Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Odkaz Hawthornů - Jennifer Lynn Barnes, YOLi, 2022

319 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Odkaz Hawthornů

Nebezpečná hra. Hádanka k rozluštění. Bohatství v sázce.

Napínavé pokračování bestselleru Hra o dědictví! Dědička Avery Grambesová pátrá po muži, který by mohl zodpovědět její otázky, a to včetně té hlavní: Proč odkázal miliardář... Číst víc

4,9 14 hodnocení
2. díl série
Hra o dědictví
Věk
13+
Nakladatel
YOLi, 2022
344 stran
5-6 hodin čtení

Napínavé pokračování bestselleru Hra o dědictví! Dědička Avery Grambesová pátrá po muži, který by mohl zodpovědět její otázky, a to včetně té hlavní: Proč odkázal miliardář Tobian Hawthorne své dědictví neznámé Avery místo vlastní rodině?... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

319 Kč

Skladem 4 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Odkaz Hawthornů - Jennifer Lynn Barnes, YOLi, 2022
319 Kč

Více o knize

Napínavé pokračování bestselleru Hra o dědictví!

Dědička Avery Grambesová pátrá po muži, který by mohl zodpovědět její otázky, a to včetně té hlavní: Proč odkázal miliardář Tobian Hawthorne své dědictví neznámé Avery místo vlastní rodině? Test DNA Avery prozradí, že s Hawthornovými není pokrevně spřízněná, a další stopy naznačují, že její spojení s rodinou je hlubší, než si dovedla představit. Grayson a James, záhadní a přitažliví Hawthornovi vnuci, Avery stále zamotávají hlavu, a za každým rohem při tom číhají nebezpeční protivníci, kteří se nezastaví před ničím, jen aby Avery vyřadili ze hry...
Číst víc
Originální název
The Inheritance Games 2: The Hawthorne Legacy
Počet stran
344
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
130×200 mm
Hmotnost
334 g
ISBN
9788024283913
Rok vydání
2022
Věkové doporučení
13+
Naše katalogové číslo
1673573
Styl
napínavý, dobrodružný
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
2. díl série
Hra o dědictví
Nakladatel
YOLi
Pro koho
young adult
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Odkaz Hawthornů - Jennifer Lynn Barnes, YOLi, 2022
Hra o dědictví - Jennifer Lynn Barnes, YOLi CZ, 2022
638 Kč

Hodnocení

4,9 / 5

14 hodnocení

12
2
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

23

Všetky moje recenzie nájdete na instagrame @luckylady.stories :)

Luckylady .stories
Ověřený zákazník
8.2.2024
Za mňa bola druhá časť rovnako skvelá ako prvá. Ani na chvíľočku som sa nenudila a len som pokračovala v nastolenej skvelej línii príbehu. Žiadne zádrhely, práve naopak. Odkrývajú sa nové hádanky, nové šifry a vy len dumáte, čo ten starý pán ešte pre našich hrdinov z knihy nachystal. A teda, že to bol veľmi múdry človek! (V našom prípade autorka). Veľmi sa to celé zamotávalo, že som len pri čítaní čumela.

Trochu mi začína vadiť milostný trojuholník, ktorý tu jemne vzniká a len sa modlím za to, aby sa Avery správne rozhodovala na svojej vyvolenej ceste. Nemá to jednoduché. Nevie komu môže veriť, pretože v tejto časti ju veľa ľudí zradí. Musí sa mať na pozore.

Veľmi mi bola sympatická celá ochranka Avery, hlavne Oren. Skvelý človek, ktorý svoju prácu berie so všetkou vážnosťou a je si vedomý, že ochrane Avery zasvätil svoj život. Taktiež sa mi páči aj právnička. Avery ma skvelú ochranu a ľudí, ktorí jej pomôžu, keď to bude potrebné. Darmo, pri takom množstve peňazí.

Strašne sa mi páči Max, ktorá mi veľmi pripomenula kamarátku Mii z Denníku princeznej. Charakterovo úplne ona, rovnako šialená. Som šťastná, že Avery podporuje.

Už sa teším na záverečný diel, a ja môžem túto sériu iba odporúčať.
Číst víc
A very
Neověřený nákup
10.11.2023
Otázka
Chcela by som sa opýtať, či sa chystá preklad do slovenčiny. Pretože prvý diel bol preložený síce len nedávno ale myslím si, že by sa našlo veľa ľudí ktorí by si radi prečítali aj druhú časť tejto série. Číst víc
5
Ověřený zákazník
13.5.2023
RECENZIA
Po prečítaní som bola z tohto pokračovania mierne sklamaná avšak rozhodne to nebol vypchávkový diel, ako to v mnohých prípadoch býva. Prvý diel bol výborný, tento bol nadpriemerný.

V úvode musím povedať, že autorka to už zbytočne prekombinovala s tými záhadami a hádankami. A v mnohých prípadoch, tie hádanky bolo okopírované z prvého dielu. V niektorých prípadoch to bolo chaotické.

Z hlavného zvratu, kvôli ktorému nám autorka predstavila zbytočné dve nové postavy, ktoré bolo prítomné v dvoch kapitolách, som tiež nepadla na zadok. Jameson bol omnoho otravnejší ako v prvom diele. Stále si stojím za tým, že milostný trojuholník je tu úplne zbytočný. Myšlienkové pochody Avery, v ktorých dumala nad tým koho vlastne chce Prečo tu dostal Grayson toľko málo priestoru? Tiež sa mi zdalo, že postavy, tu už nebolo také pozorné ako by sa od nich očakávalo, vzhľadom na ich pozíciu (Oren, Alisa).
Napriek tomuto všetkému, kniha má aj plusové stránky. Bola som nesmierne rada, že Max už mohla podporiť Max fyzicky a nie len cez hovory a SMS. Bola som rada, že sme nám bol viac predstavený aj Xander a zároveň dúfam, že Nash bude zase v ďalšej časti viac. I ked nemôžem povedať, že Xander má moje sympatie. Na mnohé otázky sme dostali odpoveď. Kapitoly boli krátke a svižne a vo väčšine končili cliffhangerom, čo vás nútilo čítať ďalej.

Hodnotenie: 4/5
Číst víc
6.4.2023
Bomba, ale...
Plná adrenalínu a chuti z čítania prvej časti knihy som sa vrhla na tú druhú. Dej je opäť poprepletaný tajomstvami, klamstvami, vzťahmi a nevyriešenou minulosťou, ktorá sa prediera na povrch za nepríjemných okolností a ovplyvňuje celú knihu. Čítanie bolo napínavé a bolo mi ľúto, keď som čítala poďakovanie autorky. Napriek tomu som mala občas klišé momenty, no konečný dojem to nepokazilo. Číst víc
4.3.2023
Tuto knihu jsem si opravdu užila. Po přečtení předchozí výborné Hry o dědictví jsem se na ni moc těšila a nezklamala mé očekávání, což je malý svátek.

Odkaz Hawthornů je zajímavý, dobrodružný, místy dost napínavý i mladě zamilovaný. Líbí se mi svižné tempo a přesné vyvážení literárních ingrediencí tak, aby vzniklo dobré dílo bez rušivých elementů. Zaujaly mne všechny hlavní postavy, všem jsem držela palce, ale favoritkou se stala nakonec Max se svými vynalézavými náhražkami sprostých slov ve větách. Řekla co chtěla a přitom byla relativně slušná a mnohdy velmi vtipná. Je to osvěžující v době, kdy komunikaci vládne hrubost a sprostota...
Číst víc
9.1.2023
OKONALOST! Úplně jsem této sérii propadla! Takhle má vypadat druhý díl! Nejedná se o žádnou vycpávku. Stoupá kvalita i napětí.

Stále jsme na stopě tomu, proč miliardář Tobias Hawthorne své dědictví odkázal Avery. Jen s tím rozdílem, že Hawthornovi vnuci Grayson, Jameson, Xander a Nash se rozhodli, že bude lepší, když budou s Avery spolupracovat. Taky chtějí na toto tajemství přijít. Od dětství jsou zvyklí, žijí ve světě Tobiasových hádanek, tak mě ani nepřekvapilo, že se toho všichni tak rychle zhostili a všichni chtěli hledat a hádat :-)

Děj je opravdu napínavý, Tobias Hathorne byl hráč a vymýšlel pořád nějaké hádanky, rébusy tajné dokumenty a kde co. A i po své smrti tu pro naše hlavní hrdiny nechal překvapení v podobě dalšího rébusu. Příběh je hodně napínavý a zábavný. Se všema se už znám z prvního dílu, tak jsem přesně měla své oblíbence zaškatulkované a nic se nezměnilo ani ve druhém díle. Favority mám pořád stejné. Trochu nám tu i jiskří, ale asi žádné velké erotické kousky nečekám, ani v dalším 3. díle. Přece jenom je to YA a naprosto mi toto takto vyhovuje. Moc jsem si čtení užila a nemůžu jinak než jen doporučit! Mladým, starším úplně všem ? Sice oddechová literatura bez erotiky, ale tááák sladkááá :-)

Neskutečně se těším na další díl, autorka trochu poodhalila, co a koho nám ještě chybí najít, tak se fakt moc těším a ještě když vím, že v zahraničí - 3 díl už vyšel a má krásnou červenou obálku, tak to se těším ještě o to víc :-)
Číst víc

Kupte společně
Odkaz Hawthornů - Jennifer Lynn Barnes, YOLi, 2022
Hra o dědictví - Jennifer Lynn Barnes, YOLi CZ, 2022
638 Kč

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes