Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Czech Cuisine - Harald Salfellner, Vitalis, 2022

339 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Czech Cuisine - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Czech Cuisine - Harald Salfellner, Vitalis, 2022

Czech Cuisine

A Culinary Guide with photos and original recipes

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná... Číst víc

Nakladatel
Vitalis, 2022
Počet stran
160

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

339 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 390 Kč
U dodavatele 2 ks
Posíláme do 4 – 9 dnů
Další knižní vydání (6)
La cocina checa - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Pevná vazba
Španělština, 2022
Skladem 1 ks

La cucina ceca - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Pevná vazba
Italština, 2022
Skladem 1 ks

Česká kuchyně - Harald Salfellner, Vitalis, 2019
Pevná vazba
Čeština, 2019
Více než 30 dní

Böhmische Küche - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Pevná vazba
Němčina, 2022
Do 4 – 9 dnů

La cuisine tcheque - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Pevná vazba
Francouzština, 2022
Do 4 – 9 dnů

Češskaja kuchnja - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Pevná vazba
Ruština, 2022
Více než 30 dní

Další knižní vydání

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024
Czech Cuisine - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
339 Kč

Více o knize

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?
Číst víc
Originální název
Böhmische Küche
Počet stran
160
Vazba
pevná vazba
ISBN
9783899196580
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
622789
Jazyk
angličtina
Překlad
Původ
Německo
Nakladatel
Vitalis
Pro koho
pro hospodyňky
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Czech Cuisine - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
441 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
Czech Cuisine - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
441 Kč

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis