Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...
-
Knihabrožovaná vazba278 KčSkladem 1 ks
-
297 KčIhned ke stažení
- Claudia Lorenz-Ladener
- kolektiv
Po krátkém přehledu historických pekařských pecí následují podrobné návody na stavbu od jednoduchých hliněných pícek, hotových za půl dne, až po zděnou pekárnu na úrovni malého stavebního díla počínaje volbou materiálů...
-
Knihabrožovaná vazba226 KčDo 3 – 5 dnů
Chcete skladovat ovoce a zeleninu ekologicky a zachovat jejich vysoké množství vitamínů a živin? Řešením pro vás je přirozeně chladný, samostatně stojící sklep. V této praktické příručce najdete návody na stavbu méně nákladných...
-
Knihabrožovaná vazba208 KčSkladem 1 ks
-
212 KčIhned ke stažení
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle