Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Audiokniha
Na mušce - Mark Greaney, Témbr, 2022
Audiokniha
Audiokniha
Na mušce - Mark Greaney, Témbr, 2022
Audiokniha

Na mušce
Audiokniha

Audiokniha Na mušce, kterou napsal Mark Greaney. Bestseller, podle kterého Netflix chystá film s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem v hlavních rolích, vychází česky! Court... Číst víc

5,0 6 hodnocení
Nakladatel
Témbr, 2022
Interpret
Délka
14:38

Audiokniha Na mušce, kterou napsal Mark Greaney. Bestseller, podle kterého Netflix chystá film s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem v hlavních rolích, vychází česky! Court Gentry je bývalý agent CIA a má pověst nejlepšího nájemného ... Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

379 Kč

Ihned ke stažení

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Na mušce - Mark Greaney, Témbr, 2022
Audiokniha
379 Kč

Více o audioknize

Před čtyřmi lety Courta Gentryho zradili jeho šéfové ze CIA. Aby unikl, musel zlikvidovat i bývalé parťáky, ale přežil. Teď se coby špičkový zabiják s přezdívkou Šedý muž živí zabíjením lidí na objednávku. Když ho však začne pronásledovat bývalý kolega, o kterém si myslel, že je mrtvý, jeho život se rázem octne na mušce. Stát proti nelítostným nepřátelům je jedna věc, ale když po vás jdou i staří přátelé, to je výzva i pro Šedého muže... a Court Gentry se chystá dokázat těm, kteří mu jdou po krku, že mezi zabíjením pro peníze a zabíjením, aby zůstal naživu, není žádná šedá zóna... je tu zpět... a je opět ve formě!Napínavé pokračování bestselleru Šedý muž se trefí do vkusu všem fanouškům akčních thrillerů!
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

6 hodnocení

6
0
0
0
0

Jak se líbila audiokniha vám?

Čtenářské recenze

22

Žijem knihami a to hovorí za všetko :-)

Milan Buno
Ověřený nákup
21.7.2023
Jednotka mi sadla, dokonca som si pozrel aj film na Netflixe, tak som bol zvedavý na dvojku.
Musím priznať, že som sa do toho ťažšie dostával, prvé desiatky strán akoby ma nechytili, nejako som sa hľadal, tápal...vravel som si, čo sa deje, veď prvý diel bol super, akčný, dynamický.
Ale stačilo trošku vydržať, ako to už býva, postupne sa to rozbehlo a potom to už bol klasický Greaney: akčný, nadupaný, parádne to odsýpalo, lietali guľky, vybuchovali granáty.
Svižné, premyslené, jedna kapitola za druhou, ani nedýchate, perfektne popísaná akcia v Sudáne, keď uniesli tamojšieho prezidenta (to by som chcel vidieť sfilmované, určite by to bola paráda).
Páči sa mi, že autor neváha pritvrdiť, dokonca vám pri niektorých scénach bude ľúto (napríklad keď parťák musí parťáka na diaľku zastreliť, lebo ho zajali, hrozí, že ho budú mučiť a niečo by mohol vyzradiť...takže dostane guľku do čela, aj keď je to váš kamarát a nechcete to urobiť za nič na svete...)

Courta som si obľúbil, je to správňák, má nejaké zásady, hoci neváha zabíjať a mučiť. Je neuveriteľné, čo všetko zvládne, koľko vydrží, ale veď to je fikcia, bavme sa :-)
Výborná oddychovka pre fanúšikov akčných nadupaných trilerov.
Číst víc
28
Mrazivé světlo - Yrsa Sigurdardóttir, 2008
Právě čtu
Mrazivé světlo

Knihy a knižné hrdinky a hrdinovia ma sprevádzajú od útleho veku. Dodnes si presne pamätám vôňu knihy (z roku vydania 1968 Winnetou), ktorú som čítala ako 11 ročná a s napätím som sledovala príbehy červených a bielych bratov. Nezabudnuteľné boli i chvíle ktoré som prežívala s Alfredom Hitchcockom a Tromi pátračmi... S pribúdajúcimi rokmi pribúdali aj prečítané knihy počnúc románmi od Juliette Benzoni, cez sci-fi a fantasy ako Stopárov sprievodca galaxiou, či Hra o tróny až po krimi (najmä severské). Knihy a knižní hrdinovia ma sprevádzajú celý život, mám okolo seba veľa priateľov, ktorí knihy tiež milujú a tak sa často stáva, že keď sa stretneme "nestihneme" si všetko povedať :-) . Mám zopár prianí a jedno z nich je, aby som mala dostatok času a dobrý zrak, na ďalšie knižné príbehy.

Beáta Kaššovicová
Ověřený nákup
11.8.2022
"Je pozoruhodné, ako sa vnímanie dobra a zla mení podľa uhla pohľadu, ktorý člov
Druhá kniha so Šedým mužom je odvážny triler v celej svojej kráse. Je plná akcie a napätia, postavy sú prepracované dobre a geopolitika v Sudáne pôsobila na mňa reálne. No prvá kniha sa mi páčila viac, pretože sledovať Courta ako súčasť vyškoleného tímu CIA, kde musel plniť príkazy nebolo až také zábavné, ako keď si Court "ide" po svojom a zostáva po ňom iba chaos a skaza. Ak hľadáte vzrušujúci príbeh - táto séria vás nesklame. Neviem sa dočkať prekladu ďalšej knihy veď: "Stále chcem vedieť, čo sa stalo v tom Kyjeve?!" Číst víc
Ján Hubač
Neověřený nákup
22.6.2022
Toto nie je recenzia, knihu som ešte nezačal čítať. ale je v poradí. Radosť z nej mám iba ja, manželka si myslí, že som blázon, možno má pravdu. Prajem príjemný deň, pozdravujem Hubač Ján Číst víc

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass