Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Duše krve a popela - Jennifer L. Armentrout, Nakladatelství Fragment, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener, Grada, 2016
Nakládáme zeleninu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...

  • Knihabrožovaná vazba
    278 Kč
    Skladem 1 ks

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas, Shane Peterson, ANAG, 2021
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity...

  • Knihapevná vazba
    420 Kč
    Skladem 1 ks

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová, Dona, 2023
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu....

  • Knihabrožovaná vazba
    240 Kč
    Skladem 1 ks

Na houby s Jardou - Jaroslav Tůma, Daranus, 2016
Na houby s Jardou

Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich zpracováním v kuchyni zabývá čtyři desítky let. O zkušenosti, jež za tu dobu nasbíral, se teď dělí se všemi..

  • Knihapevná vazba
    239 Kč
    Skladem 1 ks
Jahody - kuchařka z edice Apetit, BURDA Media 2000, 2022
Jahody - kuchařka z edice Apetit

Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka... Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a ná

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Skladem 2 ks

Dárky z kuchyně, Svojtka&Co., 2007
Dárky z kuchyně

V této knize vám představujeme širokou paletu klasických receptů, oblíbených v mnoha rodinách. Třešňovým kompotem nebo jahodovým džemem počínaje přes lilek v sirupu a nakládané okurky až po olej z řůží a domácí játrovou paštiku...


Nakládačka na věčné časy - Daniela Turecká, Esence, 2017
Nakládačka na věčné časy

Ať už býváte občas naložení všelijak, mít v lednici zásobu naložených dobrot se vždycky vyplatí. Nakládané dobroty do sklenic uzavřené jsou gró této netradiční kuchařky. Sýry, uzeniny, zelenina či bylinky dokážou dodat...


Fermentujeme se Superkvašáky - Eva Horáčková, CPRESS, 2021
Fermentujeme se Superkvašáky

Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny – ať už vlastnoručně vyrobené, anebo kupované. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických...


Fermentace - Holly Davis, Grada, 2021
Fermentace

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...

  • Knihapevná vazba
    389 Kč
    Skladem 1 ks

Zavařujeme jinak, Rebo, 2007
Zavařujeme jinak

Ovocné marmelády, jemné želé, pikantní čatní či jiné zavařené pochoutky chutnají vždy lépe, když si je připravíte sami. V této knize naleznete spoustu zajímavých receptů i rafinovaných nápadů, s nimiž tyto dobroty snadno vytvoříte...

Recepty CVR 1 Jar/Leto, Centrum vzdelávania rodiny, 2021
Recepty CVR 1 Jar/Leto 
SK

Predstavujeme vám prvú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jar a leto, zoradených do 10 častí podľa druhu jedla, vrátane...

  • Knihapevná vazba
    553 Kč
    Skladem 1 ks

Recepty CVR 2 Jeseň/Zima, Centrum vzdelávania rodiny, 2021
Recepty CVR 2 Jeseň/Zima 
SK

Predstavujeme vám druhú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jeseň a zimu, zoradených do...

  • Knihapevná vazba
    552 Kč
    Skladem 1 ks

Domáce marmelády a zaváraniny - Kolektív autorov, Foni book, 2015
Domáce marmelády a zaváraniny 
SK
  • Autorský kolektiv

Zaváranie je jednou z najdôležitejších zastávok slnečného obdobia, vďaka ktorej si môžeme na police našej komory vyčarovať skutočné pklady a v pochmúrnych zimných dňoch si nimi môžeme za okamih pripomenúť všetky chute a vône leta...


Veľká domáca kuchárka - Ladislav Nodl a kolektív, Slovart, 2012
Veľká domáca kuchárka 
SK

Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom...


Konzervujeme ovocie a zeleninu - Eva Paulovičová, Knižné centrum, 2006
Konzervujeme ovocie a zeleninu 
SK

Spôsoby konzervovania ovocia a zeleniny uprednostňujú záhradkári, ale často ovocie a zeleninu aj kupujeme a zavárame doma. Snažíme sa tak v zimných mesiacoch využiť plody leta a spestriť náš jedálny lístok...


Konzervujeme ovocie a zeleninu - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladatelství, 2001
Konzervujeme ovocie a zeleninu 
SK

Návod a inštrukcie o konzervovaní. Recepty vhodné pre diabetikov. Konz. mäsa a hot. jedál...


Darčeky z kuchyne, Slovart Print
Darčeky z kuchyne 
SK

Zaváranie, nakladanie, marinovanie ...staré kulinárske umenie, ktorému sa dá ľahko naučiť. Vďaka nemu sa môžeme po celý rok tešiť z voňavých, vlastnoručne vyrobených pochúťok...


Babičkina špajza nad zlato - Renato Magát, Stanka Preclíková Würfl, Príroda, 2013
Babičkina špajza nad zlato 
SK

Aj tí z vás, ktorí už majú s konzervovaním potravín skúsenosti, zaiste nájdu v tejto knižke mnoho nových a zaujímavých receptov a rád. Menej skúseným či úplným nováčikom...


Veľká domáca kuchárka - Ladislav Nodl, Jarmila Mandžuková, Karina Havlů, Slovart, 2002
Veľká domáca kuchárka 
SK

Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom, nápojom a zaváraninám...


Konzervovanie - Oded Schwartz, Ikar, 2011
Konzervovanie 
SK

Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po mäsové špeciality, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nechci na tobě, abys mě měl takhle rád pořád, ale chci, aby sis to pamatoval. Někde ve mně bude vždycky ten člověk, kterým jsem dnes večer.“

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald, 2012
Něžná je noc
Francis Scott Fitzgerald