S brožovanou vazbou v českém jazyku knihy o potravinářství
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
34 produktů
- Jana Dostálová
- Pavel Kadlec
- kolektiv
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...
-
Knihabrožovaná vazba527 KčDo 1 – 5 dnů
Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....
-
Knihabrožovaná vazba667 KčDo 1 – 5 dnů
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...
-
Knihabrožovaná vazba408 KčSkladem 3 ks
Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále...
-
Knihabrožovaná vazba340 KčSkladem 2 ks
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních...
-
Knihabrožovaná vazba129 KčDo 3 – 5 dnů
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...
-
Knihabrožovaná vazba409 KčSkladem 1 ks
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...
-
Knihabrožovaná vazba215 KčSkladem 2 ks
Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc...
-
Knihabrožovaná vazba336 KčSkladem 3 ks
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?...
-
Knihabrožovaná vazba117 KčSkladem 3 ks
Kniha popisuje nové zázračné prostředky pekařů, umění kuchařů z prášku, triky vinařů. Obsahuje podrobný lexikon, který poprvé v takové formě prezentuje moderní ingredience a upozorňuje na možná rizika jejich vedlejších účinků...
-
Knihabrožovaná vazba202 KčDo 18 – 23 dnů
Monografie si klade za cíl vytvořit ucelený a přehledný obraz vývoje cukrovarnictví od jeho počátků do konce první republiky (1938), přičemž se specializuje na oblast Moravy a Slezska..
-
Knihabrožovaná vazba229 KčDo 4 – 5 dnů
Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstupem České republiky do Evropské unie...
-
Knihabrožovaná vazba229 KčDo 4 – 5 dnů
Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš...
-
Knihabrožovaná vazba94 KčDo 4 – 5 dnů
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a ...
-
Knihabrožovaná vazba182 KčSkladem 3 ks
Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2023-2024. Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou...
-
Knihabrožovaná vazba306 KčDo 4 – 9 dnů
Nesmírně zajímavé vyprávění o tom, jak funguje potravinářský průmysl. Výrobci moderních potravin používají tři klíčové přísady: cukr, sůl a tuk. Ty vyvolávají tu „správnou“ chuť...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle