Zlevněné z kategorie: knihy o zemědělství a potravinářství
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
201 produktů
Po téměř dvouletém cyklu lekcí angličtiny zveřejňovaném v týdeníku Zemědělec přicházíme s knihou, která obsahuje všechny lekce rozšířené a doplněné autorem této...
-
Knihapevná vazba475 KčSkladem 1 ks
Kniha ponúka základnú orientáciu v príznakoch chorôb a možnostiach využívania rôznych metód ochrany rastlín proti najbežnejším chorobách hlavných poľných plodín. Zaoberá sa...
-
Knihakroužková vazba527 KčDo 2 – 6 dnů
The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines...
-
Knihapevná vazba1 338 KčSkladem 2 ks
Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete, aké nevhodné suroviny sa nachádzajú takmer vo všetkých detských (p)otravinách...
-
Knihabrožovaná vazba332 KčDo 5 – 6 dnů
-
299 KčIhned ke stažení
-
Přečtenávýborný stav191 KčSkladem
- Ján Jech
- kolektiv
Vysokoškolská učebnica je určená študentom poľnohospodárskych a technických vysokých škôl a univerzít. Učebnica je orientovaná na základy konštrukcie, technológiu...
-
Knihapevná vazba538 KčSkladem 1 ks
- Petr Baranyk
- kolektiv
Existuje mnoho desítek druhů rostlin, z nichž lze získat olej, ne všechny bychom ale zařadili primárně mezi olejniny. V knize Olejniny autoři představují ty...
-
Knihapevná vazba407 KčDo 2 – 6 dnů
Čo si dáme na večeru? Táto otázka sa týka každého všežravca a vždy to tak bolo. Keď môžete skonzumovať prakticky hocičo, čo vám príroda ponúka, rozhodovanie o tom, čo by ste mali jesť, nutne vyvolá úzkosť...
Další formáty- Jiří Petr
- kolektiv
V publikaci „Žito a tritikale“ jsou shrnuty dlouholeté výsledky výzkumu na ČZU v Praze. K souhrnnému zpracování výsledků o žitě dochází k situaci, kdy začíná být...
-
Knihapevná vazba205 KčDo 2 – 6 dnů
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...
-
Knihapevná vazba915 KčDo 5 – 6 dnů
Vítejte v úžasném, pestrém světě traktorů! Po více než století se traktory postupně vyvinuly podle našich potřeb, a jak se zlepšovaly naše technické dovednosti, přesunuli jsme se od jednoduchých strojů na kovových kolech až ke složitým...
-
Knihapevná vazba277 KčSkladem 1 ks
Welcome to The Periodic Table of Wine! Instead of hydrogen to helium, here you'll find Chardonnay to Shiraz - grape varieties and wine names, as you would find wine in shops, arranged following the logical ordering of The Periodic Table of Elements...
-
Knihabrožovaná vazba354 KčSkladem 1 ks
Publicista a historik Josef Nitra zaujal zájemce o dějiny českého hasičství už v roce 2020, kdy vyšla jeho kniha Pompiéři, požárníci, hasiči – zatím nejobsáhlejší dílo o vzniku a vývoji požární ochrany na našem...
-
Knihapevná vazba623 KčSkladem 2 ks
Kniha se zabývá hlavními ekologickými problémy světa, které rozebírá populárním stylem. Velká pozornost je věnována lesům, ať už našim, nebo tropickým. Autor pracoval a cestoval po celém světě, lesnictví se věnuje už 70 let, z toho 60 let pedagogicky...
-
Knihapevná vazba204 KčSkladem 1 ks
Success with domestic livestock does not require large land bases. Joel Salatin and his family's Polyface Farm in Virginia lead the world in animal-friendly and ecologically authentic, commercial, pasture-based livestock production...
-
Knihabrožovaná vazba818 KčVíce než 30 dní
- Ladislav Lysák
- kolektiv
Pôda – územie, kde sme sa narodili, prežívali detské i mladé letá, na ktorej sa usadili a ktorú zveľaďovali pokolenia našich predkov Slovanov, je zem posvätná. Pre všetkých Slovákov aj spoluobčanov žijúcich s nimi v zhode. Na neveľkom...
-
Knihapevná vazba182 KčDo 5 – 6 dnů
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních...
Kniha poskytuje komplexný pohľad na proces silážovania a samotnú siláž v celom jej profile: začína pestovaním krmiva na poliach, pokračuje zberom a konzerváciou, a potom končí príjmom siláže zvieratami. Je veľmi bohato ilustrovaná...
-
Knihabrožovaná vazba453 KčSkladem 1 ks
- Olena Šustykevičová
- kolektiv
Pôdoznalecký slovník je určený širokému spektru užívateľov pracujúcich s pôdou. Komplexný informačný materiál pre študentov, vedeckých pracovníkov, poľnohospodárov i záhradkárov obsahuje 2500 hesiel...
-
Knihabrožovaná vazba312 KčDo 22 – 27 dnů
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...
Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa v monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom...
-
Knihapevná vazba s přebalem296 KčDo 5 – 6 dnů
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle