Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Jozef Karika: Černý rok. Argo, 2024

Kuchařky dle národní kuchyně

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Buddha Bowls - Asijské salátové mísy - Martina Kittlerová, Vašut, 2021
Novinka
Buddha Bowls - Asijské salátové mísy

Co to vlastně je Buddha Bowl? Jde o pestrou směs mnoha zdravých přísad v jedné míse. Je tam lákavě naaranžováno vše, co člověk potřebuje k snídani, obědu nebo večeři. A tahle mísa nejen že vypadá neodolatelně lahodně...

  • Knihabrožovaná vazba
    136 Kč
    Do 10 dnů

Sapíkův svět - Martin Jaroš, Jaroslav Sapík, XYZ, 2022
Novinka
Sapíkův svět

Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat mnoha způsoby, ale naplno ho poznáte, teprve až...

  • Knihapevná vazba
    354 Kč
    Do 2 – 5 dnů
  • 269 Kč
    Ihned ke stažení

Uvařeno v Indii - Meera Sodha, CPRESS, 2022
Novinka
Uvařeno v Indii

Opravdová indická kuchyně je čerstvá, jednoduchá a až po okraj naplněná chutí. V této knize najdete více než 130 lahodných receptů: od horkých čapátí přes street food, voňavé kari omáčky, barevné přílohy až po lahodné...

  • Knihapevná vazba
    461 Kč
    Skladem 3 ks
  • 469 Kč
    Ihned ke stažení

Můžu ochutnat? - Aleksandra Mizielińska, Daniel Mizieliński, Natalia Baranowska, Aleksandra Mizielińska (ilustrátor), Daniel Mizielińsky (ilustrátor), Host, 2021
Novinka
Můžu ochutnat?

Přijměte pozvání k další neodolatelné cestě s autory slavných Map! Tentokrát se vydáme po stopách pokrmů a chutí z celého světa. S touto novou velkoformátovou knížkou přetékající zajímavostmi a lákavými recepty se rozhodně neztratíte! ...

  • 402 Kč
    Skladem 1 ks
Tajné novoroční recepty naší babičky - Klára Trnková, Studio Trnka, 2021
Tajné novoroční recepty naší babičky

Další z řady babiččiných sešítků je tentokrát silvestrovský a novoroční. Připomíná malé zápisníčky plné rady a domácích poznatků, jaké si psávaly naše babičky. Autorka věnuje tuto knížečku s obrázky a kolážemi ze starobylých pohlednic všem čtenářům...

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Do 4 – 5 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    42 Kč
    Skladem

Česká kuchyně - Harald Salfellner, Vitalis, 2019
Česká kuchyně

Se svým bohatstvím kulinárních tradic se naše země může sebevědomě ucházet o místo v kruhu národů, jejichž kuchyně hrají v Evropě prim. Delikatesy jako olomoucké tvarůžky, pražská šunka nebo sladké lázeňské oplatky z Karlových Varů jsou známy na celém...

  • Knihapevná vazba
    300 Kč
    Do 5 – 9 dnů

Nejlepší recepty z celého světa - Arny Šrámek, Iveta Podzemná, CPRESS, 2023
Nejlepší recepty z celého světa

Opravdu pestrá kuchařka plná těch nejlepších jídel a nápojů z celého světa, kterou pro vás připravili vášnivý cestovatel, autor cestopisů a gurmán a výjimečná kuchařka, výtvarnice a fotografka. Nechte se inspirovat...

  • Knihapevná vazba
    287 Kč
    Skladem 2 ks
  • 279 Kč
    Ihned ke stažení

Šumavská kuchařka - Radek Pálka, Grada, 2022
Novinka
Šumavská kuchařka

Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, marinovaný lín nebo sladký povidloň....

  • Knihapevná vazba
    308 Kč
    Skladem 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    339 Kč
    Ihned ke stažení

La cuisine tcheque - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Novinka
La cuisine tcheque 
FR

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná...

  • Knihapevná vazba
    342 Kč
    Do 13 – 16 dnů

Czech Cuisine - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Novinka
Czech Cuisine 
EN

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však...

  • Knihapevná vazba
    339 Kč
    Do 13 – 16 dnů
Tajné novoroční recepty naší babičky - Klára Trnková, Trnková Klára, , 2010
Tajné novoroční recepty naší babičky

Další z řady babiččiných sešítků je tentokrát silvestrovský a novoroční.Připomíná malé zápisníčky plné rady a...


Jaime New York City Guide - Alain Ducasse, Hardie Grant, 2014
Jaime New York City Guide 
EN

Following the success of J'aime Paris and J'aime New York, Alain Duccasse's comprehensive collection of his favourite eating haunts in these capital cities, comes a luxuriously produced compact city guide to New York...

  • Knihabrožovaná vazba
    567 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

L.A. Son : My Life, My City, My Food - Roy Choi, Tien Nguyen, Natasha Phan, HarperCollins, 2013
L.A. Son : My Life, My City, My Food 
EN

From the maverick chef the New Yorker called "The David Chang of L.A." and founder of the wildly popular Kogi taco trucks, comes a cookbook that's as inventive, creative, and border-crossing as the city to which it pays homage: Los Angeles...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Možná se pokaždé, když otevřeme oči, znovu narodíme, a následně v nás něco umře, když je zavřeme.“

Letní světlo, a pak přijde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2021
Letní světlo, a pak přijde noc
  • Jón Kalman Stefánsson