Knihy
E-knihy

Nejpopulárnější knihy autora

Zrušit
Titulky 22
Řazení

Vaříme v remosce

od 198 Kč

Kniha 2017
Na skladě
-5 %
264 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle

Kniha 2009

Vyprodané

Kniha
Na skladě
-5 %
264 Kč

Vyprodané

Posíláme do tří dní

Kniha zkušených autorů z oblasti gastronomie vám nabízí recepty na tradiční jídla, která neodmyslitelně patří do české kuchyně, zajímavé lidové pokrmy, oblíbené recepty od sousedů, trochu...

-5%
474 Kč

474 Kč

Sleva 5%

Posíláme do tří dní

Přidat do

Veľká domáca kuchárka

od 376 Kč

Kniha 2016
Na skladě
-5 %
550 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle

Kniha 2002

Vyprodané

Kniha
Na skladě
-5 %
550 Kč

Kuchařka: Vaříme v pánvi WOK

od 68 Kč

Kniha 2002

Vyprodané

Kniha 2001

Vyprodané

Vyprodané

Vyprodané

Vyprodané

Oblíbená autorka připravuje další ze svých kuchařek, a to pokrmy, které vaří se zvláštní oblibou. Můžeme se tedy těšit na opravdu mimořádné lahůdky.

98 Kč

98 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

196 receptů na různou úpravu brambor...

98 Kč

98 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Rajčata patří mezi jednu z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších zelenin. A přitom v Evropě se objevila až v 16. století, ale v té době byla považována za jedovatou rostlinu...

138 Kč

138 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Celá kniha je rozdělena do 12 částí, z nichž každá je věnována jednotlivým měsícům od ledna do prosince. Všechny recepty jsou nějakým způsobem vázány jednak...

99 Kč

99 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vegetariánská kuchařka

od 108 Kč

Kniha 2002

Vyprodané

Kniha 2008

Vyprodané

Vyprodané

Vyprodané

Vyprodané

Čerstvé bylinky a koření se právem navracejí do našich příbytků tak jako kdysi za našich babiček. Většina bylinek má totiž jedno společné – léčivé a blahodárné účinky, ale i vynikající chuť...

29 Kč

29 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Jak se zeleninou zacházet, co bychom ještě měli vědět, jak zeleninu připravovat (vaření, vaření v páře, dušení, pečení a zapékání, smažení)...

120 Kč

120 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

V kuchařce najdete 150 receptů na přípravu stále častěji kupované zeleniny - brokolice. Naštěstí za stále příznivější cenu. Kuchařka je plná nápadů a nových receptů. Jen například receptů na brokolicovou polévku je 11. Dále najdeme mnoho předpisů na...

118 Kč

118 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

184 receptů vhodných k přípravě lilků. V úvodu se dočtete i jak rozpoznat lilky vhodné ke konzumaci, jak je uchovávat a jak lilky prospívají našemu zdraví...

96 Kč

96 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Autorka kulinářských knih Karina Havlů přichází s další novinkou na knižní trh, tentokrát s naprosto běžnou, lehce dostupnou zeleninou – s pórkem...

29 Kč

29 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Nechcete trávit příliš mnoho času v kuchyni u plotny? Chcete žít zdravě, jak vám předhazují ze všech stran různé časopisy a další sdělovací prostředky? Pak vám k tomu určitě dopomůže TITANOVÉ nádobí společnosti TOP MORAVIA...

168 Kč

168 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Sušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty...

69 Kč

69 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Wok je široká, hluboká a oblá pánev, která může sloužit zároveň jako hrnec. Slouží k rychlé úpravě masa, zeleniny, ale i třeba moučníků. Ve woku můžeme pokrmy dusit, vařit v páře nebo smažit...

29 Kč

29 Kč

Vyprodané

Přidat do

Italská kuchařka

od 85 Kč

Vyprodané

Vyprodané

Vyprodané

Vyprodané

Vyprodané

V mnoha domácnostech se používá mikrovlnná trouba pouze na ohřívání již uvařeného jídla. Oblíbená autorka ve své nové kuchařce nás seznámí s tím, jak v „mikrovlnce“ dobře a chutně uvařit...

98 Kč

98 Kč

Vyprodané

Přidat do

Rýže a rizota

Karina Havlů • Vyšehrad, 2001

Vyprodané

Kuchařka vynikající autorky nás seznámí ve 163 receptech s různými dobrotami z rýže z celého světa...

98 Kč

98 Kč

Vyprodané

Přidat do

„Knihy nejsou morální či nemorální. Knihy jsou dobře či špatně napsané. A dost. “

Oscar Wilde