Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Americký milostný experiment - Elena Armas, Ikar CZ, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Jamie's 15 Minute Meals - Jamie Oliver, Penguin Books, 2012
Jamie's 15 Minute Meals 
EN

Following the record-breaking success of 30-Minute Meals, Britain's most-popular cookbook of all time, Jamie Oliver brings us the even-better 15-Minute Meals...

  • Knihapevná vazba
    742 Kč
    Skladem 2 ks

Mexico: The Cookbook - Margarita Carrillo Arronte, Phaidon, 2014
Mexico: The Cookbook 
EN

Mexico: The Cookbook is the definitive bible of Mexican home cooking and features more than 650 authentic recipes that can be easily recreated at home. With a culinary history dating back 9,000 years, Mexican food draws influences from ...

  • Knihapevná vazba
    965 Kč
    Skladem 3 ks

Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) - Viktor Faktor, Práh, 2010
Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy)

Kochen Sie gemäß diesem Buch voller Rezepte von typischen tschechischen Speisen, die von ihrer Herkunft her tief in die Vergangenheit zurückreichen. Doch sie wurden so beliebt, dass sie bis heute zubereitet werden...

  • Knihapevná vazba
    294 Kč
    Do 5 – 7 dnů

The Elder Scrolls - Chelsea Monroe-Cassel, Insight, 2019
The Elder Scrolls 
EN

Feast your way through Skyrim, Morrowind, and Tamriel with The Elder Scrolls: The Official Cookbook. Feast on all of the delicious dishes found in Skyrim, Morrowind, and all of Tamriel in this beautifully crafted cookbook based on the award-winning ...

  • Knihapevná vazba
    701 Kč
    Skladem 1 ks
The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015
The Food Lab 
EN

A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to ...

  • Knihapevná vazba
    963 Kč
    Skladem 2 ks

Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa, Reader´s Digest Výběr, 2012
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa

Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk...


Sladké recepty Němců z Jizerských hor - Petra Laurin, Dům česko-německého porozumění o.p.s., 2021
Sladké recepty Němců z Jizerských hor

Volné pokračování kuchařky Recepty Němců z Jizerských hor dokládá, že dorty nebo koláčky dokáží mnohem víc než jen uspokojit naši chuť na sladké. Ke všem těm dobrotám se často vážou vzpomínky na příjemné okamžiky, a ty...

  • Knihapevná vazba
    214 Kč
    Do 14 – 19 dnů

Of Cabbages and Kimchi - James Read, Particular Books, 2023
Of Cabbages and Kimchi 
EN

A playful and accessible guide to fermenting at home. James Read is on a mission to smuggle bacteria into our kitchens. In Of Cabbages & Kimchi, he takes the ten greatest 'living' ferments - fermented foods that are neither cooked nor pasteurized...

  • Knihapevná vazba
    536 Kč
    Skladem 1 ks

Diablo: The Official Cookbook - Andy Lunique, Rick Barba, Titan Books, 2023
Diablo: The Official Cookbook 
EN

Take a culinary journey through the dark fantasy world of Sanctuary with Diablo: The Official Cookbook, a flavourful compilation of recipes inspired by Blizzard Entertainment's iconic series...

  • Knihapevná vazba
    649 Kč
    Skladem 2 ks

Six Seasons - Joshua McFadden, Artisan Division of Workman, 2017
Six Seasons 
EN

Six seasons - each with its own character. The first vegetables of spring are all about tenderness and new growth. We've been eating sturdy winter fare for so long that slender, tender, and delicate is exactly what we need ...a ripe juicy tomato would fee

  • Knihapevná vazba
    735 Kč
    Více než 30 dní
The Perfect Loaf - Maurizio Leo, Clarkson Potter, 2022
The Perfect Loaf 
EN

A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft with a wide range of foolproof recipes, from pan loaves to pizza to doughnuts, by the beloved blogger and resident bread baker at Food52...

  • Knihapevná vazba
    856 Kč
    Skladem 3 ks

What is Cooking - Ferran Adria, Phaidon, 2020
What is Cooking 
EN

A fascinating reflection on the essence of cooking - from Ferran Adria's elBullifoundation. For groundbreaking chefs such as Ferran Adria, cooking has reached a level of complexity where science...

  • Knihapevná vazba
    3 110 Kč
    Více než 30 dní

The French Laundry Cookbook - Thomas Keller, Workman, 1999
The French Laundry Cookbook 
EN

The most transformative cookbook of the century celebrates this milestone by showcasing the genius of chef/proprietor Thomas Keller himself. Keller is a wizard, a purist, a man obsessed with getting it right. And this, his first cookbook, ...

  • Knihapevná vazba
    1 156 Kč
    Více než 30 dní

Fallout - Victoria Rosenthal, Titan Books, 2018
Fallout 
EN

Craft your own glass of Nuka-Cola, a bowl of BlamCo Mac & Cheese, and more with the recipes in Fallout: The Vault Dweller's Official Cookbook. Based on the irradiated delicacies found in the award-winning Fallout video...

  • Knihapevná vazba
    674 Kč
    Více než 30 dní

The Nordic Cookbook - Magnus Nilsson, Phaidon, 2015
The Nordic Cookbook 
EN

Leading international chef Magnus Nilsson’s take on home cooking. Magnus travelled throughout the Nordic region not only collecting recipes but photographing the landscape and people.

  • Knihapevná vazba
    940 Kč
    Do 3 – 7 dnů

Ivan Ramen - Ivan Orkin, Random House, 2013
Ivan Ramen 
EN

While scores of people line up outside American ramen powerhouses like Momofuku Noodle Bar, chefs and food writers in the know revere Ivan Orkin's traditional Japanese take on ramen...

  • Knihapevná vazba
    586 Kč
    Více než 30 dní

Flavorama - Arielle Johnson, HarperCollins, 2024
Novinka
Flavorama 
EN

An irreverent, accessible, essential guide to the science of flavor and how to use it in your own kitchen, from the food scientist-confidante of some of the world’s best chefs, Arielle Johnson, with more than 75 recipes...

  • Knihapevná vazba
    983 Kč
    Více než 30 dní

Sharp - Josh Donald, Chronicle Books, 2018
Sharp 
EN

Sharp is a knife skills class in book form and an introduction to the best knives you can buy from all over the world. From a premier knife purveyor and go-to knives expert, this comprehensive guide details the elements of buying and caring ...

  • Knihapevná vazba
    539 Kč
    Více než 30 dní

The Science of Spice - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2018
The Science of Spice 
EN

Break new ground with this spice book like no other, from TV personality, food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Taking the periodic table of spices as a starting point, explore the science behind the art of ...

  • Knihapevná vazba
    515 Kč
    Skladem 2 ks

New European Baking - Laurel Kratochvila, Prestel, 2022
New European Baking 
EN

Just like many pandemic-driven Americans, Europeans are turning on their ovens and rediscovering their roots through baking...

  • Knihapevná vazba
    646 Kč
    Do 3 – 7 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“