Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) - Ján Ondrejka a kolektív, Epos, 2004

598 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) - Ján Ondrejka a kolektív, Epos, 2004
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) - Ján Ondrejka a kolektív, Epos, 2004

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP)

Výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov

Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov... Číst víc

Nakladatel
Epos, 2004
Počet stran
280

Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Slovenština

598 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 629 Kč
Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) - Ján Ondrejka a kolektív, Epos, 2004
598 Kč

Více o knize

Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov.

Predkladaná publikácia MUDr. Jána Ondrejku a kol. je pre čitateľa vhodne doplnená veľmi dôležitými formulármi o vykonávaní sanitácie, dezinfekcie, osobnej hygieny zamestnancov, školení zamestnancov, preberaní, skladovaní, o tepelnej úprave, o vykonávaní kontroly dezinfekcie, ako aj o uložení mäsa a mäsových výrobkov v chladiacom, resp. mraziacom zariadení. Publikácie je zakončená metrologickým programom a zoznamom platných právnych predpisov.
Číst víc
Počet stran
280
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
210×297 mm
Hmotnost
460 g
ISBN
9788080576059
Rok vydání
2004
Edice
Správna výrobná prax HACCP
Naše katalogové číslo
107950
Jazyk
slovenština
Nakladatel
Epos
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.““

Pěna dní - Boris Vian, 2011
Pěna dní
Boris Vian