Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Nejlevnejší z kategorie: knihy o potravinářství

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Pravda o dietách - o redučkních zvláště - Stanislav Holý, Ratio
Pravda o dietách - o redučkních zvláště

Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Bezpečnosť potravín - Eva Malobická, Tatiana Červeňová, Osveta, 2015
Bezpečnosť potravín 
SK

Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre konzumentov. Ak poskytované potraviny nezodpovedajú bezpečnej konzumácii, alebo sa kontaminujú v procese výroby, transportu...

  • Knihabrožovaná vazba
    110 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Tajemství výrobců potravin - Vít Syrový, Integrál, 2008
Tajemství výrobců potravin

Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?...

  • Knihabrožovaná vazba
    117 Kč
    Skladem 3 ks

Technologie v kostce - Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek, Ratio, 2019
Technologie v kostce

Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.

  • 121 Kč
    Skladem 1 ks

Potraviny a nápoje v kostce - Libor Mašek, R PLUS, 2019
Potraviny a nápoje v kostce

Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních...

  • Knihabrožovaná vazba
    129 Kč
    Do 3 – 5 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    36 Kč
    Skladem

Kuriatko v kastrůlku - Soňa Hudecová-Podhorná, Kontakt, 2012
Kuriatko v kastrůlku 
SK

Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne...

  • Knihapevná vazba
    145 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Uchovávání úrody - Eva Hauserová, Permakultura, 2023
Uchovávání úrody

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a ...

  • Knihabrožovaná vazba
    182 Kč
    Skladem 3 ks

Biele zlato - Miroslav Eliáš, Mestské kultúrne stredisko Šurany, 2021
Biele zlato 
SK

Biele zlato - katalóg cukrovarníckej zbierky, predstavuje zaujímavú zbierku k dejinám slovenského cukrovarníctva, ktorú spravuje Mestské múzeum Šurany...

  • Knihabrožovaná vazba
    193 Kč
    Skladem 1 ks

Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš, Václav Johanus (Ilustrátor), Dokořán, 2023
Proč se klepou řízky

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    227 Kč
    Skladem 2 ks
  • 199 Kč
    Ihned ke stažení

Vinárstvo a somelierstvo - Štefan Ailer, Baštan, 2016
Vinárstvo a somelierstvo 
SK

Je ťažšie víno vyrobit alebo ho predať? Výroba vína a umenie jeho prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikácie. Publikácia je určená pre výrobcov i predajcov vína, someliérov, vináskych...

  • Knihapevná vazba
    200 Kč
    Skladem 2 ks
Víš, co jíš? - Udo Pollmer, Cornelia Hoicke, Hans-Ulrich Grimm, Fontána, 2009
Víš, co jíš?

Kniha popisuje nové zázračné prostředky pekařů, umění kuchařů z prášku, triky vinařů. Obsahuje podrobný lexikon, který poprvé v takové formě prezentuje moderní ingredience a upozorňuje na možná rizika jejich vedlejších účinků...

  • Knihabrožovaná vazba
    201 Kč
    Do 18 – 23 dnů

Šokující pravda o potravinách - Udo Pollmer, Brigitte Schmelzer-Sandtner, Fontána, 2001
Šokující pravda o potravinách

Proč mohou mít želatinoví medvídci nemoc šílených krav, jak se dostanou červi do rybích produktů a proč je celozrnný chléb nestravitelný?...

  • Knihapevná vazba
    202 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Sprievodca svetom potravín - Jozef Golian a kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2013
Sprievodca svetom potravín 
SK

Rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii spotravinami. Za posledných dvadsať rokov sa výrazne zmenili podmienky pre podnikanie v oblasti potravín. Na jednej strane výrobcovia, ale hlavne distribúrori a predajcovia nastolili...

  • Knihabrožovaná vazba
    219 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Voda v potravinárstve - Naďa Sasáková, Gabriela Gregová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2018
Voda v potravinárstve 
SK

Učebnica pre študentov Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach.

  • 220 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Cukrovarnictví do roku 1938 a agrární strana - František Čapka, Lubomír Slezák, Akademické nakladatelství CERM, 2012
Cukrovarnictví do roku 1938 a agrární strana

Monografie si klade za cíl vytvořit ucelený a přehledný obraz vývoje cukrovarnictví od jeho počátků do konce první republiky (1938), přičemž se specializuje na oblast Moravy a Slezska..

  • Knihabrožovaná vazba
    229 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Moderní hotel - Jiří Černý, Jiří Krupička, Ratio, 2018
Moderní hotel

Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstupem České republiky do Evropské unie...

  • Knihabrožovaná vazba
    229 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Vinografie - Fanny Darrieussecqová, Mélody Denturcková, Grada, 2018
Vinografie

Přehledná kniha Vás pomocí barevných infografik a ilustrací provede světem vína. Kromě stručné historie vína zjistíte, jak se víno vyrábí, jak si víno správně vybrat a jak ho pít. Nevíte, jak rozpoznat jednotlivé druhy a jak...

  • Knihašitá vazba
    250 Kč
    Skladem 2 ks
  • Přečtenávýborný stav
    132 Kč
    Skladem

Cukrovarnický průmysl - Jakub Drábek, Tomáš Halama, 2018
Cukrovarnický průmysl

Pravděpodobně málokdo by předpokládal, že se v první Československé republice v polovině dvacátých let vyprodukovalo až 18,5 % (!) celosvětové produkce surového řepného cukru. Kolektivní monografie skupiny autorů z Katedry hospodářsk

  • Knihapevná vazba
    266 Kč
    Do 14 – 19 dnů

Who Poisoned Your Bacon? - Guillaume Coudray, Icon Books, 2022
Who Poisoned Your Bacon? 
EN

Did you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as 'category 1 carcinogens'? Would you eat them if you knew they caused bowel cancer...

  • Knihabrožovaná vazba
    280 Kč
    Skladem 1 ks

Misa Mäsa - Ivan Dubnička, Infopress, 2012
Misa Mäsa 
SK

Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa v monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    296 Kč
    Do 3 – 4 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Měl celé mé srdce, a to od chvíle, kdy mi dovolil, abych samu sebe chránila, od chvíle, kdy se postavil vedle mě, a ne přede mě.“

Království těla a ohně - Jennifer L. Armentrout, Hang Le (ilustrátor), 2022
Království těla a ohně
Jennifer L. Armentrout, Hang Le (ilustrátor)