- Ludvík Bláha
- kolektiv
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...
-
Knihabrožovaná vazba277 KčSkladem 3 ks
- Josef Pošta
- kolektiv
Druhý díl učebnice seznamuje studenty podrobně s kontrolou, zkouškami, demontáží, montáží, opravami a údržbou podvozku, brzd, převodných ústrojí a motorů.
-
Knihabrožovaná vazba283 KčSkladem 3 ks
- Věra Rozsívalová
- kolektiv
Druhý díl učebnice poskytuje poznatky o provádění kosmetické masáže, masáže krku a ramen, epi-laci končetin, úpravě obličeje, fantazijním líčení a seznamuje s kosmetickými vadami a chorobami kůže.
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle