Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Kuchařky podle potravin

Použité filtry
Zrušit filtry
Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
Maso - Jednoduše & dokonale

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    341 Kč
    Skladem 3 ks

Vaříme ryby v Norsku - Miloš Štěpnička, Dona, 2014
Vaříme ryby v Norsku

Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Síla léčivých polévek - 80 receptů na polévky - Vladislava Mlada Jirásková, Eminent, 2017
Síla léčivých polévek - 80 receptů na polévky

Jsou výživné, dají se zařadit do jídelníčku při redukci váhy, rychle je připravíte, jsou levné a přirozeně léčí. Kniha má svou duši, ze které se linou vůně a dobré recepty na 80 léčivých polévek, které do vás doslova...

  • Knihapevná vazba
    279 Kč
    Více než 30 dní

Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení

Kouzlo fermentace s plísní koji

Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba...

  • 509 Kč
    Ihned ke stažení

Mořská kuchařka - M. Štěpnička, Dona
Mořská kuchařka

Autor navazuje na oblíbený titul Rybí receptář a zajímavým způsobem radí, jak zpracovat mořské ryby a živočichy...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

36x Vegetariánské dobroty - Claudia Lazar, Monika Cordes, Synergie, 2017
36x Vegetariánské dobroty

Udělejte něco pro své zdraví! 36 vegetariánských receptů promění bezmasé vaření v opravdový kulinářský zážitek. Pro každé roční období zde najdete předkrmy...


Bílé maso na talíři - Karina Havlů, Vyšehrad, 2004
Bílé maso na talíři

Oblíbená autorka připravuje další ze svých kuchařek, a to pokrmy, které vaří se zvláštní oblibou. Můžeme se tedy těšit na opravdu mimořádné lahůdky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Ryby a plody moře, Rebo, 2006
Ryby a plody moře

Rychlé, snadné a chutné recepty na pokrmy z ryb a plodu moře...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Ryby a mořské plody, Svojtka&Co., 2007
Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Rybí kuchyně - Jindřich Vaňha, Paseka, 2005
Rybí kuchyně

Rybí kuchařka legendárního Jindřicha Vaňhy, předválečného majitele známé rybí restaurace na Václavském náměstí a mnoha rybáren v Čechách a na Moravě. 4. vydání.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ryby pro každý den - Jaroslav Vašák, TeMi, 2010
Ryby pro každý den

„Ryby, raky, ryby, raky, já chci taky, jaký fraky“ zpívá se v jedné zlidovělé písničce. O vepřovém, hovězím či skopovém se nezpívá, zato o rybách se i básní a píší se skvělé povídky, například Jak jsem potkal ryby, ba dokonce romány...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Nový velký rybí receptář Miloše Štěpničky - Miloš Štěpnička, Dona, 2018
Nový velký rybí receptář Miloše Štěpničky

Miloš Štěpnička se věnuje rybí gastronomii celý život. A k tomu má i dar poutavě přenést své zkušenosti na papír a předávat je tak dál. Vydal několik rybích kuchařek, vystupoval v televizi, léta provozoval věhlasnou rybárnu...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Domácí polévkárna - Amber Locke, Slovart CZ, 2018
Domácí polévkárna

Vraťte polévce čestné místo, které jí právem náleží! Pomůže vám v tom nejnovější skvělá kuchařka od Amber Locke (na Instagramu známé jako @rawveganblonde). Proměňte záplavu zeleniny z chladničky v pestrobarevné a mimořádně...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Padesát odstínů kuřete - F.L. Fowler, Nakladatelství Fragment, 2016
Padesát odstínů kuřete

Od „extra panenských prsíček“ po „křídla svázaná slaninou“ – padesát dobrodružství kuřecí slečny Koko, vydané na milost a nemilost dominantnímu, bohatému, svůdnému a nesmírně hladovému kuchaři, Lišáku Bladesovi. Jejich spečná...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Päťdesiat odtieňov kuraťa - F.L. Fowler, Fragment, 2016
Päťdesiat odtieňov kuraťa 
SK

„Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera.“ Tak začína...

  • Knihapevná vazba
    478 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Mezi puškou a vařečkou - Zdeněk Hlaváč, Akcent, 2010
Mezi puškou a vařečkou

Znáte to určitě všichni. Správný myslivec rozhodně není a nikdy nesmí být "masařem", co měří své myslivecké úspěchy plností svého mrazáku. Přesto si však rád pochutná po celodenním trmácení na naháňce či kruhovém honu na řízném zvěřinovém guláši...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pečení, uzení, grilování ryb a masa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečení, uzení, grilování ryb a masa

V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Mäso - kuchárska kniha - Fletcher Nichola, Príroda, 2016
Mäso - kuchárska kniha 
SK

Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Dokonalý steak (slovenský jazyk) - Marcus Polman, Slovart, 2014
Dokonalý steak (slovenský jazyk) 
SK

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Měl celé mé srdce, a to od chvíle, kdy mi dovolil, abych samu sebe chránila, od chvíle, kdy se postavil vedle mě, a ne přede mě.“

Království těla a ohně - Jennifer L. Armentrout, Hang Le (ilustrátor), 2022
Království těla a ohně
Jennifer L. Armentrout, Hang Le (ilustrátor)