Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Na téma technologie učebnice pro vysoké školy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Předmět
Další možnosti
Ročník
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Útvar
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    270 Kč
    Skladem 3 ks

Technologie potravin I - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
Technologie potravin I
  • 626 Kč
    Do 4 – 5 dnů

eHealth a telemedicína - Leoš Středa, Karel Hána, Grada, 2016
eHealth a telemedicína

Monografie eHealth a telemedicína slouží jako učebnice pro studenty medicíny a biomedicíny a pro zájemce z řad lékařů. Výraz eHealth znamená elektronizované a informatizované zdravotnictví. Zahrnuje prvky zdravotnické informatiky, organizace...

  • 94 Kč
    Skladem 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    169 Kč
    Ihned ke stažení

Hodnota a e-business - Alena Klapalová, Masarykova univerzita, 2011
Hodnota a e-business

Tato monografie si klade za cíl seznámit čtenáře s problematikou tvorby hodnoty s využitím prostředků informačních a komunikačních technologií v rámci vazeb se zákazníky a dodavateli. První kapitola seznámí čtenáře s různým...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Více než 30 dní
  • 169 Kč
    Ihned ke stažení

Technologie jaderných paliv I - Karel Štamberg, CVUT Praha, 2006
Technologie jaderných paliv I

Učebnice ČVUT v Praze.

  • Knihabrožovaná vazba
    420 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Elektronické obvody pro měřicí techniku - Josef Vedral, CVUT Praha, 2004
 
Elektronické obvody pro měřicí techniku - Josef Vedral, CVUT Praha, 2004
Elektronické obvody pro měřicí techniku

Kniha podává přehled o vlastnostech analogových, analogově číslicových a procesorových obvodů pro sběr a zpracování měřicích signálů. Obsahuje informace o lineárních a nelineárních obvodech a o obvodech pro časovou a amplitudovou...

  • Knihabrožovaná vazba
    458 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Montované betonové konstrukce - Miloš Zich, Zdeněk Bažant, Akademické nakladatelství CERM, 2022
Montované betonové konstrukce

2. aktualizované vydání, 2022. Publikace se zabývá problematikou projektování montovaných betonových nosných konstrukcí...

  • Knihabrožovaná vazba
    250 Kč
    Do 1 – 5 dnů

Procesy potravinářských a biochemických výrob - Pavel Kadlec a kolektív, Vydavatelství VŠCHT, 2003
Procesy potravinářských a biochemických výrob

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající...

  • Knihabrožovaná vazba
    790 Kč
    Skladem 2 ks

Bezkontaktní čipy a ochrana soukromí - Eva Fialová, Leges, 2016
Bezkontaktní čipy a ochrana soukromí

Bezkontaktní čipy RFID (Radio Frequency Identification) slouží k jedinečné identifikaci objektů na základě rádiových frekvencí, bezkontaktně a na dálku. Monografie se zabývá ochranou...

  • Knihabrožovaná vazba
    386 Kč
    Do 1 – 5 dnů

Technologická zařízení sléváren - Antonín Mores, Milan Němec, CVUT Praha, 2010
Technologická zařízení sléváren

Pecní agregáty ve slévárnách. Lití do písku. Kokilové, nízkotlaké a vysokotlaké podlévání. Technologické vybavení modeláren. Formovací stroje. Technologický tok odlitků. Žíhání odlitků Apretace. Kontrola odlitků...

  • Knihabrožovaná vazba
    386 Kč
    Do 4 – 5 dnů
Digitální technologie ve výuce 1 - Martin Pokorný, Computer Media, 2009
Digitální technologie ve výuce 1

Využití digitálních technologií patří do vzdělávací oblasti Člověk a svět, jež je závazná pro 8. a 9. ročník základních škol. Computer Media s.r.o. nyní přináší pro tuto oblast přímo cílené učebnice, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    139 Kč
    Do 1 – 5 dnů

Životní styl v informační společnosti - Karolína Kolesárová, Univerzita J.A. Komenského Praha, 2016
Životní styl v informační společnosti

Předložená práce se zabývá nesporně zajímavým a aktuálním tématem komputerizace české populace a průnikem informačních technologií do diferencované struktury životních stylů. Má vysokou informační hodnotu a může být i podkladem...

  • Knihabrožovaná vazba
    289 Kč
    Skladem 1 ks

Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
Technologie potravin II
  • 489 Kč
    Skladem 2 ks

IS/IT strategie - krok za krokem - Miloslav Keřkovský a kolektív, C. H. Beck, 2015
IS/IT strategie - krok za krokem

IS/IT jsou z pohledu současné praxe managementu rozporuplný fenomén. Pro každou organizaci mohou být příležitostí – strategickou zbraní, prostředkem pro získávání strategických informací z oblasti vývoje nových výrobků a služeb, nových trhů, způsobů...

  • Knihabrožovaná vazba
    490 Kč
    Skladem 1 ks

Materiály a jejich chování při svařování (I/EWE, I/EWT) - Kolektív, Český svářečský ústav, 2016
Materiály a jejich chování při svařování (I/EWE, I/EWT)
  • Autorský kolektiv

Učební texty pro mezinárodní/evropské svářečské inženýry a technology /I/EWE, I/EWT).

  • Knihabrožovaná vazba
    893 Kč
    Do 14 – 19 dnů

Dohledové videosystémy v bezpečnostních technologiích - Milan Adámek, Sdružení požárního a bezpečnostního inženýrství, 2022
Dohledové videosystémy v bezpečnostních technologiích

Monografie je zaměřena na aplikace dohledových videosystémů v technické praxi. V knize jsou představeny jednotlivé funkční prvky komplexního technického celku, kterým videodohledový systém bezesporu je, a to včetně dílčích...

  • Knihabrožovaná vazba
    206 Kč
    Do 23 – 28 dnů

Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín 
SK
  • Autorský kolektiv

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná vazba
    383 Kč
    Skladem 2 ks

Technológia výroby a kvalita cereálií - Mária Baranová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2011
Technológia výroby a kvalita cereálií 
SK

Rastlinné bielkoviny v našich podmienkach predstavujú dôležitý zdroj bielkovín vo výžive ľudí a zvierat. Celková svetová ročná spotreba bielkovín rastlinného pôvodu je vyššia ako 52 %, pričom obilniny...

  • 207 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Technológia tvárnenia v 99 heslách - Ján Moravec, Jozef Bílik, EDIS, 2022
Technológia tvárnenia v 99 heslách 
SK

Publikácia s názvom Technológia tvárnenia v 99 heslách sa venuje výhradne sfére tvárnenia kovov...

  • Knihabrožovaná vazba
    438 Kč
    Do 1 – 5 dnů

Bezpečnostné systémy - Mechanické zábranné systémy - Martin Boroš, Vlastimil Mach, Jakub Ďurica,, EDIS, 2022
Bezpečnostné systémy - Mechanické zábranné systémy 
SK

Vysokoškolská učebnica Bezpečnostné systémy - Mechanické zábranné prostriedky je druhým, rozšíreným titulom, obsahujúcim komplexný, rozšírený pohľad na mechanické zábranné prostriedky využívané k ochrane majetku...

  • Knihabrožovaná vazba
    553 Kč
    Do 1 – 5 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kdo by miloval dokonalost? Ne, láska vyžaduje starostlivost. A starostlivost potřebuje nacházet na milovaném člověku chyby, touží po zranitelnosti a křehkosti. Láska chce léčit. A léčit dokonalost není třeba. Dokonalé nelze milovat, pouze zbožňovat.“

Oběť Molochovi - Asa Larsson, 2021
Oběť Molochovi
Asa Larsson