Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková, Ratio, 2018
Nové stolničení v kostce

Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.

  • Knihabrožovaná vazba
    289 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích - Ivan Kocourek, Ratio, 2005
 
Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích - Ivan Kocourek, Ratio
Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích

Příručka pro chovatele hadů, teraristy a milovníky živé přírody...

  • Knihapevná vazba
    225 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Nový encyklopedický slovník gastronomie 2 - Jiří Černý, Ratio, 2005
Nový encyklopedický slovník gastronomie 2

Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána...

  • Knihabrožovaná vazba
    228 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Krokodýlové - Petr Voženílek, Jaroslav Zelinka, Ratio
Krokodýlové

Krokodýl je jedním z posledních dravců, který může být reálnou hrozbou pro neopatrného člověka v přírodě některých tropických zemí. Zde se uvádí poznatky, které se zatím o vládci tropických vod podařilo získat...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Více než 30 dní
Zařízení provozoven v kostce - František Cón, Ratio, 2005
Zařízení provozoven v kostce

Vybavujeme restauraci a provozy veřejného stravování...

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Více než 30 dní
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    56 Kč
    Skladem

Tillandsia 1 - Začínáme s tilandsiemi - Antonín Lukscheiter, Ratio, 2005
Tillandsia 1 - Začínáme s tilandsiemi

Rady zkušených pěstitelů pro všechny, kteří začínají s pěstováním rostlin rodu Bromeliaceae, a to od popisu a rozšíření tilansií, přes výběr vhodných druhů, letnění a přezimování, až k aranžování rostlin a jejich množení...

  • Knihabrožovaná vazba
    199 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Technologie v kostce - Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek, Ratio, 2019
Technologie v kostce

Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.

  • 122 Kč
    Skladem 1 ks

Barový provoz v kostce - Jiří Černý, Ratio
Barový provoz v kostce

Podrobně o práci barmana, používaném "nádobíčku", recepturách a jednotlivých druzích nápojů a surovin...

  • Knihabrožovaná vazba
    154 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Pravda o dietách - o redučkních zvláště - Stanislav Hrubý, Ratio, 1997
Pravda o dietách - o redučkních zvláště

V této publikaci, zpracované naším předním odborníkem, se můžete dočíst co je to dietní stravování a správná výživa a to jak pro zdravou populaci, tak i pro osoby trpící určitou nemocí, nebo mající k ní výrazné sklony...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Encyklopedický slovník teraristiky a herpetelogie - David Hegner, Ratio
 
Encyklopedický slovník teraristiky a herpetelogie - David Hegner, Ratio, 2018
Encyklopedický slovník teraristiky a herpetelogie

Nosným pilířem knihy je systematický průřez světovou herpetofaunou, a to v abecedním pořádku. Vedle termínů z oblasti taxonomie zde naleznete i základní výrazy z anatomie, biologie, ekologie, herpetologie, teraristiky...

  • Knihabrožovaná vazba
    284 Kč
    Více než 30 dní
Psychologie v kostce - Rozum, cit a vůle - Dobromil Ječný, Karel Koubek, Ratio, 2005
Psychologie v kostce - Rozum, cit a vůle

V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápání a kulturního soužití. Porozumět sobě i ostatním znamená dláždit si schůdnou cestu...

  • Knihabrožovaná vazba
    281 Kč
    Do 21 – 26 dnů

Pravda o dietách - o redukčních zvláště - Stanislav Hrubý, Ratio, 2017
Pravda o dietách - o redukčních zvláště

V knize se můžete dočíst, co je to dietní stravování a správná výživa...

  • Knihabrožovaná vazba
    79 Kč
    Do 7 – 12 dnů

Terárium A - Z - Ivan Kocourek, Ratio, 2005
Terárium A - Z

Tato kniha podává přehled o stavbě a zařizování terárií, o získávání živočichů a o chovu počínaje bezobratlými a obojživelníky a konče plazy a savci. Velkým kladem je veterinární příloha...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    92 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Živé drahokamy v teráriích - Petr Čurík, Ratio, 2005
 
Živé drahokamy v teráriích - Petr Čuřík, Ratio
Živé drahokamy v teráriích

Publikace poskytuje v ucelené podobě všechny údaje potřebné pro chov bezobratlých živočichů - v tomto případě listorohých brouků...

  • Knihapevná vazba
    125 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Drobní savci v teráriích a v klecích - Ivan Kocourek, Ratio, 2010Drobní savci v teráriích a v klecích - Ivan Kocourek, Ratio, 1996Drobní savci v teráriích a v klecích - Ivan Kocourek, Ratio, 2018
Drobní savci v teráriích a v klecích

Chovatelská příručka, představující drobné savce a uvádějící podmínky jejich chovu v zajetí, potřebnou péči, výživu...

  • Knihapevná vazba
    160 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio, 2018
 
Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio
Společenské chování v kostce
  • Knihapevná vazba
    115 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Stolničení v kostce - Miloslava Tuláčková, Karel Štěpánek, Ratio, 2018
Stolničení v kostce

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společ

  • Knihabrožovaná vazba
    113 Kč
    Skladem 1 ks

Erotova lampa - Ludvík Kuběna, Ratio, 2008
Erotova lampa

Autoři, kteří jsou předními odborníky v oboru sexuologie a psychologie hovoří otevřeně o problémech sexu, lásky a partnerských vztazích...

  • Knihabrožovaná vazba
    139 Kč
    Do 7 – 12 dnů

Potraviny a nápoje v kostce - Libor Mašek, Ratio, 2005
Potraviny a nápoje v kostce

Publikace pro zbožíznalce...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    59 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý, Ratio, 2005
Nový encyklopedický slovník gastronomie 1

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa...

  • Knihabrožovaná vazba
    228 Kč
    Do 4 – 6 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano