Nezmeškejte 100 Kč poukázku jako dárek k nákupu! Více info Nezmeškejte 100 Kč poukázku k nákupu! Více info
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) - Ján Ondrejka a kolektív
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP)
443 Kč
Knihy
E-knihy

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP)

Výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov

team of authors
4,7
Lidé roku 1989 - Petr Zidek a kolektiv
Indická múdrosť - Kolektív
Dáždnik svätého Petra - Kolektív
Epos, 2004
Nakladatel
Epos, 2004

Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov...

Čti víc

443 Kč

Běžná cena Běžně 466 Kč

Ušetříte 5%

Posíláme do 8 dní

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 1500 výdejních míst
  • 100 Kč poukázka jako dárek k nákupu nad 999 Kč

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov.

Predkladaná publikácia MUDr. Jána Ondrejku a kol. je pre čitateľa vhodne doplnená veľmi dôležitými formulármi o vykonávaní sanitácie, dezinfekcie, osobnej hygieny zamestnancov, školení zamestnancov, preberaní, skladovaní, o tepelnej úprave, o vykonávaní kontroly dezinfekcie, ako aj o uložení mäsa a mäsových výrobkov v chladiacom, resp. mraziacom zariadení. Publikácie je zakončená metrologickým programom a zoznamom platných právnych predpisov.
Čti víc
Kupte společně
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) - Ján Ondrejka a kolektív
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach - Ján Ondrejka
1 164 Kč
Ušetříte 61 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
280
Hmotnost
460 g
Rok vydání
2004
Vazba
brožovaná vazba
Jazyk
slovenský
Nakladatelství
Epos
Rozměr
210×297 mm
ISBN
9788080576059
Naše katalogové číslo
107950

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

O autorech/autorkách

Čti víc
Kupte společně
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) - Ján Ondrejka a kolektív
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach - Ján Ondrejka
1 164 Kč
Ušetříte 61 Kč

„K dobré knize je třeba dobrých čtenářů.“

Victor Hugo