Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Můžeš říct: Miluju tě - Markéta Forejtová, Monika Seidlová, Nofreeusernames, CooBoo CZ, 2024

Nejlepší z kategorie: knihy o zemědělství a potravinářství

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Éčka v potravinách - Vladimír Klescht, Lucie Mandelová, Iva Hrnčiříková, Computer Press, 2007
Éčka v potravinách

Bojíte se "Éček"? Víte, že mezi běžně používaná Éčka patří i vitamin C, kyslík, cukr či bramborový škrob? Opravdu ne všechny jsou pohromou našeho zdraví, a tak není potřeba se všech potravin s nimi bát...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    135 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pomológia - Ivan Hričovský a kol., Metro Media, 2008
Pomológia 
SK

Po dlhšom čase sa k našim ovocinárom opäť prihovára autorský kolektív tretím dielom Pomológie. Táto vzácna publikácia sa nerodila ľahko, získanie podkladov o najstarších odrodách nebolo nijako jednoduché...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Poľovnícke strelectvo - Tomáš Krivjanský, Epos, 2005
 
Poľovnícke strelectvo - Tomáš Krivjanský, Bookmedia, 2023
Poľovnícke strelectvo 
SK

Záujem o poľovnícke strelectvo stále vzrastá...

  • Knihapevná vazba
    576 Kč
    Do 5 – 6 dnů


Tajemství výrobců potravin - Vít Syrový, Integrál, 2008
Tajemství výrobců potravin

Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?...

  • Knihabrožovaná vazba
    117 Kč
    Skladem 3 ks

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík, Nová Práca, 2003
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach 
SK

Publikácia má viac kapitol, ktoré sú zoradené podľa medzinárodných gastronomických zvyklostí.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch - Michal Pataky, ProTraining, 2018
 
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch - Michal Pataky, Ultra tréning, 2021
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch 
SK

Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete, aké nevhodné suroviny sa nachádzajú takmer vo všetkých detských (p)otravinách...

  • Knihabrožovaná vazba
    332 Kč
    Do 3 – 4 dnů
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    299 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    191 Kč
    Skladem
Další formáty

Skryté nebezpečenstvo zdravých potravín 
SK

Tento prelomový bestseller ponúka skutočnú zmenu zmýšľania o potravinách. Odhaľuje bielkovinu lektín, ktorá sa nachádza v mnohých rastlinách a ďalších potravinách, ktoré bežne konzumujeme...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    369 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihašitá vazba
    Vyprodané

Skryté nebezpečí zdravých potravin - R. Steven Gundry, Grada, 2018
Skryté nebezpečí zdravých potravin

Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc...

  • Knihabrožovaná vazba
    363 Kč
    Skladem 2 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    365 Kč
    Ihned ke stažení

Přeměněný les - Chris Maser, Abies, 1996
Přeměněný les

Autor vysvetľuje význam názvu knihy takto: „Ak vyrúbeme les a sadíme ho znovu, tak ho vlastne prerábame na plantáž..."

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Přípravky na ochranu rostlin 2022, Kurent, 2022
Přípravky na ochranu rostlin 2022

Podrobné a přehledné informace o účinnosti a možnostech použití přípravků na ochranu rostlin...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Produkce a dietetické účinky objemných krmiv - Josef Hakl, Česká zemědělská univerzita v Praze, 2011
Produkce a dietetické účinky objemných krmiv

Předmluva Používané pícní druhy Jeteloviny Trávy a další jednoděložné druhy Ostatní pícniny...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Falšovatelia jedla - Thilo Bode, Miroslav Spišiak, 2012
Falšovatelia jedla 
SK

I keď kniha vychádza zo skúseností, pozbieraných v Nemecku, zaoberá sa potravinami z pohľadu spotrebiteľov a organizácií Európskej únie...


Urbanismus a územní plánování (venkovský prostor) 2016 - Jaroslav Sýkora, Česká zemědělská univerzita v Praze, 2016
Urbanismus a územní plánování (venkovský prostor) 2016

Učebnice - Česká zemědělská univerzita v Praze

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pěstujeme jahodník, maliník a ostružník - Jana Dlouhá a kolektiv, Brázda, 2003
Pěstujeme jahodník, maliník a ostružník

Již na konci 19. století se dá hovořit o tradičním jahodářství v našich podmínkách. V této době byly založeny první produkční plochy na Neveklovsku a Turnovsku a během krátké doby se rozšířily i do dalších oblastí.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Metodika pestovania sóje fazuĺovej v podmienkach Slovenskej republiky - Štefan Žák, Roman Hašana, Rastislav Bušo, Profi Press, 2014
Metodika pestovania sóje fazuĺovej v podmienkach Slovenskej republiky 
SK

Je málo rastlinných druhov, ktoré v minulosti ponúkali a dnes stále ponúkajú toľko spôsobov využitia ako sója. Sója sa využíva predovšetkým v tukovom priemysle, kde...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Cukr, sůl, tuk - Michael Moss, Eugenika, 2015
Cukr, sůl, tuk

Nesmírně zajímavé vyprávění o tom, jak funguje potravinářský průmysl. Výrobci moderních potravin používají tři klíčové přísady: cukr, sůl a tuk. Ty vyvolávají tu „správnou“ chuť...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Poľné a záhradné plodiny - Anton Uher, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016
Poľné a záhradné plodiny 
SK

Učebnica je určená predovšetkým pre študentov FZKI SPU v Nitre, pre študijný odbor krajinné inžinierstvo, pozemkové úpravy a GIS, vodné hospodárstvo krajiny. Učebnica poskytuje študentovi potrebné základy z technológie pestovania poľných plodín...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Environmentálne technológie a technika - Ivan Janoško, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016
Environmentálne technológie a technika 
SK

Obsah: 1.Úvod 2.Odpadové hospodárstvo 3.Komunálne odpady 4.Triedenie a spracovanie odpadov 5.Skládkovanie 6.Kompostovanie 7.Tepelné zneškodňovanie odpadov 8.Odvádzanie a čistenie odpadových vôd 9.Literatúra Cieľom publikácie je poskytnúť odbor

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Obrazový atlas chorob a škůdců zeleniny střední Evropy - Jaroslav Rod a kol., Biocont Laboratory, 2005
Obrazový atlas chorob a škůdců zeleniny střední Evropy

Choroby a škůdci brukvovité, cibulové, kořenové, lilkovité zeleniny, salátu, řepy, brambor a kukuřice. Stručné popisy škodlivosti a biologie chorob a škůdců, prahy škodlivosti, preventivní a přímá ochrana...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A je to tahle chvíle, skutečnost, že mě nenecháváš odejít, kterou připisuju na seznam svých důvodů, proč právě ty.“

Počkej na moře - Veronika Opatřilová, 2022
Počkej na moře
Veronika Opatřilová