Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Zlevněné z kategorie: knihy o potravinářství

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
The Complete Bordeaux - Stephen Brook, Octopus Publishing Group, 2022
The Complete Bordeaux 
EN

The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines...

  • Knihapevná vazba
    1 338 Kč
    Skladem 2 ks

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch - Michal Pataky, ProTraining, 2018
 
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch - Michal Pataky, Ultra tréning, 2021
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch 
SK

Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete, aké nevhodné suroviny sa nachádzajú takmer vo všetkých detských (p)otravinách...

  • Knihabrožovaná vazba
    332 Kč
    Do 5 – 6 dnů
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    299 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    191 Kč
    Skladem
Další formáty

Dilema všežravca - Michael Pollan, N Press, 2023
Dilema všežravca 
SK

Čo si dáme na večeru? Táto otázka sa týka každého všežravca a vždy to tak bolo. Keď môžete skonzumovať prakticky hocičo, čo vám príroda ponúka, rozhodovanie o tom, čo by ste mali jesť, nutne vyvolá úzkosť...

  • Přečtenávýborný stav
    Vyprodané
  • Knihapevná vazba
    392 Kč
    Skladem 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    439 Kč
    Ihned ke stažení
Další formáty

Sladařství - Gabriela Basařová, Havlíček Brain Team, 2023
Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...

  • Knihapevná vazba
    914 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Misa Mäsa - Ivan Dubnička, Infopress, 2012
Misa Mäsa 
SK

Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa v monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    296 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Who Poisoned Your Bacon? - Guillaume Coudray, Icon Books, 2022
Who Poisoned Your Bacon? 
EN

Did you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as 'category 1 carcinogens'? Would you eat them if you knew they caused bowel cancer...

  • Knihabrožovaná vazba
    280 Kč
    Skladem 1 ks

Bezpečnosť potravín - Eva Malobická, Tatiana Červeňová, Osveta, 2015
Bezpečnosť potravín 
SK

Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre konzumentov. Ak poskytované potraviny nezodpovedajú bezpečnej konzumácii, alebo sa kontaminujú v procese výroby, transportu...

  • Knihabrožovaná vazba
    110 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Potraviny a nápoje v kostce - Libor Mašek, R PLUS, 2019
Potraviny a nápoje v kostce

Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních...

  • Knihabrožovaná vazba
    129 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    36 Kč
    Skladem

Koštování vína nedaleko Rýna - Petr Vrzáček, Togga, 2022
Koštování vína nedaleko Rýna

Kniha Koštování vína nedaleko Rýna mapuje průběhy autorových výjezdů na největší vinařský veletrh na světě, na düsseldorfský ProWein, v letech 2014–2019. Zavádí čtenáře do jednotlivých hal mezi vystavovatele, obchodníky a vinařské nadšence. Umožňuje mu...

  • Knihapevná vazba
    296 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš, Václav Johanus (Ilustrátor), Dokořán, 2023
Proč se klepou řízky

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    227 Kč
    Skladem 3 ks
  • 199 Kč
    Ihned ke stažení
Technologie v kostce - Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek, Ratio, 2019
Technologie v kostce

Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.

  • 121 Kč
    Skladem 1 ks

Cukrovarnictví do roku 1938 a agrární strana - František Čapka, Lubomír Slezák, Akademické nakladatelství CERM, 2012
Cukrovarnictví do roku 1938 a agrární strana

Monografie si klade za cíl vytvořit ucelený a přehledný obraz vývoje cukrovarnictví od jeho počátků do konce první republiky (1938), přičemž se specializuje na oblast Moravy a Slezska..

  • Knihabrožovaná vazba
    229 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Fermentace - Holly Davis, Grada, 2021
Fermentace

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...

  • Knihapevná vazba
    389 Kč
    Skladem 1 ks
  • 417 Kč
    Ihned ke stažení

Uchovávání úrody - Eva Hauserová, Permakultura, 2023
Uchovávání úrody

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a ...

  • Knihabrožovaná vazba
    182 Kč
    Skladem 3 ks

Skryté nebezpečí zdravých potravin - R. Steven Gundry, Grada, 2018
Skryté nebezpečí zdravých potravin

Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc...

  • Knihabrožovaná vazba
    337 Kč
    Skladem 3 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    365 Kč
    Ihned ke stažení

Léčivá vína a likéry pro každého - Procházková Simona, Grada, 2022
Léčivá vína a likéry pro každého

Seznamte se s léčivými účinky a praktickým využitím běžných bylin, ovoce a zeleniny z vaší zahrádky, divokých plodů z luk a lesů i koření, které naleznete v každé kuchyni. Naučte se s jejich pomocí v pohodlí domova namíchat účinné přírodní medikamenty...

  • Knihapevná vazba
    320 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    339 Kč
    Ihned ke stažení

Zloženie potravín a potravinových surovín - Judit Süli, Anna Sobeková, Zuzana Bujdošová, Tatiana Hrušková, Osveta, 2019
Zloženie potravín a potravinových surovín 
SK

Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje...

  • Knihapevná vazba
    1 050 Kč
    Do 3 – 7 dnů

Potravinářské zbožíznalství - Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv, Key publishing, 2014
Potravinářské zbožíznalství

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...

  • Knihabrožovaná vazba
    553 Kč
    Do 2 – 6 dnů

Rodinné podniky ve světovém vinařství - Vojtěch Koráb, Akademické nakladatelství CERM, 2021
Rodinné podniky ve světovém vinařství

Kniha je zaměřena na rodinné podnikání v oblasti vinařství. Protože autor procestoval většinu zemí tzv. nového vinařského světa i podstatnou část vinařských zemí Evropy, mohl se opřít o osobní zkušenosti ze...

  • Knihapevná vazba
    439 Kč
    Do 2 – 6 dnů

Veda a zdravie - Jedlo a telo - Alžbeta Pňačeková, Iveta Grznárová, MAFRA Slovakia, 2023
Veda a zdravie - Jedlo a telo 
SK

Máme plné obchody jedla od výmyslu sveta, sme zahltení informáciami o tom, čo je zdravé a čo nie, ale napriek tomu sme chorľavejší, obéznejší a trpíme mnohými chronickými chorobami ako nikdy predtým...

  • Přečtenávýborný stav
    216 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    396 Kč
    Do 5 – 6 dnů
  • 329 Kč
    Ihned ke stažení
Další formáty


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Stačí dobré srdce, a budeš krásný, kdybys měl tvář třeba jako uhel černou. Zlé srdce zohyzdí sebekrásnější obličej ještě víc, než kdyby byl od přírody nehezký.“

Na Větrné hůrce - Emily Brontë, 2018
Na Větrné hůrce
Emily Brontë