Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
L.A. Son : My Life, My City, My Food - Roy Choi, Tien Nguyen, Natasha Phan, HarperCollins, 2013

637 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

L.A. Son : My Life, My City, My Food

From the maverick chef the New Yorker called "The David Chang of L.A." and founder of the wildly popular Kogi taco trucks, comes a cookbook that's as inventive, creative, and... Číst víc

Nakladatel
HarperCollins, 2013
Počet stran
344

From the maverick chef the New Yorker called "The David Chang of L.A." and founder of the wildly popular Kogi taco trucks, comes a cookbook that's as inventive, creative, and border-crossing as the city to which it pays homage: Los Angeles... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Více o knize

From the maverick chef the New Yorker called "The David Chang of L.A." and founder of the wildly popular Kogi taco trucks, comes a cookbook that's as inventive, creative, and border-crossing as the city to which it pays homage: Los Angeles.

Los Angeles: A patchwork megalopolis defined by its unlikely cultural collisions; the city that raised and shaped Roy Choi, the boundary-breaking chef who decided to leave behind fine dining to feed the city he loved—and, with the creation of the Korean taco, reinvented street food along the way.

Abounding with both the food and the stories that gave rise to Choi's inspired cooking, L.A. Son takes us through the neighborhoods and streets most tourists never see, from the hidden casinos where gamblers slurp fragrant bowls of pho to Downtown's Jewelry District, where a ten-year-old Choi wolfed down Jewish deli classics between diamond deliveries; from the kitchen of his parents' Korean restaurant and his mother's pungent kimchi to the boulevards of East L.A. and the best taquerias in the country, to, at last, the curbside view from one of his emblematic Kogi taco trucks, where people from all walks of life line up for a revolutionary meal.

Filled with over 85 inspired recipes that meld the overlapping traditions and flavors of L.A.—including Korean fried chicken, tempura potato pancakes, homemade chorizo, and Kimchi and Pork Belly Stuffed Pupusas—L.A. Son embodies the sense of invention, resourcefulness, and hybrid attitude of the city from which it takes its name, as it tells the transporting, unlikely story of how a Korean American kid went from lowriding in the streets of L.A. to becoming an acclaimed chef.
Číst víc
Počet stran
344
Vazba
pevná vazba
Rozměr
196×239 mm
Hmotnost
1068 g
ISBN
9780062202635
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
193473
Jazyk
angličtina
Původ
Spojené státy, Jižní Korea
Nakladatel
HarperCollins
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství HarperCollins

Číst víc

„Jejich životy jsou součástí mého příběhu a jiných příběhů, které se pod slunečnou oblohou vsouvají do jediného příběhu lidského života.“

Peníze od Hitlera - Radka Denemarková, 2021
Peníze od Hitlera
Radka Denemarková