Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Šedá na téma maso kuchařky podle potravin

Použité filtry
Zrušit filtry
Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
Maso - Jednoduše & dokonale

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    341 Kč
    Skladem 3 ks

Vaříme ryby v Norsku - Miloš Štěpnička, Dona, 2014
Vaříme ryby v Norsku

Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení

Mořská kuchařka - M. Štěpnička, Dona
Mořská kuchařka

Autor navazuje na oblíbený titul Rybí receptář a zajímavým způsobem radí, jak zpracovat mořské ryby a živočichy...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Bílé maso na talíři - Karina Havlů, Vyšehrad, 2004
Bílé maso na talíři

Oblíbená autorka připravuje další ze svých kuchařek, a to pokrmy, které vaří se zvláštní oblibou. Můžeme se tedy těšit na opravdu mimořádné lahůdky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Ryby a plody moře, Rebo, 2006
Ryby a plody moře

Rychlé, snadné a chutné recepty na pokrmy z ryb a plodu moře...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Ryby a mořské plody, Svojtka&Co., 2007
Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Rybí kuchyně - Jindřich Vaňha, Paseka, 2005
Rybí kuchyně

Rybí kuchařka legendárního Jindřicha Vaňhy, předválečného majitele známé rybí restaurace na Václavském náměstí a mnoha rybáren v Čechách a na Moravě. 4. vydání.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ryby pro každý den - Jaroslav Vašák, TeMi, 2010
Ryby pro každý den

„Ryby, raky, ryby, raky, já chci taky, jaký fraky“ zpívá se v jedné zlidovělé písničce. O vepřovém, hovězím či skopovém se nezpívá, zato o rybách se i básní a píší se skvělé povídky, například Jak jsem potkal ryby, ba dokonce romány...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Nový velký rybí receptář Miloše Štěpničky - Miloš Štěpnička, Dona, 2018
Nový velký rybí receptář Miloše Štěpničky

Miloš Štěpnička se věnuje rybí gastronomii celý život. A k tomu má i dar poutavě přenést své zkušenosti na papír a předávat je tak dál. Vydal několik rybích kuchařek, vystupoval v televizi, léta provozoval věhlasnou rybárnu...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Dokonalý steak (slovenský jazyk) - Marcus Polman, Slovart, 2014
Dokonalý steak (slovenský jazyk) 
SK

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších...

  • Knihapevná vazba
    550 Kč
    Do 3 – 7 dnů

Padesát odstínů kuřete - F.L. Fowler, Nakladatelství Fragment, 2016
Padesát odstínů kuřete

Od „extra panenských prsíček“ po „křídla svázaná slaninou“ – padesát dobrodružství kuřecí slečny Koko, vydané na milost a nemilost dominantnímu, bohatému, svůdnému a nesmírně hladovému kuchaři, Lišáku Bladesovi. Jejich spečná...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Velký rybí receptář Miloše Štěpničky - Miloš Štěpnička, Dona, 2003
Velký rybí receptář Miloše Štěpničky

Ryby na všechny způsoby. Ve Velkém rybím receptáři autor podává ucelený přehled o rybí kuchyni.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Päťdesiat odtieňov kuraťa - F.L. Fowler, Fragment, 2016
Päťdesiat odtieňov kuraťa 
SK

„Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera.“ Tak začína...

  • Knihapevná vazba
    478 Kč
    Více než 30 dní

Mezi puškou a vařečkou - Zdeněk Hlaváč, Akcent, 2010
Mezi puškou a vařečkou

Znáte to určitě všichni. Správný myslivec rozhodně není a nikdy nesmí být "masařem", co měří své myslivecké úspěchy plností svého mrazáku. Přesto si však rád pochutná po celodenním trmácení na naháňce či kruhovém honu na řízném zvěřinovém guláši...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pečení, uzení, grilování ryb a masa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečení, uzení, grilování ryb a masa

V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Mäso - kuchárska kniha - Fletcher Nichola, Príroda, 2016
Mäso - kuchárska kniha 
SK

Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Fifty Shades of Chicken - F.L. Fowler, Clarkson Potter, 2012
Fifty Shades of Chicken 
EN

Dripping Thighs, Sticky Chicken Fingers, Vanilla Chicken, Chicken with a Lardon, Bacon-Bound Wings, Spatchcock Chicken, Learning-to-Truss-You Chicken, Holy Hell Wings, Mustard-Spanked Chicken, and more, more, more! ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Veľká farebná obrazová kuchárka - Ryby - Jana Horecká, Vladimír Horecký, Neografia, 2003
Veľká farebná obrazová kuchárka - Ryby 
SK

Ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál, chutných šalátov a hlavných jedál zo sladkovodných aj morských rýb...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Suši bar - Tanja Dusyová, Ikar, 2010
Suši bar 
SK

Suši je trendy! Pustite sa s nami do práce – rolujte, formujte a baľte! Ukážeme vám, ako sa tieto luxusné drobnosti na zahryznutie pripravujú celkom jednoducho: s rybou, inokedy s mäsom alebo zeleninou...

  • Knihaflexi vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Richard si všiml, že události jsou zbabělé: nikdy nechodí samy. Vždycky se jich nahrne celá řada a zasypou ho najednou.“

Nikdykde - Neil Gaiman, 2017
Nikdykde
Neil Gaiman