Nejpopulárnější knihy autora

První republika u stolu

od 269 Kč

-5 %
466 Kč

Posíláme do čtyř dní

269 Kč

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

-5 %
466 Kč
269 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete...

-4%
47 Kč

47 Kč

Sleva 4%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Okamžitý download
EPUB
MOBI
E-kniha
E-kniha

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

69 Kč

69 Kč

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Na skladě, objednávejte ale rychle

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny...

-5%
189 Kč

189 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů.

-5%
160 Kč

160 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do čtyř dní

Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různe otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka...

-5%
284 Kč

284 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Na skladě, objednávejte ale rychle

Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. skrze žaludek, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek...

49 Kč

49 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle

Okamžitý download
EPUB
MOBI
E-kniha
E-kniha

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

199 Kč

199 Kč

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Natrhej si oběd

od 269 Kč

Na skladě
-5 %
474 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle

269 Kč

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Kniha
Na skladě
-5 %
474 Kč
269 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle

Víte co je to akvavit? A že artyčok snižuje hladinu cukru v krvi? Kniha Gastronomický kvíz obsahuje více než 700 otázek a odpovědí, které jinou, zábavnou formou rozšíří a doplní znalosti z gastronomie a kulinářství. Počítáte-li se mezi dobré kuchaře...

-5%
189 Kč

189 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do čtyř dní

V knize Valašská kuchařka, s podtitulem Recepty s pohankou ke zdraví, shromáždil autor více než 80 kuchařských publikací, mistr kuchař Jaroslav Vašák, historické i současné recepty z Valašska. Seřazeny jsou podle typu pokrmů, od polévek přes...

-5%
275 Kč

275 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

 • Nakladatelství Viking, 2015
Okamžitý download
EPUB
MOBI
E-kniha
E-kniha

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl?

69 Kč

69 Kč

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Okamžitý download
EPUB
MOBI
E-kniha
E-kniha

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

69 Kč

69 Kč

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Pomazánky

 • Ottovo nakladatelství, 2013

Na skladě, objednávejte ale rychle

Nová ze série Ottových kuchařek přináší na 400 vyzkoušených receptů na chutné pomazánky pro každou příležitost. Bohatý fotografický doprovod vám usnadní jejich přípravu a obohatí možnosti úprav před podáváním na stůl.

-5%
142 Kč

142 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do čtyř dní

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a...s

-5%
181 Kč

181 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Okamžitý download
EPUB
MOBI
E-kniha
E-kniha

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl?

69 Kč

69 Kč

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Okamžitý download
EPUB
MOBI
E-kniha
E-kniha

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl?

69 Kč

69 Kč

Okamžitě ke stažení
Jak číst e-knihy?

Posíláme do 10 dní

Recepty ze sbírky mistra kuchaře popisují přípravu pokrmů z jednoho z nejzdravějších domácích druhů ovoce....

-5%
143 Kč

143 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 10 dní

Posíláme do čtyř dní

Med má své místo ve výživě člověka od nepaměti. Již v dávné minulosti člověk využíval včely divoce žijící v přírodě k získávání medu. Sloužil jako potrava a v té době také jako...

-5%
189 Kč

189 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Vyprodané

Tato úžasná kniha je pestrou domácí kuchařkou pro všechny generace. Obsahuje recepty pro začátečníky i pro pokročilé, pro děti i vegetariány...

199 Kč

199 Kč

Vyprodané


„Přátelé jsou lidé, kteří si mohou půjčovat moje knihy a stavět na ně mokré sklenice.“

Robinson Jeffers