Knihy
E-knihy

Potravinářství

Zrušit
Titulky 60
Řazení

Na skladě, objednávejte ale rychle

Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze...

-7%
1 156 Kč

1 156 Kč

Sleva 7%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Posíláme do čtyř dní

Choroby a škůdci brukvovité, cibulové, kořenové, lilkovité zeleniny, salátu, řepy, brambor a kukuřice. Stručné popisy škodlivosti a biologie chorob a škůdců, prahy škodlivosti, preventivní a přímá ochrana...

-5%
426 Kč

426 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden...

-5%
171 Kč

171 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Posíláme do 14 dní

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty...

-5%
545 Kč

545 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 14 dní

Přidat do

Na skladě, posíláme ihned

Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc...

-5%
351 Kč

351 Kč

Sleva 5%

Na skladě, posíláme ihned

Přidat do

Posíláme do 14 dní

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....

-5%
536 Kč

536 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 14 dní

Přidat do

Posíláme do 8 dní

Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?...

140 Kč

140 Kč

Posíláme do 8 dní

Přidat do

Technologie v kostce

od 132 Kč

Kniha 2018
-5 %
132 Kč

Posíláme do 14 dní

Kniha 2019
-5 %
132 Kč

Posíláme do tří dní

-5 %
132 Kč
-5 %
132 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle

Pravděpodobně málokdo by předpokládal, že se v první Československé republice v polovině dvacátých let vyprodukovalo až 18,5 % (!) celosvětové produkce surového řepného cukru. Kolektivní monografie skupiny autorů z Katedry hospodářsk

-5%
285 Kč

285 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Posíláme do tří dní

Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš...

-5%
94 Kč

94 Kč

Sleva 5%

Posíláme do tří dní

Přidat do

Posíláme do čtyř dní

Publikace se věnuje problematice proměny významného odvětví potravinářství - pivovarnictví. Na příkladu průmyslového Ostravska sleduje proces zprůmyslnění...

297 Kč

297 Kč

Posíláme do čtyř dní

Přidat do

Posíláme do týdne

Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje...

-5%
1 240 Kč

1 240 Kč

Sleva 5%

Posíláme do týdne

Přidat do

Posíláme do tří dní

Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne...

-5%
138 Kč

138 Kč

Sleva 5%

Posíláme do tří dní

Přidat do

Posíláme do tří dní

Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstupem České republiky do Evropské unie...

-5%
218 Kč

218 Kč

Sleva 5%

Posíláme do tří dní

Přidat do

Posíláme do 8 dní

Přehledná kniha Vás pomocí barevných infografik a ilustrací provede světem vína. Kromě stručné historie vína zjistíte, jak se víno vyrábí, jak si víno správně vybrat a jak ho pít. Nevíte, jak rozpoznat jednotlivé druhy a jak...

-5%
284 Kč

284 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 8 dní

Přidat do

Posíláme do 14 dní

Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále...

-5%
323 Kč

323 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 14 dní

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze...

-5%
846 Kč

846 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Posíláme do čtyř dní

Kniha popisuje nové zázračné prostředky pekařů, umění kuchařů z prášku, triky vinařů. Obsahuje podrobný lexikon, který poprvé v takové formě prezentuje moderní ingredience a upozorňuje na možná rizika jejich vedlejších účinků...

-5%
226 Kč

226 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Přidat do

Posíláme do 14 dní

Slovník obsahuje cca 2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19. století do nynějška. Lexikální část je doplněna přehledem klasifikace jatečných zvířat při nákupu, způsoby označování výsekových mas....

595 Kč

595 Kč

Posíláme do 14 dní

Přidat do

Posíláme do čtyř dní

Gastronomie. Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.

-5%
132 Kč

132 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Přidat do

„Přátelé jsou lidé, kteří si mohou půjčovat moje knihy a stavět na ně mokré sklenice.“

Robinson Jeffers