Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.
-
121 KčSkladem 1 ks
Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společ
-
Knihabrožovaná vazba113 KčSkladem 1 ks
- Karel Štěpánek
- Robert Pleskot
- kolektiv
Nic se nenaučíte lépe, než když to sami prožijete. Vlastní zkušenost je nenahraditelná! Systém ZDravotních SEMinářů první pomoci vychází z letité zkušenosti a osvědčené metodiky Prázdninové školy Lipnice a aplikuje principy zážitkové pedagogiky...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Kniha je věnována operačnímu plánu pojednávajícímu o způsobu nasazení bývalé ČSLA v počátečním období války, který pochází z října r. 1964...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle