Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Bylinky do kuchyně - Joachim Mayer, Víkend, 2013
Bylinky do kuchyně

Stručné a výstižné rady, které vám pomohou k úspěšnému pěstování bylinek do kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    252 Kč
    Do 9 – 10 dnů

Kytky k jídlu v receptech i herbáři - Jana Vlková, Vlková Jana, 2018
Kytky k jídlu v receptech i herbáři

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři...

  • Knihapevná vazba
    328 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Kouzlo domácí pekárny - Iva Trhoňová, CPRESS, 2022
Kouzlo domácí pekárny

I s malou domácí pekárnou se dají dělat velké zázraky. Inspirujte se postupy známé pekařky Ivy Trhoňové, která ve vaší kuchyni rozehraje lahodný koncert chutí a vůní! Čekají na vás do detailu vyladěné recepty na...

  • Knihapevná vazba
    351 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Pivařka na druhou - Petr Novotný a kolektív, Jota, 2019
Pivařka na druhou

Vše o domácím vaření piva -historie, teorie, rady, návody, recepty. Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část...

  • Knihapevná vazba
    627 Kč
    Skladem 3 ks
Ruce v mouce - Iva Trhoňová, CPRESS, 2022
Ruce v mouce

Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení...

  • Knihapevná vazba
    262 Kč
    Skladem 4 ks

Bylinky -  kuchařka z edice Apetit (20), IDW, 2015
Bylinky - kuchařka z edice Apetit (20)

Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Bobule - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2014
Bobule

Kniha podává ucelený přehled o složení bobule a významu jednotlivých látek uvnitř bobule. Pojednává i o vlivu vnějšího prostředí a terroir na obsah bobule, a tím i na aroma a chuť vína...

  • Knihapevná vazba
    590 Kč
    Skladem 2 ks

Koření a jeho léčivé účinky - Pavel Valíček, Start, 2005
Koření a jeho léčivé účinky

Milovníci koření jistě ocení informace nejen o využití jednotlivých druhů v kuchyni, ale především o jejich léčivých účincích. Kromě exotických druhů koření rostoucích v tropech a subtropech jsou v publikaci zahrnuty i některé z těch, ...

  • Knihapevná vazba
    141 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Herbář 2 - Kateřina Winterová, Edice ČT, 2021
Herbář 2

„Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!“ Takto popisuje autorka pokračování své úspěšné knihy...

  • Knihapevná vazba
    374 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Síla léčivých polévek - 80 receptů na polévky - Vladislava Mlada Jirásková, Eminent, 2017
Síla léčivých polévek - 80 receptů na polévky

Jsou výživné, dají se zařadit do jídelníčku při redukci váhy, rychle je připravíte, jsou levné a přirozeně léčí. Kniha má svou duši, ze které se linou vůně a dobré recepty na 80 léčivých polévek, které do vás doslova...

  • Knihapevná vazba
    270 Kč
    Do 3 – 5 dnů
Ovocné kultury - Jaroslav Hlušek, Profi Press, 2018
Ovocné kultury

Ovoce je důležitou složkou zdravé a vyvážené stravy. Lekářské studie prokázaly, že vysoká spotřeba ovoce je spojena s nižším rizikem chronických chorob. Intenzivní ovocnářská výroba je značně...

  • Knihapevná vazba
    792 Kč
    Skladem 1 ks

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Michaela Učňová, Česká televize, 2019
Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin. Přitom stačí tak málo - znovuobjevit životadárnou sílu přírodních produktů, tradic a umu našich předků a umět...

  • Knihapevná vazba
    337 Kč
    Skladem 1 ks

Exotické koření - Pavel Sedláček, Grada, 2019
Exotické koření

Unikátní a bohatě ilustrovaná publikace má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí. Nedílnou součástí knihy jsou i recepty, které vždy obsahují nejméně jedno...


Koření proti choření - Hanka Synková, Poznání, 2010
Koření proti choření

"Kdo je pořádně pročesnekován, procibulován a humorem prokořeněn, uchová se dlouho čerstvý", říká Jitka Molavcová. Tvůrci této knížky s ní vřele souhlasí a dodávávají: Proč bychom se netěšili, když máme možnost ochutit si jídlo,...

  • Knihapevná vazba
    186 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality - Nick Moyle, Richard Hood, Víkend, 2017
Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné...

  • Knihapevná vazba
    312 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni - Jaroslava Bednářová, Fortuna Libri ČR, 2018
Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni

Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin...

  • Knihapevná vazba
    312 Kč
    Skladem 1 ks

Vaříme s bylinkami - Jekka McVicarová, Ikar CZ, 2011
Vaříme s bylinkami

Velká kniha o bylinkách byla hit. V nové publikaci nabízí Jekka McVicarová 250 originálních receptů, v nichž používá na 50 nejlepších čerstvých bylinek. Jakmile zařadíte bylinky do každodenního vaření, jídlo bude chutnější...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    292 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Luskoviny - Miroslav Houba, Profi Press, 2018
Luskoviny

Luskoviny jsou všestranně využitelné plodiny. Rozsah jejich pěstovaní se v poslední době významně mění, narůsta jejich role ve struktuře pěstovaných plodin, v péči o půdni úrodnost, ale i ve výživě...

  • Knihapevná vazba
    447 Kč
    Skladem 1 ks

Zelené koření - Dagmar Lánská, Aventinum, 2016
Zelené koření

Nová kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. U každé rostliny je totiž nejen podrobný popis a barevná ilustrace od akademické malířky Zdenky Krejčové...

  • Knihapevná vazba
    398 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Pampelišky k jídlu - Jana Vlková, Došel karamel, 2019
Pampelišky k jídlu

Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i...

  • Knihapevná vazba
    200 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nepropadejte panice!“