Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Křehký příběh - O touze získat moc nad vlastním osudem

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Předmět
Ročník
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Útvar
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Série
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Kniha: Ekonomika 2 pro střední a vyšší hotelové školy (Eva Marešová a František Smetana)
Ekonomika 2 pro střední a vyšší hotelové školy
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Gastronomický lexikon : odborné názvosloví kuchařské, obsluhy, stolničení a hotelnictví (Jindřich Petzuch)
Gastronomický lexikon : odborné názvosloví kuchařské, obsluhy, stolničení a hotelnictví

Chronologický přehl.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Gastronomické technologie II (Jiří Mlček)
Gastronomické technologie II

Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia 2 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 2 (pre ŠO kuchár) 
SK

Učebnica Technológia 2 je určená pre študijný odbor kuchár a nadväzuje na učivo prvého ročníka a tvorí základ prípravy na budúce povolanie...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Do 8 – 11 dnů
    Tuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 8 – 11 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!

Kniha: Hotelový a gastronomický manažment 2 (Peter Huľo)
Hotelový a gastronomický manažment 2 
SK

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu...

  • Knihabrožovaná vazba
    287 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 9 dní.

Kniha: Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. (M. Gaplovská, P. Huľo a Z. Huľová)
Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. 
SK

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení...

  • Knihabrožovaná vazba
    432 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 9 dní.

Kniha: Technológia 1 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 1 (pre ŠO kuchár)

Učebnica je určená pre 1. ročník študijného odboru kuchár. Jej obsah je v súlade so ŠVP. Učivo je rozdelené do 9 kapitol, v ktorých sa žiaci oboznámia s vývojom gastronómie u nás aj vo svete, s HACCP, povinnosťami a pomôckami kuchára...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Skladem > 5 ks
    Tato kniha se na cestu k vám může vydat prakticky okamžitě! Pokud si ji objednáte do 13:00 v pracovní den (do 17:00 v případě PPL kurýra nebo osobního odběru v knihkupectví Martinus v Brně), odešleme vám ji ještě v ten samý den, jinak nejpozději následující pracovní den.

Kniha: Hotelový a gastronomický manažment 1 (Peter Huľo)
Hotelový a gastronomický manažment 1 
SK

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský...

  • Knihabrožovaná vazba
    287 Kč
    Skladem 2 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 9 dní.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA 
SK

Učivo umožní žiakom získať vedomosti o potravinách a surovinách, ich zložení a výživovej hodnote. Žiaci sa oboznámia s činiteľmi, ktoré vplývajú na kvalitu pokrmov počas tepelnej úprava so zmenami nastávajúcimi počas spravovania potravín a surovín...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Skladem 1 ks
    Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 9 dní.

Kniha: Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. (M. Gaplovská, P. Huľo a Z. Huľová)
Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. 
SK

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA 
SK

Učebnica je rozdelená na teoretickú časť a technologické cvičenia. Cieľom učebnice je rozvoj kompetencií žiakov, rozšírenie vedomostí, podpora kreativity a využitie teoretických vedomostí pri praktických zručnostiach na technologických cvičeniach...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia 4 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 4 (pre ŠO kuchár) 
SK

Učebnica Technológia 4 uzatvára sériu učebníc pre študijný odbor kuchár. Obsah učiva je zameraný na rozšírenie vedomostí, podporu kreativity a využitie zručností, ktoré žiaci nadobudli počas prípravy na budúce povolanie v nižších ročníkoch...

  • Knihabrožovaná vazba
    580 Kč
    Připravujeme
    Dodavatelé, distributoři a další šikovní lidé intenzivně pracují na tom, abyste si tuto knihu mohli už brzo užít!

Kniha: Technológia 3 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 3 (pre ŠO kuchár) 
SK

Učebnica Technológia 3 nadväzuje a rozširuje učivo z nižších ročníkov. Je určená žiakom študijného odboru kuchár...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.

Kniha: Technológia 1 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 1 (pre ŠO kuchár) 
SK

Táto učebnica je určená pre študijný odbor kuchár. Zahŕňa súbor informácií, ktoré tvoria základ učiva na technológiu prípravy pokrmov. Text je ilustrovaný perokresbami a farebnými fotografiami, ktoré vám pomôžu rozvíjať predstavivosť a tvorivosť žiaka...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
    Mrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.


Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.
Kniha: Hlava XXII (Joseph Heller)
Hlava XXII
  • Joseph Heller