
    Skladem 1 ks
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nechci na tobě, abys mě měl takhle rád pořád, ale chci, aby sis to pamatoval. Někde ve mně bude vždycky ten člověk, kterým jsem dnes večer.“

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald, 2012
Něžná je noc
Francis Scott Fitzgerald