Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Víte, co mají známé osobnosti v knihovně?
Použité filtry
Zrušit filtry
Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích - Ivan Kocourek, Ratio
Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích

Tato publikace je určena všem zájemcům, kteří nevidí v hadech jen „ošklivé lezoucí živočichy“, ale zajímavé spoluobyvatele našeho světa.

  • Knihapevná vazba
    180 Kč
    Skladem 3 ks

Technologie v kostce - Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek, Ratio, 2019
Technologie v kostce

Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.


Terárium A - Z - Ivan Kocourek, Ratio, 2005
Terárium A - Z

Tato kniha podává přehled o stavbě a zařizování terárií, o získávání živočichů a o chovu počínaje bezobratlými a obojživelníky a konče plazy a savci. Velkým kladem je veterinární příloha...


Stolničení v kostce - Miloslava Tuláčková, Karel Štěpánek, Ratio, 2018
Stolničení v kostce

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společ

  • Knihabrožovaná vazba
    113 Kč
    Skladem 1 ks
Potraviny a nápoje v kostce - Libor Mašek, Ratio, 2005
Potraviny a nápoje v kostce

Publikace pro zbožíznalce...


Zařízení provozoven v kostce - František Cón, Ratio
Zařízení provozoven v kostce

Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné...


Drobní savci v teráriích a v klecích - Ivan Kocourek, Ratio, 1996
Drobní savci v teráriích a v klecích

První česká publikace, která shrnuje základní údaje o chovu většiny u nás v současné době dostupných skupin drobných savců. Na příkladech jednotlivých druhů je v ní probráno nejširší možné spektrum životních strategií...

  • Knihabrožovaná vazba
    170 Kč
    Skladem 1 ks

Gastronomický slovník v kostce - Václav Šmíd, Ratio
Gastronomický slovník v kostce

Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku.

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “