Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

Učebnice

Populární filtry
Použité filtry
Zrušit filtry
Tovaroznalectvo pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo - Gabriela Sládečková, Gabriela Dubová, Expol Pedagogika, 2021
Tovaroznalectvo pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo 
SK

Učebnica obsahuje informácie o komoditách potravinárskeho tovaru živočíšneho pôvodu, o tukoch, koreninách a polotovary. Každá kapitola poskytuje komplexné informácie o zložení...

  • Knihabrožovaná vazba
    667 Kč
    Skladem 3 ks

Technológia 2 (učebný odbor pekár) - Gabriela Dubová, Expol Pedagogika, 2015
Technológia 2 (učebný odbor pekár) 
SK

Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično...

  • Knihabrožovaná vazba
    654 Kč
    Do 11 – 13 dnů

Suroviny 3 (učebný odbor cukrár) - Gabriela Dubová, Expol Pedagogika, 2014
Suroviny 3 (učebný odbor cukrár) 
SK

Učebnica suroviny je určená pre 3. ročník učebného odboru cukrár a kombinovaného učebného odboru cukrár, pekár. Svojim obsahom nadväzuje na predchádzajúce...

  • Knihabrožovaná vazba
    699 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Technológia  1/2 (učebný odbor pekár) - Gabriela Dubová, Expol Pedagogika, 2021
Technológia 1/2 (učebný odbor pekár) 
SK

Druhá časť učebnice Technológia pre študentov prvého ročníka učebného odboru pekár z vydavateľstva Expol Pedagogika...

  • Knihabrožovaná vazba
    594 Kč
    Do 11 – 13 dnů
Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár - Gabriela Dubová, Expol Pedagogika, 2022
Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár 
SK

Učebnica Technológie 3 pekár poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby...

  • Knihabrožovaná vazba
    644 Kč
    Skladem > 5 ks

Suroviny 1 (učebný odbor cukrár) - Gabriela Dubová, Expol Pedagogika, 2014
Suroviny 1 (učebný odbor cukrár) 
SK

Učebnica Suroviny 1 cukrár obsahuje informácie o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ľudský organizmus z hľadiska energetickej a biologickej hodnoty...

  • Knihabrožovaná vazba
    662 Kč
    Skladem 1 ks

Technológia  1/1 (učebný odbor pekár) - Gabriela Dubová, Expol Pedagogika, 2021
Technológia 1/1 (učebný odbor pekár) 
SK

Prvá časť učebnice Technológia pre študentov prvého ročníka učebného odboru pekár z vydavateľstva Expol Pedagogika...

  • Knihabrožovaná vazba
    594 Kč
    Do 11 – 13 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“