Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Na ledě - Hannah Grace, Ikar CZ, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Kytky k jídlu v receptech i herbáři - Jana Vlková, Vlková Jana, 2018
Kytky k jídlu v receptech i herbáři

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři...

  • Knihapevná vazba
    336 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Bylinky -  kuchařka z edice Apetit (20), IDW, 2015
Bylinky - kuchařka z edice Apetit (20)

Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Koření a jeho léčivé účinky - Pavel Valíček, Start, 2005
Koření a jeho léčivé účinky

Milovníci koření jistě ocení informace nejen o využití jednotlivých druhů v kuchyni, ale především o jejich léčivých účincích. Kromě exotických druhů koření rostoucích v tropech a subtropech jsou v publikaci zahrnuty i některé z těch, ...

  • Knihapevná vazba
    141 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Bobule - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2014
Bobule

Kniha podává ucelený přehled o složení bobule a významu jednotlivých látek uvnitř bobule. Pojednává i o vlivu vnějšího prostředí a terroir na obsah bobule, a tím i na aroma a chuť vína...

  • Knihapevná vazba
    590 Kč
    Skladem 2 ks

Herbář 2 - Kateřina Winterová, Edice ČT, 2021
Herbář 2

„Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!“ Takto popisuje autorka pokračování své úspěšné knihy...

  • Knihapevná vazba
    376 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Ovocné kultury - Jaroslav Hlušek, Profi Press, 2018
Ovocné kultury

Ovoce je důležitou složkou zdravé a vyvážené stravy. Lekářské studie prokázaly, že vysoká spotřeba ovoce je spojena s nižším rizikem chronických chorob. Intenzivní ovocnářská výroba je značně...

  • Knihapevná vazba
    792 Kč
    Skladem 1 ks

Síla léčivých polévek - 80 receptů na polévky - Vladislava Mlada Jirásková, Eminent, 2017
Síla léčivých polévek - 80 receptů na polévky

Jsou výživné, dají se zařadit do jídelníčku při redukci váhy, rychle je připravíte, jsou levné a přirozeně léčí. Kniha má svou duši, ze které se linou vůně a dobré recepty na 80 léčivých polévek, které do vás doslova...

  • Knihapevná vazba
    273 Kč
    Více než 30 dní

Koření proti choření - Hanka Synková, Poznání, 2010
Koření proti choření

"Kdo je pořádně pročesnekován, procibulován a humorem prokořeněn, uchová se dlouho čerstvý", říká Jitka Molavcová. Tvůrci této knížky s ní vřele souhlasí a dodávávají: Proč bychom se netěšili, když máme možnost ochutit si jídlo,...

  • Knihapevná vazba
    162 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni - Jaroslava Bednářová, Fortuna Libri ČR, 2018
Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni

Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin...

  • Knihapevná vazba
    304 Kč
    Skladem 1 ks

Luskoviny - Miroslav Houba, Profi Press, 2018
Luskoviny

Luskoviny jsou všestranně využitelné plodiny. Rozsah jejich pěstovaní se v poslední době významně mění, narůsta jejich role ve struktuře pěstovaných plodin, v péči o půdni úrodnost, ale i ve výživě...

  • Knihapevná vazba
    477 Kč
    Skladem 1 ks
Pampelišky k jídlu - Jana Vlková, Došel karamel, 2019
Pampelišky k jídlu

Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i...

  • Knihapevná vazba
    200 Kč
    Do 14 – 19 dnů

Zelené koření - Dagmar Lánská, Aventinum, 2016
Zelené koření

Nová kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. U každé rostliny je totiž nejen podrobný popis a barevná ilustrace od akademické malířky Zdenky Krejčové...

  • Knihapevná vazba
    398 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Netradiční zelenina a ovoce - Matthew Biggs, Esence, 2019
Netradiční zelenina a ovoce

Velká zahradnická příručka se podrobně věnuje pěstování netradičních druhů, které se dosud často shrnovaly pod pojem „plevel“ nebo je známe jako okrasné rostliny. Vesměs jde však o historií prověřené odrůdy...

  • Přečtenávýborný stav
    176 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Více než 30 dní

Jahody - kuchařka z edice Apetit, BURDA Media 2000, 2022
Jahody - kuchařka z edice Apetit

Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka... Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a ná

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 2 ks

Koření a jeho užití - Dagmar Lánská, Aventinum, 2010
 
Koření a jeho užití - Dagmar Lánská, Aventinum, 2020
Koření a jeho užití
  • Knihapevná vazba
    450 Kč
    Skladem 1 ks

Pěstujeme dobrou chuť - James Wong, Slovart CZ, 2016
Pěstujeme dobrou chuť

Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické...

  • Knihapevná vazba
    499 Kč
    Do 9 – 12 dnů

Mák jako potravina a droga - Jan Novák, Aventinum, 2018
Mák jako potravina a droga

Mák jako potravina a droga je další knihou ze série Fotografické atlasy, a i tentokrát obsahuje Receptář jídel. První polovina knihy je zaměřena na mák z botanického pohledu - jeho typy a odrůdy, obsahové látky, pěstování a využití. Kromě máku setého...

  • Knihapevná vazba
    409 Kč
    Skladem 1 ks

Vaříme s konopím - Cedela Marleyová, Volvox Globator, 2018
Vaříme s konopím

Název a podtitul říká o této knize téměř vše. Najdeme v ní recepty, které se tradují v nejslavnější reggea rodině u Marleových. Jsou rozděleny do přehledných kapitol (maso, dezerty apod.) a bohatě doplněny fotografiemi. V téhle knize najdete nejenom...

  • Knihapevná vazba
    179 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Bylinky do kuchyně - Joachim Mayer, Víkend, 2013
Bylinky do kuchyně

Stručné a výstižné rady, které vám pomohou k úspěšnému pěstování bylinek do kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    231 Kč
    Do 9 – 10 dnů

Jezte konopí! - Kateřina Bednářová, František Švejda, Došel karamel, 2023
Jezte konopí!

Knížka populárně-naučnou formou seznámí čtenáře s konopím jako surovinou pro vaření. Na začátku každé kapitoly je vysvětlující text, který nastíní z různých úhlů pohledu proč je důležité věnovat pozornost ...

  • Knihapevná vazba
    384 Kč
    Do 5 – 6 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
Neděle odpoledne
Viktorie Hanišová