Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
34 produktů
- Jana Dostálová
- Pavel Kadlec
- kolektiv
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...
-
Knihabrožovaná vazba554 KčDo 7 – 12 dnů
- Autorský kolektiv
„Navždy mladí“ – to je ono! A je to opravdu jednoduché. Většina potřebných změn totiž učiní váš život ještě zajímavějším...
-
Přečtenámírně opotřebovaná91 KčSkladem
- Autorský kolektiv
Pestrá nabídka receptů na chutné a rychlé večeře pro každý den v týdnu...
-
Přečtenávýborný stav45 KčSkladem
- Autorský kolektiv
Těstoviny nejsou drahé, sušené dlouho vydrží, jsou syté a samozřejmě i chutné. Můžete je podávat v polévkách, jako salát, s masem, rybami a plody moře nebo jen se...
-
Přečtenámírně opotřebovaná28 KčSkladem
- Autorský kolektiv
V této kuchařce se dozvíte, jak připravit nejlepší indickou kuchyni včetně takových jídel, jako jsou rogan josh, aloo gobi a rýžový pilaf...
-
Přečtenávýborný stav59 KčSkladem
- Autorský kolektiv
Vneste do svého domova chuť Itálie díky třiceti klasickým pokrmům...
-
Přečtenávýborný stav59 KčSkladem
- Autorský kolektiv
Mojito, Caipirinha, Daiquiri nebo Cosmopolitan – svět koktejlů je téměř nevyčerpatelný...
-
Přečtenámírně opotřebovaná62 KčSkladem
- Ludvík Bláha
- kolektiv
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...
-
Knihabrožovaná vazba277 KčSkladem 3 ks
- Autorský kolektiv
Kniha vznikla na základě vybraných receptů zaslaných čtenáři do druhého ročníku soutěže vyhlášené nakladatelstvím Dona...
- Marie Borkovcová
- kolektiv
Hmyz na talíři je velmi specifická kuchařka. Pravděpodobně tak specifická, že jste druhou takovou nikdy v ruce nedrželi. Je plná úžasných, chutných a veskrze zdravých receptů. S hmyzem. Najdete v ní receptury předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů...
-
Přečtenávýborný stav191 KčSkladem
- Autorský kolektiv
Kniha přichází s odpověďmi na otázky, jak a proč je správná strava a výživa nedílnou součástí zdravého životního stylu...
-
Přečtenámírně opotřebovaná62 KčSkladem
- Autorský kolektiv
Po řadě úspěšných bestsellerů přichází tým Jíme zdravě s Velikonočním speciálem. Přivítejte jaro v kuchyni s tímto nádhernou kuchařkou, která vás zaručeně dostane do velikonoční nálady...
- Monika Divišová
- kolektiv
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod...
-
Přečtenámírně opotřebovaná68 KčSkladem
- Autorský kolektiv
K výběru konceptu nové kuchařky jste nás inspirovali vy, naši čtenáři a čtenářky. Zeptali jsme se více než 1000 z vás a rychlé recepty vyhrály na plné čáře. Proto vám tentokrát darujeme tu nejcennější ingredienci, kterou je čas. Dali jsme dohromady...
- Autorský kolektiv
Táto edícia sa stala výborným pomocníkom všetkých tých, ktorí v spoločnosti nechcú zažiť faux pas...
-
Přečtenávýborný stav126 KčSkladem
- Autorský kolektiv
Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso...
-
Přečtenávýborný stav135 KčSkladem
- Autorský kolektiv
Táto edícia sa stala výborným pomocníkom všetkých tých, ktorí v spoločnosti nechcú zažiť faux pas...
-
Přečtenávýborný stav137 KčSkladem
- Autorský kolektiv
Průvodce nejlepšími víny ČR 2016 – 2017 je aktuálním a nezávislým přehledem nejlepších vín v České republice. V jeho třetím vydání najdete přes 860 vín od více jak 150 vinařů. Publikace je určena pro všechny milovníky vína...
-
Přečtenávýborný stav112 KčSkladem
- Autorský kolektiv
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob...
-
Knihabrožovaná vazba105 KčDo 4 – 5 dnů
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle