Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Host - B.A. Paris, Motto, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Exotické koření - Pavel Sedláček, Grada, 2019
Exotické koření

Unikátní a bohatě ilustrovaná publikace má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí. Nedílnou součástí knihy jsou i recepty, které vždy obsahují nejméně jedno...


Netradiční zelenina a ovoce - Matthew Biggs, Esence, 2019
Netradiční zelenina a ovoce

Velká zahradnická příručka se podrobně věnuje pěstování netradičních druhů, které se dosud často shrnovaly pod pojem „plevel“ nebo je známe jako okrasné rostliny. Vesměs jde však o historií prověřené odrůdy...


Vaříme s bylinkami - Jekka McVicarová, Ikar CZ, 2011
Vaříme s bylinkami

Velká kniha o bylinkách byla hit. V nové publikaci nabízí Jekka McVicarová 250 originálních receptů, v nichž používá na 50 nejlepších čerstvých bylinek. Jakmile zařadíte bylinky do každodenního vaření, jídlo bude chutnější...


Kuchařka z lesů a luk - Diane Dittmerová, Esence, 2018
Kuchařka z lesů a luk

Oživte své vaření divoce rostoucími rostlinami a bylinami a objevte nečekané ingredience, které možná rostou přímo za vaším domem! Kuchařka z lesů a luk vám ukáže, jak skvěle se dá vařit s medvědím česnekem...

Maková kuchařka - Mária Abrahámová, Gabriela Čechovičová, Esence, 2017
Maková kuchařka

Mák patří odjakživa k naší národní tradici. Je cennou surovinou nejen pro svůj přirozeně vysoký obsah vápníku, ale umí také dodat jídlům neopakovatelný šmrnc. V knize slovenské autorky Gabriely Čechovičové najdete škálu...


Fermentujeme se Superkvašáky - Eva Horáčková, CPRESS, 2021
Fermentujeme se Superkvašáky

Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny – ať už vlastnoručně vyrobené, anebo kupované. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických...


V hlavní roli zelenina, Reader´s Digest Výběr, 2015
V hlavní roli zelenina

Tato úžasná kniha vám představí všechny způsoby využití více než 50 druhů zeleniny – od artyčoku až po vodnici. Nezáleží na tom, zda nakupujete zeleninu v supermarketu nebo na trzích od místních prodejců, jistě si pokaždé vybíráte z pestré palety...


Opravdové jídlo - Kate Walsh, Edice knihy Omega, 2016
Opravdové jídlo

Kniha vám představuje 30 základních kuchařských dovedností. Dokonce i když jste v kuchyni úplný začátečník, již zanedlouho si budete mazat své vlastní máslo na vlastnoručně upečený chléb, grilovat své vlastní domácí klobásy nebo pít své likéry...


Kávologie - Gloria  Montenegro-Chirouze, Edice knihy Omega, 2018
Kávologie

I když kávu pijí lidé po celém světě, samotné semeno zůstává záhadou. Jeho univerzálnost nemá obdoby. A o jeho specifikách, nebo přesněji zvláštnostech, učí autorka této knihy ve své kavárně. A nyní vás prostřednictvím této knihy celým...


Bylinky - Judith Hann, Edice knihy Omega, 2019
Bylinky

Připojte se k Judith Hannové na sezónní výpravě za kulinářskými bylinkami. Kniha naditá recepty, krásnými fotografiemi a praktickými informacemi o vaření i pěstování bylin je nezbytným průvodcem na cestě za proměnou vašeho...

Tajemná vůně koření - Tereza Šebestíková, Klára Trnková, Studio Trnka, 2010
Tajemná vůně koření

Kniha Tajemná vůně koření obsahuje popisy domácích a exotických druhů koření a rady pro jejich pěstování. Obrázky jsou převzaty ze starých malovaných herbářů, kde jsou rostliny názorně vyobrazeny. Knížka je doplněna zajímavými recepty.


Bylinky našich babiček - Pierrette Nardo, CPRESS, 2011
Bylinky našich babiček

Kniha plná úžasných praktických tipů, jak můžeme využít bylinky ze zahrádky či volné přírody pro zdraví, krásu, dobrou náladu či zpestření jídelníčku, ale třeba také k vyhnání neodbytných zahradních škůdců! Chcete si sama vyrobit s pomocí bylinek...


Zahradní a divoké bylinky - Reinhardt Hess, Vašut, 2016
Zahradní a divoké bylinky

Pestré a rychlé pokrmy na každý den, aromatické, lahodné či pikantní do zásoby – doveďte s bylinkami každé jídlo k dokonalosti. Zajímavé bylinky rostoucí v květináčích, na vlastní zahrádce nebo v přírodě – poznávejte známé i exotické druhy...


Zo záhrady do kuchyne - Nuria Penalová, Príroda, 2015
Zo záhrady do kuchyne 
SK

Mať vlastnú záhradku znamená, že máte k dispozícii kúsok prírody, ktorý sa môže stať priamym zdrojom všetkého, čo potrebujete pre zdravú a prírodnú kuchyňu...


Káva na každý deň - Anette Moldvaer, Ikar, 2016
Káva na každý deň 
SK

Ste vášnivý kávičkár? Pripravte si aj doma skvelú kávu podľa podrobných návodov z tejto knihy. Poradia vám, ako spracovať zrná, vybrať si správne pomôcky a zavŕšiť to napríklad nádherným latte art ako od profesionálneho baristu...


Coffee Obsession - Anette Moldvaer, Penguin Books, 2014
Coffee Obsession 
EN

This is perfect your barista technique with over 100 global coffee recipes from chai latte to ristretto.


Herbár - Jaroslava Bednářová, Fortuna Libri, 2017
Herbár 
SK

Kniha predstavuje byliny a ich využívanie v tradičnej medicíne, spolu s radami, tipmi a praktickými odporúčaniami, učí bylinky spoznávať, zbierať a užívať. Kniha obsahuje prehľadné tabuľky, čo, kde a kedy zbierať, použiteľné recepty a mnohé úryvky...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek