Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

S láskou z Londýna
E-kniha

Tilly pracuje jako maskérka v londýnské opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Všechno ovšem změní její přešlap se zavirovaným e-mailem,... Číst víc

4,0 59 hodnocení
5. díl série
S láskou
Nakladatel
Motto, 2023
376 stran
5-6 hodin čtení

Tilly pracuje jako maskérka v londýnské opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Všechno ovšem změní její přešlap se zavirovaným e-mailem, který ji svede dohromady s novým ajťákem. Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

279 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?
Další e-knižní vydání
Zasnežená Covent Garden - Jules Wake, Aktuell, 2021
PDF EPUB MOBI
Slovenština, 2021
Ihned ke stažení

299 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Tilly pracuje jako maskérka v londýnské opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Všechno ovšem změní její přešlap se zavirovaným e-mailem, který ji svede dohromady s novým ajťákem. Toho daleko více než emoce zajímají moderní technologie. Když se však Tillyin soukromý i pracovní život začne hroutit, racionálně uvažující Marcus je pro ni překvapivě tou největší oporou. Nejlepší vánoční dárek je totiž ten, o kterém nevíte, že ho chcete, ale na první pohled si ho zamilujete.
Číst víc
Originální název
Covent Garden in the Snow
Počet stran
376
Rok vydání
2023
Edice
S láskou
Naše katalogové číslo
2206447
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené království
5. díl série
S láskou
Nakladatel
Motto
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

59 hodnocení

22
21
12
1
3

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

5
Kostischrány - Emily Lloyd-Jones, 2023
Právě čtu
Kostischrány

jedna milovnice knih, která ráda hodnotí a fotí knihy na svůj knižní instagram @knizni.taurus :)

Hana Brťková
Ověřený zákazník
včera
Knihy autorky Julie Caplin, alias Jules Wake, miluju. Na její knihy jsem nalákala nejednoho člověka a jsem na to pyšná. :D Delší dobu jsem si od autorky nic nepřečetla, a tak jsem si řekla, že je zase na čase šáhnout po mé romantické klasice. Každopádně z příběhu ačkoliv nejsem zklamaná a bavil mě, tak z něj nejsem nadšená, jak bych čekala.

Četlo se to dobře, autorka nás do prostředí divadla hned přenesla a dokázali jste se vžít do divadelního shonu. Je to protkáno spousty dialogů a kapitoly nejsou příliš dlouhé. S čím jsem ale měla problém byly postavy. Tilly byla jak neřízená střela, kterou jsem nevěděla jak uchytit. Přišla mi hrozně nekonzistentní. Co se týká jejího snoubence Felixe, to byl studený čumák už od začátku a já jen čekala, až ho co nejdříve pošle k vodě (na můj vkus moc dlouho). Pan IT to dost zachraňoval, i když i jeho chování jsem občas nechápala. A celkově mě romantická linka úplně nepřesvědčila.

Nicméně atmosférou je to kniha skvělá. Perfektně umí navodit vánoční a zimní období. Je to zasazené do Londýna, které jsem si hodně oblíbila. A na Vánoční čas knihu vlastně můžu doporučit, jen s několika ale.. Každopádně na další knihy autorky se těším.

3,5/5 hvězd :)
Číst víc
20.10.2023
Zasnežená Covent Garden
Jules Wakeová

ZASNEŽENÁ COVENT GARDEN


Túto knihu som chcela veľmi čítať,lebo ma očarila obálka,no veľká škoda,že ma tak isto neočaril aj príbeh.
Tilly mladá baba žije svoj sen,má prácu ,ktorá ju baví,robí umeleckú maskérku vo
vychýrenej opernej spoločnosti,je zasnúbená,ale ani za mak neovláda prácu s počítačmi.Má snúbenca Félixa,ktorého by som ja na jej mieste poslala už dávno do hája...daroval jej snubný prsteň od Tiffanyho a ona ho splácala,no tak to už kde sme?
Tilly spôsobí rozruch,keď ohrozí prevádzku spustením počítačového vírusu v práci.A tak či chce či nechce musí sa zoznámiť s Marcusom,riaditeľom IT oddelenia.Marcus fešák,vždy v obleku a bielej košeli je z jej znalostí okolo pc zúfalý,no iskry medzi nimi lietajú.
Kým sa však dolúskate k tomu,či títo dvaja vhupnú do vzťahu,či Tilly opustí Félixa,musíte sa prelúskať skoro celou knihou,pre mňa to bolo viac mučenie ako čítanie,no chcela som vedieť ako sa to skončí.
Autorka veľmi dobre opisuje prácu v divadle,ozaj na túto tému bola dobre pripravená,o pozadí scény sa dozviete fakt veľa,ale vzťah Tilly a Marcusa je rozobratý na pár posledných stranách.
V príbehu vystupujú aj kolegovia Tilly,aj jej priatelia a nemôžme zabudnúť ani na jej sestru Christelle.Príbeh sa odohráva v období Vianoc v Londýne,ale aj tak ma neučaroval,niečo mu chýbalo,len sama neviem čo.
Ak hľadáte romantiku,veľa jej tu nenájdete,len na pár posledných strán,viac sa dozviete o živote a práci v divadle.
Ja knihe dávam 5 z piatich,ale štvrtá je len za tú prekrásnu zimnú obálku.
Číst víc
2
Domček v Írsku - Julie Caplin, 2023
Právě čtu
Domček v Írsku

Rada si prečítam čokoľvek. Dokonca aj v cudzích jazykoch. Angicky,nemecký,španielsky, taliansky nie je problém. Za rok prečítam tak 200 kníh,takže často využívam aj antikvariát, kde sú ceny nižšie.

Viera Mrazova
Ověřený nákup
22.6.2023
Supekniha na schladenie v tomto ročnom období. Rýchle vytiahnutie do deja. Relax a oddych v jednom. určite odporúčam Číst víc
27.2.2023
Dobre čítanie
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Kniha bola super. Autorka to dobre napísala trošku ťažší začiatok ale ok. Akurát bolo predvídateľné čo sa bude diať, že Felix nebude čistý a bude to hrať na dve strany.. a Marcus na mňa pôsobil veľmi dobre.. Určite je kniha fajn k zimným dlhým večerom. Číst víc
24.12.2022
Iný vianočný príbeh
Keďže som čítala ako prvú Zasnežený Nothing Hill, tak mi nedá napísať túto recenziu ako porovnanie s touto knihou. Zatiaľ čo prvá kniha bola zameraná na romantický vzťah v zimnom Londýne, táto dáva dôraz skôr na kolegiálne vzťahy a ten romantický tam hrá druhú nôtu. Čiže kto hľadá vyslovene romantický príbeh, siahla by som po prvej menovanej. Číst víc

Nakladatelství Motto

Číst víc

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover